BLOG

Obrúčky pre extravagantné ženy

Obrúčky pre extravagantné ženy

Extravagantné obrúčky

 

Už dávno neplatí, že len šaty robia človeka. Široká ponuka rôznych šperkov ženám umožnila vyjadriť svoju osobnosť aj prostredníctvom napríklad takého prsteňa. A pokiaľ ide o výber prsteňa, ktorý má reprezentovať manželskú lásku, je skutočne namieste vybrať si taký, ktorý čo najviac vystihuje vašu povahu. V dnešnom blogu vyberáme obrúčky pre dámy, ktoré majú radšej niečo odvážnejšie a extravagantnejšie.

Svadobné obrúčky Elodie

 

Manželský život je cesta posiata fialovými lupeňmi ruží. Ale tiež kľukatý chodník vzájomnej tolerancie a odpúšťania.



Obrúčky Elodie spájajú oba tieto pohľady do jedného šperku, punc extravagancie tomuto modelu dodáva vlniaci sa pás diamantov doplnený o zafíry, ktoré okamžite upútajú pozornosť všetkých naokolo. Obrúčky sú samozrejme dostupné v bielom, žltom i ružovom zlate, takže si stačí len vybrať kombináciu, ktorá vás viac vystihuje.

Viac o obrúčkach Elodie

 

Svadobné obrúčky Polly

 

Sú vzťahy, ktoré svojou silou a pevnosťou prekonajú aj tie najhrubšie múry rôznych problémov.


 

Model obrúčok Polly v sebe skrýva silu dvoch prsteňov, ktoré dokopy vytvárajú jednotný šperk hodný tých, ktorí sa neboja výziev. Dámsku verziu zdobí pás diamantov, ktorý prsteňu dodáva eleganciu a zároveň exkluzivitu. Farbu stredového prsteňa je možné vybrať z bieleho, žltého či ružového zlata.

Viac o obrúčkach Polly

 

Svadobné obrúčky Sonja

 

Dlho sme kráčali osamote, každý svojou cestou. Potom sme sa stretli a naše životy sa zmenili.


 

Tých, ktorým jedno osudové stretnutie otočilo život o 180°, najsilnejšie oslovuje model obrúčok Sojna. Nesmrteľná pánska klasika robí elegantné garde extravagantnejšej dámskej obrúčke s dvomi radmi bielych diamantov.

Viac o obrúčkach Sonja

 

Svadobné obrúčky Holly

 

Každý deň v tebe objavujem drahokam. Žiť spolu, to znamená spoločne prekonávať nečakané schody problémov. Objavte v každom spoločnom kroku krásu vzájomného rastu.


 

Širší základ obrúčok Holly na každom prste ihneď zaujme pozornosť, dámsku ruku pritom ešte rafinovane doplní diagonálny pás bielych diamantov. Obrúčky sú samozrejme dostupné v bielom, žltom aj ružovom zlate.

Viac o obrúčkach Holly

 

Svadobné obrúčky Lynn

 

S tebou pôjdem aj na kraj sveta, aj keby našu cestu obkolesovala horúca láva.


 

Svadobné obrúčky Lynn sú pre páry, ktoré majú radi niečo netradičné a zároveň štýlové. Špeciálna povrchová úprava prsteňa síce pôsobí trochu drsne, no vzťahy sú niekedy aj také. Aby tej drsnosti nebolo príliš veľa, dámsku obrúčku zjemňuje pás diamantov, ktoré z nej robia šperk hodný výnimočnej ženy.

Viac o obrúčkach Lynn

Svadobné obrúčky Nina

 

Životné križovatky. Vzbudzujú rešpekt ale aj nádej na lepšiu budúcnosť. Najkrajšie životné rozhodnutie  je vydať sa na spoločnú cestu s milovanou osobou. Nebojte sa vykročiť spolu.


 

Extravagantný vryp na oboch verziách obrúčok Nina určite zaujme na prvý pohľad a hrubší základ prsteňa zaručí, že ho na prste len tak ľahko neprehliadnete. Nemusíte sa však báť, že by prsteň pôsobil masívne, dámsku verziu zdobí päť kvalitných diamantov a na ruke pôsobí skutočne exkluzívne.

Viac o obrúčkach Nina

 

Dúfame, že sa vám náš výber páčil. Viac o svadobných obrúčkach Mikuš Diamonds nájdete v časti Obrúčky. Ideálne je však navštíviť niektoré klenotníctvo Mikuš Diamonds, kde sa dozviete všetko o našej ponuke. Tešíme sa na vás!