BLOG

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete

Jeseň ma skutočne náročnú pozíciu. Prichádza po lete, s ktorým sa len ťažko lúčime. No akonáhle ovládne svet v jeho teplých a intenzívnych tónoch, precítime ju v plnej kráse. Zrazu sa akosi (pod)vedome prispôsobujeme toku bohyne prírody, ktorá ma každý rok nové žiarivé vydanie. Skúste tento jesenný čas plodov a hodov uchopiť aj v ríši šperkov inak – za ten správny prírodný farebný drahokam. Ukážeme vám, ako na to!

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete
Farby šperkov „odložené“ na jeseň

Jesenná škála farieb je v bohatom rozpätí od svetlých, tlmených pastelových, cez výrazné, živo pôsobiace teplé červenkasté tóny až po tmavé odtiene (napríklad baklažánové). Tak ako na všetko v živote, aj na farby treba dozrieť. Akonáhle si však na vlastnej koži vyskúšate psychologické účinky tej-ktorej farebnej drahokamovej favoritky, nebudete chcieť hýriť inak.


Jesenné iskrenie s Colorful collection

„Muži potrebujú v láske tvary a farby, ženy chcú pocity.“ Anatole France

Od tohto zmyselného výroku sa môžeme odraziť ešte k zmyselnejším farebným pravdám. Ženská emócia je skutočne silná zložka pri výbere srdcových záležitostí, akými šperky nepochybne sú. V hlavnej úlohe tu žiari fialová ako farba roka a ametyst ako závan mystiky, mágie, inšpirácie a originality. To všetko sme spojili a ručne pretavili do kúskov, pri ktorých ostatné bohyne „ofialovejú“ závisťou!

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete
Jesenné pokušenie s Flower collection

„Kvetiny sú milostným vyjadrením ducha prírody.“ Bettina von Arnim

Určite nám dáte za pravdu, že krajšie sa to už o týchto krehkých krásach ani povedať nedá. Teplé, medové tóny reflektujú krehké sfarbenie listov a farebné drahé kamene s diamantmi im prepožičiavajú nesmrteľnú podstatu. Nečakajte. Rozkvitnite!

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete
 


Jesenné vábenie s Pearl collection

„Perly sú vždy vhodné.“ Jackie Kennedy

Každá perla je umelecké dielo a vedela to už aj nesmrteľná ikona štýlu Jackie. Každá perla je totiž unikátna farbou, leskom, veľkosťou a tvarom. Všetko záleží na lastúre a prostredí, kde sa zrodila. Ako jej budúca majiteľka, u ktorej veríme, že dá prednosť aj iným tónom ako klasickým bielym.

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete


Jesenné zvádzanie s Moonstone collection

„Mierte na mesiac. Aj keď sa netrafíte, pristanete aspoň na hviezdach.“ William Henry Bragg

Mesačné kamene sú jednými z najcennejších drahých kameňov, a to vďaka unikátnemu svetielkujúcemu mesačnému oparu, ktorému gemológovia hovoria adularescencia. Vstúpte „dovnútra“ tohto drahokamu, symbolu plodnosti. (V arabskej kultúre si mesačné kamene ženy vkladali medzi spodnú bielizeň, aby symbolicky podporili príchod nového člena rodiny.)

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete

Jesenné čarovanie s Invisible line

„To, čo vytvorila príroda je vždy lepšie ako to, čo vzniklo umelo. Našou tvorbou prírode načúvame, nepretvárame ju.Mikuš Diamonds

Glamour. Art deco. Rímska bohéma. Inak sa ani nedajú vyjadriť jedinečné skvosty, kde sa snúbil taliansky zmysel pre detail s našou špičkovou ručnou výrobou. Neprekonateľným „detailom“ je, paradoxne, „detail“, ktorý na prvý pohľad nevidno. Názov „Invisible line“ vznikol pre špeciálny neviditeľný výbrus na spodnej časti kameňa umožňujúci osadiť kameň bez použitia lepidla. Kochajte sa zázrakmi v jesennom kolorite, ktorý bojuje proti jesennej depresii. Už navždy. Doživotná záruka a bezplatný servis sú totiž nadštandardnými benefitmi na všetky skvosty Mikuš Diamonds.

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete

Jeseň je sen, ktorý sa mení na skutočnosť...

... veríme, že aj vďaka našim tipom – budete toto obdobie vnímať inak. Vážiť si, že ho vôbec môžete prežívať. Veď ľudia, ktorí žijú na rovníku a v jeho oblasti, tento vzácny jesenný čas nikdy nezažijú. Užime si ho spolu! Naše ručne robené skvosty sa už nemôžu dočkať, ako obohatia telo i dušu tej šťastnej. Vyvolenej. :-)

Najkrajšie jesenné šperky, ktoré si zamilujete