BLOG

Postavte svoj outfit na výraznom kokteilovom prsteni!

Postavte svoj outfit na výraznom kokteilovom prsteni!

Grandiózne. Neprehliadnuteľné. Sexy. Chic. Takto by sa dali titulovať extravagantné prstene, ktoré sprevádzajú rúčky žien už po celé stáročia. V šperkovom žargóne ich nazývame kokteilové prstene. Sú akýmsi pilierom slávnostných doplnkov, ktoré hrdo trónia v modernej šperkovnici žien všetkých vekových kategórií. Ako ich nosiť a kombinovať, aby ste vyladili svoj jedinečný štýl?

Postavte svoj outfit na výraznom kokteilovom prsteni!
 

Perlový dotyk večernej d(r)ámy i denná elegancia

Kokteilové prstienky dokonale dopĺňajú nesmrteľné „little black dress“, a rovnako aj farebné kreácie letných párty outfitov. V závislosti od zvolenej kombinácie berú na seba podobu, akú chcete tlmočiť celému svetu. Túžite byť tajomnou bytosťou, ktorá za sebou zanecháva dotyk drámy? Alebo chcete oživiť klasickú bielu blúzku o nadčasovú dávku extravagancie? Vnímajte túto kokteilovú „prstienkomániu“ ako hru. Farieb. Svetla. Materiálov – a v neposlednom rade príležitostí, ktorým hovoríte ÁNO vy samy!

Tip Mikuš Diamonds: Nápadité belostné sladkovodné perly v kombinácii s prírodnými diamantmi či s romantickým ruženínom sú skutočným klenotom slovenských kráľovien. Pridáte sa do klubu?

Postavte svoj outfit na výraznom kokteilovom prsteni!

Diamanty – keď jeden prsteň (ne)stačí

 
Pokiaľ sa rozhodnete pre kokteilový prsteň z večných diamantov, akoby ste sa okúpali v maximálnej briliancii luxusu. Tu odporúčame ako alternatívu jedného výrazného kúsku set kombinovateľných diamantových prsteňov, ktoré sa nosia naraz na oboch rukách a vytvárajú neuveriteľný žiarivý efekt. Niektoré diamantové milovníčky ich dokonca symbioticky spájajú na jednom prste. Hovoriť, že skombinovať ďalšie zložité doplnky je hriechom proti štýlu a vkusu, ďalej ani netreba. :-)

 

Tip Márie Čírovej: „Každá žena zbožňuje diamanty,“ hovorí naša ambasádorka Mária Čírová. Myslite viac na seba, nečakajte na (vhodnú) príležitosť a uchopte ju samy. Prichádza práve teraz – cez božské diamantové prstene, ktoré sa zrodili pod rukami skutočných majstrov.

Postavte svoj outfit na výraznom kokteilovom prsteni!
Kokteilové skvosty s farebnými drahými kameňmi

Táto bohatá kategória prstienkov s masívnymi prírodnými drahokamami predstavuje veľmi moderný i efektný spôsob, ako oživiť jednoduchý štýl a dodať mu originálny punc mladistvosti. Či už zvolíte jeden centrálny kameň alebo mnohopočetné kamienkové variácie, viac ako inokedy tu platí „menej je viac“. Inak povedané zlaté pravidlo jedného šperku, ktorý dokáže na seba upriamiť fatálnu pozornosť. Žiarivé farby a nekonečné tvary sú totiž natoľko výrazné, že nemá zmysel ich prebíjať ligotavou „konkurenciou“.


Tip Mikuš Diamonds: Pripravte sa na to, že naše farebné klenoty vám pomôžu vystúpiť zo svojho tieňa a ukázať okoliu, aké ste zaujímavé, jedinečné, sebavedomé a vášnivé! Tieto ingredience sme totiž namiešali pri ich zrode, každá krivka je presiaknutá touto vzácnou energiou!

Postavte svoj outfit na výraznom kokteilovom prsteni!

Bezchybná manikúra ako povinná kokteilová výbava

Krásny „statement“ prsteň môžete zdôrazniť i vhodne zvolenou manikúrou. Prirodzená francúzska manikúra je nesmrteľná klasika, avšak markantný prsteň môžete zladiť aj s farbou laku na nechty. Nech už sa rozhodne lakovať konzervatívnou či odvážnejšou farbou, dbajte hlavne na upravené nechty a ruky.
 


Postavte svoj outfit na výraznom kokteilovom prsteni!
 

Možno sa taká narodila a možno je to Mikuš Diamonds!

... a možno sa mnohé z vás teraz bezhranične zamilovali. Nuž, odpustite, ale to je prvotným poslaním našich ručne robených šperkov. Ich ďalšou misiou je prebudiť vo vás chuť na zmenu, túžbu opustiť každodennosť a skúsiť nepoznané. Je to skúsenosť, ktorá z vás urobí zmyselnú bohyňu. Priznávame, chce to odvahu. No viete, ako sa hovorí, nikdy neviete, v čom ste hviezda, pokiaľ ste to neskúsili. :-)