BLOG

Prichádza jar, rozkvitnite (aj) so šperkom!

Prichádza jar, rozkvitnite (aj) so šperkom!

Jarný trip s Flower Collection

 

Grécky filozof Aristoteles mal s určitosťou pravdu, keď povedal: „Jedna lastovička jar nespraví“. Avšak my vieme, že jeden šperk áno a v prípade, ak ide o kúsok z našej jedinečnej kolekcie s príznačným názvom, je táto istota hlboko zakorenená viac ako 20-ročnými skúsenosťami pri ručnej výrobe klenotov spojenou s fantáziou a zručnosťou našich majstrov. Ak ste vyznávačom klasiky, viete, že zlato a diamanty v originálnom dizajne vás môžu a budú krášliť s gráciou pre jarný čas príznačnou. 

Prichádza jar, rozkvitnite (aj) so šperkom!
 

Prebúdzanie jari vo svete drahokamov

 

Príchod tohto ročného obdobia je nerozlučne spätý s farbami. Ak práve vidíte pred sebou drobné krehké snežienky, slnkom nabité žlté narcisy alebo pestrofarebné hrdé tulipány, máte na dosah ruky, oka a srdca jar a všetky s ňou späté príjemné pocity. Ani na moment sme nezaváhali a možnosť všetku nádheru prevteliť do našich šperkov využili, ako sa na takúto príležitosť patrí. Chceme, aby ste dušu povzbudzujúci kolorit mali stále pri sebe, ak aj práve zaprší alebo ak sa slnko schová za mrak, vy budete so svojimi kvetmi za každých okolností v bezpečnom objatí radosti a dobrej nálady. 

Prichádza jar, rozkvitnite (aj) so šperkom!

Jasné, sýte, príťažlivé...

 

Presne takéto farby nájdete v Colorful kolekcii, ktorú sme pre všetky vonkajšie jarné podnety vnímajúce duše pripravili. Hneď prvý jarný mesiac – marec, dáva do pozornosti „svoj“ prírodný drahý kameň, nebeský akvamarín. Za ním ako vyslanec toho najlepšieho, čo nám príroda dáva, prichádza aprílový diamant, ktorý v kombinácii s inými drahými kameňmi má tú vzácnu nesebeckú schopnosť nechať ich vyniknúť, nie však na úkor svojej jedinečnosti. Májovú zástavu drží vo svojich rukách obľúbený smaragd. 

Prichádza jar, rozkvitnite (aj) so šperkom!
 

Ani na jar neuškodí za lupienok mystiky

 

Všetkým dámam (a samozrejme pánom, ktorí na svoje milované myslia a to nielen na jar), majúcim v obľube skryté významy a ich odhaľovanie, si dovolíme dať do pozornosti výnimočnú Diamond Rose Cut Collection. Šperky s historickým výbrusom ruže majú svoje čaro a sú výsostne nadčasové. Žiadny prvý plán, no prirodzená krása majstrovsky vybrúsených diamantov osadených v zlate, ktoré nikdy neprestane byť „in“. Ak ste ešte nezažili lásku na prvý pohľad, ručíme za to, že sa táto skutočnosť zmení za jednu malú sviežu jarnú chvíľku. 

Prichádza jar, rozkvitnite (aj) so šperkom!
 

Jar v znamení romantiky

 

Nechceme opomenúť jeden veľmi dôležitý aspekt, ktorý jar prináša. Chuť začať niečo nové, posunúť sa vpred, osobnostne, pracovne, vo vzťahoch. S naposledy menovanými posunmi vám vieme pomôcť. Ak sa rozhodnete práve v tomto období požiadať svoju vyvolenú o jej nežnú rúčku, ten pravý prsteň nájdete v kolekcii našich Zásnubných prsteňov a veríme, že sa nebudete báť zmeniť tradične zaužívaný model, ako by mal prsteň určený na túto príležitosť vyzerať a necháte sa inšpirovať niektorým z týchto šperkov.

 

Prichádza jar, rozkvitnite (aj) so šperkom!

V tom najlepšom zmysle slova uletená, zároveň pokojná, vyzývavá, ale aj tajomná, taká je žena, taká je jar... V Mikuš Diamonds sa postaráme o to, aby ste si s našimi šperkmi mohli zažiť každý možný emočný poryv, prinášajúci pozitívnu emóciu do duše aj do úsmevu...tak ako to u dámy vedomej si svojej hodnoty má byť. V ponímaní sveta, ktorý je nám vlastný a do ktorého ste práve na chvíľu nahliadli, je táto úloha splniteľná lusknutím prsta...alebo drahokamu.