BLOG

1. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!

1. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!

Tento rok sme sa rozhodli uľahčiť vám výber nielen výnimočných vianočných darčekov, ale aj darčekov, ktoré sa spájajú so vzácnymi osobami a ich sviatkami v blížiacom sa roku 2020. Za týmto krásnym účelom sme vybrali 10 top trendov z našej klenotníckej dielne, s ktorými sa spájajú zaujímavé príbehy zrodu. Niektoré z nich sú dlhodobo populárne, iné sú „horúce“ novinky. Všetky sú však jedinečné, zaujímavo kombinovateľné, trendy aj nadčasové. A keďže máme radi predvianočné prekvapenia, v prvej časti článku vám prezradíme tajomstvá iba prvých 5 top trendov. Zasnívajte sa, nasledujúce skvosty si to zaslúžia!

1. Diamantový prsteň Victoria

Telo prsteňa Victoria: Zásnubné krivky, prírodné diamanty, biele zlato

 

Duša prsteňa Victoria: Naša zásnubná inšpirácia slávnou britskou kráľovnou Viktóriou nie je rozhodne náhodná. (Mimochodom, vedeli ste, že bielu farbu svadobných šiat zaviedla práve ona?) Každá nositeľka tohto vizionárskeho mena srší množstvom nápadov, energie a chce doslova vynikať v každej situácii. Presne táto charakteristika sa viaže aj na náš diamantový zásnubný prsteň Victoria. Z rodu kráľa všetkých drahokamov – diamantov – je naša Victoria ručne zrodená pod citlivými rukami majstrov klenotníkov. Rafinovaná charizma ju stavia na osobitý piedestál snubných prsteňov Mikuš Diamonds, takže ak chcete vyšperkovaný zásnubný akt korunovať skutočne originálnym kúskom, Victoria je pripravená k vašim službám. Doživotne. :-)

1. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
Zaujímavosť o prsteni Victoria: Tento výnimočný zásnubný skvost vyrábame v minimálnej veľkosti centrálneho kameňa 0,50 ct., aby vynikol dizajn, ktorý nenechá žiadnu ženu ľadovou kráľovnou.
 


2. Drahokamová súprava Still life

Telo súpravy Still life: Slávnostné krivky, prírodné drahé kamene: ruženín, ametyst, topás, praziolit, citrín, záhneda, granát, diamanty, biele a ružové zlato 

Duša súpravy Still life: Tu sa v plnej božskej kráse a sile predvádza urodzená šľachta nerastného bohatstva – prírodné drahokamy od tých najjemnejších až po tie najsýtejšie odtiene farieb. No na to, aby dokonale vynikli v oku náročného pozorovateľa, bolo potrebné vymyslieť dokonalý výbrus. O ten sa postarali naši dlhoroční špičkoví brusiči, ktorí tak dostali z ručne osadených drahokamov to najlepšie. Čo to znamená? Keďže tento špecifický výbrus nevyniká ostrými hranami, naši skúsení majstri klenotníci zapracovali efektný detail v podobe trojuholníkovej krapne, ktorý ešte viac umocňuje originálny a nadčasový dizajn tejto nádhernej súpravy. Toto je naša odtajnená Still life „lovestory“, ktorú môžete ďalej rozvíjať štýlom vám vlastným. Naraz či postupne. Šperk za šperkom, až kým nevznikne puto silné a večné ako ten najkrajší drahokam v trendy súprave Still life.

1. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o súprave Still life: Unikátnosť týchto šperkov podčiarkuje aj fakt, že ide o citlivo limitované edície – na každý farebný kameň prislúcha maximálne 7 kusov danej súpravy. Táto skutočnosť prirodzene vychádza z našej filozofie, ktorou chceme garantovať pocit dôvery a výnimočnosti u každej jedinečnej nositeľky.

