BLOG

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Bez ohľadu na to, či sú pred nami o chvíľu sviatky vianočné, ktoré sú sprevádzané snahou urobiť radosť blízkym, poďakovať za všetko, čo pre nás znamenajú a čím v našom živote sú, šperky vyrobené v bielom zlate sa tešia priazni vás, našich zákazníkov, dlhodobo. Výber tých, ktoré sa vám zapáčia hneď v prvom okamihu ako ich uzriete a stanú sa vašimi neodmysliteľnými spoločníkmi, vám ponúkame v nasledujúcom bielo-zlatom zoskupení.
 

1. Prívesok Devotion v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Duša šperku: V prívesku Devotion sa skrýva všetko, čo ste chceli kedy vypovedať bez slov. Srdcový nenapodobiteľný tvar si podáva ruku s jemnosťou, dva brilianty v ňom žiaria ako dve srdcia naplnené láskou. Partnerskou, rodičovskou, súrodeneckou, priateľskou. Láskou vo všetkých jej podobách, rovnakou, aká sa v našej klenotníckej dielni rodí pri výrobe každého šperku. Biele zlato v prívesku evokuje čistotu a nehu. Darček vhodný pre každú dámsku vekovú kategóriu, výborný tip na vianočné prekvapenie pre ženu romantičku, ktorej bude pripomínať, že darca je stále s ňou, rovnako ako pre mladú slečnu, ktorá má, slovami Ľuboša Zemana: „sedemnásť a chôdzu ženy a v očiach otázku, čo láska zmení“. Ak ste ešte nenašli to svoje srdce, v našej Heart Collection ste na správnom mieste.
 

2. Prsteň Zoe v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Srdce šperku: Tak už to býva, že ak sa dvaja ľúbia, príde chvíľa, kedy si jeden druhému chcú patriť a túto myšlienku potvrdiť sebe i okoliu prstienkom snubným (pokojne by však mohol mať názov i sľubný smiley-smile.gif). Kolekcia zásnubných prsteňov vyrobených pod našou značkou všetky zamilované pohľady a city spracováva a pre každého muža a jeho vyvolenú má v talóne ten pravý šperk. V kategórii prsteňov osadených diamantom – solitérom a v cenovej hladine do 500,00 €, má svoje stále a nezastupiteľné miesto model Zoe v prevedení bieleho zlata. Absolútne tradičný a jednoduchý dizajn ozvláštňuje dvojitá zlatá cesta, ochraňujúca briliant, pripomínajúca bezpečie v náručí, vyhľadávané oboma členmi páru. Na prvú pomoc pri výbere najkrajšieho šperku sme i my viac ako dobre pripravení.
 

3. Prsteň a náhrdelník Blithe v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Cit šperku: Londýnsky topás, dominujúci súprave Blithe, bude vašou láskou na prvý pohľad a v momente, keď si prsteň, náhrdelník (a pošepneme vám, že i náušnice v dvoch verziách zapínania sú jeho súčasťou) nasadíte, nebudete chcieť iný šperk. Biele zlato je pre model setu s príťažlivým topásom nenahraditeľné, podtrhne krásu farby kameňa a dá jej vyniknúť v celej svojej prírodnej nádhere. Pri správnom výbruse, akým sa naše šperky vďaka excelentným skúsenostiam a práci našich klenotníkov hrdia, má prírodný drahý kameň možnosť zaskvieť sa tak, ako sa patrí. Ďalší, tentokrát drahokamový zástupca srdiečkovej kolekcie Mikuš Diamonds, si citlivo prerazí cestu k láske. Že sa pri spomenutí najkrajšieho citu a jeho symbolu opakujeme? Ako by aj nie, láska ako taká je predsa nenapodobiteľná a hoci by sme ju i stokrát spomenuli, aj tak by jej nebolo dosť.

4. Náušnice Lilt v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Esprit šperku: Nikdy nekončiaci kruh, symbol času, dokonalosti a celistvosti. 44 briliantov, starajúcich sa o to, aby kruhy na náušniciach Lilt nezostali nepovšimnuté ani na malú chvíľu. Typ visiacich náušníc, zdôrazňujúcich zvodnú líniu ženského krku. 14-karátové biele zlato, ušľachtilý, skvostný, najlepší prírodný materiál, aký môžete sebe či inej blízkej dáme dopriať. Náušnice Lilt úžasne doplnia vypnutý účes z dlhších vlasov a dajú oddych iným výrazným šperkom v dekolte, príjemná retiazka s príveskom alebo diamantový náhrdelník budú s týmito náušnicami tou správnou voľbou pre váš outfit. No nie je to skvelá správa? Ak (si) urobíte teraz – možno i pod vianočným stromčekom - radosť modelom Lilt, pri najbližšej príležitosti bude dôvod na doplnenie zbierky šperkov určených nie pre uško, ale pre šiju. Začnite hneď, garantujeme vám, že vlastniť kvalitný, hodnotu nestrácajúci šperk, stojí za to!
 

5. Prívesok Bonnet v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Raj šperku: Nuž áno, perly sa nám akosi automaticky viažu k letnej sezóne, k moru, jeho vôni a čaru. Pripomínať si sladké chute leta si však môžeme po celý rok, nemyslíte? Kultivovaná tahitská perla v prívesku Bonnet si nepotrebuje nič dokazovať, vie, že jej feeling prehovorí ku všetkým milovníčkam nadčasových, elegantných šperkov. Rafinovane umiestnených 16 briliantov si doslova „sadlo“ s bielym zlatom, dávajúcim šperku správny základ. Predstavujete si spolu s nami, ako ho rozbaľuje tá vaša jediná pri príležitosti sviatku alebo Vianoc? Akú obrovskú radosť v jej očiach vidíte? Teraz je jej, no po čase sa môže stať dedičným, odovzdávaným s láskou a v úcte ďalšej generácii. V tom momente v ňom budú zachované spomienky a aura darkyne a prenesú sa na dcéru, nevestu, sestru, vnučku... Neváhajte a dajte tejto tradícii základ. Správny čas na krásno v živote je tu a teraz.
 

6. Náušničky Krásky v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou
 

Detstvo šperku: Malému dievčatku, ľúbenému najviac na celom svete, chcete dať všetko len to najlepšie. Pochopiteľne, príchod dieťaťa na svet a do rodiny je predsa zázrak. Vám bola prisúdená pocta vychovať ho, sledovať jeho (po)kroky, viesť ho na začiatku objavovania sveta, byť súčasťou tých najkrajších detských hier. Náušničky Krásky z našej kolekcie detských šperkov vám ponúkame v rôznych prevedeniach a jedným z najobľúbenejších sú s ružovými zafírmi, vyrobené z bieleho zlata. Nevinnosť farby zlata v spojení s ružovou farbou zore si získava prirodzený obdiv a pozornosť, tváričku malej princeznej ešte viac (ak je to vôbec možné) skrášli. V čase, kedy malá kráska podrastie, bezpečné zapínanie vymení za „dospelácke“ - o to sa my radi postaráme a náušnice budú s ňou žiť ďalej. So všetkými jej detskými snami, túžbami, s vrúcnou odovzdanou ľúbosťou. Prevedú je cestou dospievania, plnoletosti i zrelosti.

7. Prsteň Tinku v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Hudba šperku: Jeden z našich Top trendov, prsteň Tinku, spĺňa základné atribúty pre váš obľúbený šperk: je všestranný a zostáva stále v kurze. Svojím minimalistickým dizajnom, sčítajúcim 23 úchvatných diamantov precízne uložených v bielom zlate, má ambíciu byť so svojou šťastnou majiteľkou neustále. Či už ho využijete počas dňa, alebo ním doplníte svoj outfit vo večernom čase, svoju úlohu si splní noblesne a svojou perfektnou, modernou kompozíciou sa stane vaším verným spoločníkom. Vyskúšajte nosiť ho na inom prste, než na prstenníku a uvidíte, že nebudete ľutovať. Dodá šmrnc, upriami pozornosť na pestovanú, upravenú dámsku ruku. Sebavedomie by mohlo byť jeho druhým menom, avšak my mu ponecháme to, ktorým sme ho pri zrode v žiare ohňa pokrstili. Symfónia dokonalého bieleho zlata a nesmrteľných diamantov. Tinku. 
 