3. Perlové náušnice Mahana

Telo náušníc Mahana: Exotické krivky, juhomorské a tahitské perly, diamanty, biele zlato

Duša náušníc Mahana: „Čipka je jedna z najkrajších imitácií prírody, ale perly sa hodia pre každú príležitosť.“ Povedala slávna ikona štýlu Coco Chanel a my s ňou do bodky súhlasíme. Perly samy osebe sú špeciálnou kategóriou vo svete šperkov, obzvlášť, ak je ich charakter prírodný. Každá takáto perla je absolútne unikátna a jej „DNA“ sa nedá zopakovať. Presne ako v absolútnej perlovej klasike – v elegantných náušniciach Mahana. A keďže túžbam sa hranice nekladú, zhotovili sme ich v konzervatívnejších odleskoch juhomorských perál aj v dramatických tónoch ich tahitských „sesterníc“. Estetická hodnota spolu so zmysluplnou – generačnou – z nich robí suverénny šperk na perlovom Olympe.

1. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o náušniciach Mahana: Guľatý tvar týchto noblesných skvostov vzbudzuje dojem krištáľovej gule, z ktorej vie čítať vnímavé oko každej milovníčky drahokamových „plodov mora“. Vyznačujú sa eleganciou, ktorá nikdy nevyjde z módy. A ak potrebujete posledné „ohnivko“ k finálnemu zamilovaniu, vedzte, že perly patria medzi 5 top základných šperkov, ktoré nesmú chýbať v šperkovnici žien akéhokoľvek veku, statusu či štýlu.

4. Diamantový náramok Gladden

Telo náramku Gladden: Rafinované krivky,prírodné diamanty, biele, žlté a ružové zlato

Duša náramku Gladden: Tento jedinečný briliantový náramok je jasnou správou, posolstvom o tom, kto ste a čo chcete jeho krásou svetu vyjadriť. Dovoľte mu, aby rozprával váš osobný príbeh a jedinečný štýl. Aj bez slov. Úžasné je, že ho môžete nosiť na tisíc spôsobov. I keď svojím jemným prevedením vychádza z myšlienky diskrétneho minimalistického šperku, perfektnú službu vám urobí v prípade akýchkoľvek príležitostí. Ďalším skvelým benefitom je, že pracujeme iba s prírodnými materiálmi, ktoré sú krásne, nadčasové a na pokožke veľmi príjemné. Pravdepodobne aj preto patria naše diamantové náramky medzi tradičné a zároveň najobľúbenejšie šperky.

1. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o náramku Gladden: Slovo „rafinovaný“ dokonale vystihuje prepracované detaily, ktoré robia tento šperk zápästia veľmi zaujímavým. Sme nesmierne hrdí, že sa nám podarilo dotiahnuť praktickú stránku jeho nosenia do absolútnej i estetickej dokonalosti – je pružný a nastaviteľný, takže raz môže budiť dojem kruhu, inokedy „otvoreného“ motívu. Tým je optimálny pre každú ženskú bytosť a neobmedzuje ruku v pohybe.

5. Diamantová súprava Smooth
 

Telo súpravy Smooth: Nadčasové krivky, prírodné diamanty, biele zlato

Duša súpravy Smooth: „Všetko, čo je maličké, sa v ľudskej mysli zaobľuje. Všetko, čo je harmonické, sa u nás zhmotňuje.“ Toto by sme dekódovali z (nad)pozemskej „DNA“ náhrdelníka a náušníc Smooth, ktoré sú plným klenotníckym právom jedným z najkrajších diamantových setov z našej Pure Diamond Collection. Ťažko povedať, či za to môže symbolický tvar kruhu alebo dominantný briliant v efektnom osadení – v každom ohľade tomuto setu nemožno uprieť príjemné minimalistické ladenie. To sa šíri rýchlosťou svetla, aby potešilo každú milovníčku jemných, decentných a jednotných šperkov, ktoré majú dušu.

1. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o súprave Smooth: Vedeli ste, že táto obľúbená briliantová súprava je natoľko univerzálna, že bez mihnutia (diamantového) oka zapadá aj do prísneho firemného „dresscode“? To poteší nejednu ženu, ktorá si chce svoju rozhodovaciu mentálnu kapacitu uchovať do práce a nie do zúfalých ranných rituálov „čo na seba“. Set Smooth je zároveň aj odpoveďou pre tie z vás, ktoré sa v tomto období rozhodujú pre základné top kúsky do svojej nesmrteľnej a časom aj dedičnej šperkovnice.