8. Prsteň Alyssa v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Kvet šperku: Zásnuby nemusia byť len tradičné. Dar nemusí byť len parfum. Privoňať si však budete môcť, veď prsteň Alyssa nie náhodou vykvitol v našej kolekcii Flower. Biele zlato, ktoré tvorí jeho telo, je výtvorom človeka, šperk ako taký tiež. Cítiť energiu prstienka je sviatkom samým osebe, bez ohľadu na to, aký je dôvod odovzdania. Diamant je povestnou „čerešničkou na torte“, vlastne povedzme si pravdu, pôjde viac o skvostný stredový bod na prsteni, pútajúcom a pútavom. Pokiaľ vás zaujíma i praktická stránka veci a my vieme, že áno, rozpovieme vám krátky príbeh o tom, ako sa netreba pri nosení bieleho zlata ničoho obávať. Vďaka ródiovaniu, vytvárajúcom tenkú ochrannú vrstvu a zabraňujúcom kontaktu zlata s pokožkou, sa vyhneme alergickej reakcii. Ródium je vzácny biely kov, nanášaný pomocou galvanizácie na povrch bieleho zlata a pomáha získať bielemu zlatu žiarivejšiu farbu a lesk. Dosť bolo však teórie, na rade je prax! Prsteň Alyssa je tu pre vás.
 

9. Prívesok Moon v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Luna šperku: Všetko, čo sa spája s nocou, má magickú moc. Prečo? Na túto otázku si odpovie hrdá majiteľka diamantového prívesku Moon, je však viac ako pravdepodobné, že nebude nachádzať slová. Omámená, nadšená, šťastná. Model Moon v bielom zlate síce pôsobí nenápadne, no postačí trošku mesačného svitu a všetky jeho skryté nuansy budú odhalené. Urobte si pokojný predvianočný čas a dajte priechod tomu, čo je jasné: zlatý šperk osadený briliantmi býva najlepším, s vďačnosťou prijatým podarúnkom. Nielen príveskom je ale každá „diamantoholička“ živá smiley-wink.gif Top trendový set Moon si to po Mliečnej ceste šinie ruka v ruke s náušnicami a prsteňom. Táto cesta má štýl, ktorý pretrvá, vďaka benefitu Bezplatného servisu zostanú šperky vyrobené pod našou značkou stále ako nové. A vďaka e-shopu sa k vám dostanú rýchlosťou svetla. Či mesačného alebo denného, záleží len na vás.
 

10. Náušnice Loom v bielom zlate

Šperky z bieleho zlata – jemnosť v súzvuku s prestížou

Unikum šperku: Pomaly sme sa našou bielym zlatom vydláždenou púťou dostali k výnimočnosti, predstaviteľom ktorej sú náušnice Loom. Zavrite na chvíľu oči a predstavte si dva úžasné, sýtočervené rubíny, charakterizujúce srdcia plné lásky, 50 diamantov s briliantovým výbrusom s fantastickými parametrami čistoty a farby, kontrast v podobe sviežeho bieleho zlata, komfortné zapínanie a nosenie náušníc. Pri každom, hoc i malom pohybe hlavou, sa náušnice Loom roztancujú a farba rubínov vyznie ešte krajšie. Červená je farba silných emócií a života, priťahuje úspech. Váš triumf u ženy, ktorej ich podarujete, je zaručený a naša doživotná záruka proti vypadnutiu drahého kameňa je poistkou na časy dobré a ešte lepšie. Náušnice Loom radíme do kategórie šperkov Unikátnych. Našich zákazníkov rovnako.

Ak ste si z našej ponuky vybrali, nič nie je jednoduchšie, než navštíviť jedno z našich siedmich kamenných klenotníctiev alebo využiť služby nášho e-shopu. Obe alternatívy ponúkajú samozrejme ďalšie diamantové a drahokamové švihácke kúsky v bielej (a inej) farbe zlata, pripravené stať sa súčasťou práve vás. Tešíme sa na stretnutia, zážitky a príbehy, napísané rukou zlatníka, odovzdané s profesionálnou hrdosťou a prežité v radosti z vlastnenia výnimočného šperku.