BLOG

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!

Pravdou je, že u nás v Mikuš Diamonds je zásnubná sezóna prakticky počas celého roka. Každý zamilovaný pár má totiž špecifické dátumy a okamihy, či už zoznámenia, prvého bozku, spoločnej dovolenky alebo iných míľnikov, ktoré navždy ich vzťah posunuli z kamarátskej roviny do partnerskej. Z nej je to veľakrát už len krôčik k osudovým udalostiam zásnub, ktoré muži plánujú do posledného detailu. A výber zásnubnej destinácie nie je výnimkou!

Prsteň Sprout

Diamantový zásnubný prsteň Sprout z bieleho zlata

Predstavujeme vám Prsteň Sprout. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, diamant.

Pozrieť šperk

 

V nasledujúcich riadkoch vás presunieme v priestore a čase do magických exotických krajín, kam cestovali práve naše ručne robené zásnubné prstienky, aby sme aj takto boli súčasťou neobyčajných okamihov našich klientov. Okamihov, ktoré sú v súčasnosti o to vzácnejšie, keďže o bezhraničnom cestovaní zatiaľ iba snívame. Či sa tento sen splní ešte tento rok, nechajme ukryté vo hviezdach, no nabudiť sa pozitívnymi emóciami a zásnubnými inšpiráciami môžete už teraz.

Dámy a páni, pripútajte sa, o pár sekúnd odlietame... :-)

1. Thajské kráľovstvo & západ slnka & diamantová „bella“

Miesto zásnub: Phuket, Thajsko

Osudová žena: Mirka

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Bella

Zásnubný príbeh: Naše dokonalé zásnuby sa odohrali v nádhernej scenérii mora, prírody a západu slnka, ktoré dotváralo neuveriteľnú atmosféru miesta a momentu, na čo nezabudnem do konca života. Od môjho drahého som dostala dychberúci diamantový prsteň Bella, ktorý je doslova a do písmena prsteňom na celý život.“ S takýmito krásnymi slovami a so záplavou ešte krajších fotiek nás zahrnula Mirka, pre ktorú sa Thajsko stalo krajinou, z ktorej odchádzala akási iná. Opálená? Aj to, no hlavne šťastne zasnúbená.

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!

 

2. Exotika & Indický oceán & diamantový solitér

Miesto zásnub: Ostrov Mírenfusi, Maldivy

Osudová žena: Katka

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Olivia

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!
 

Zásnubný príbeh: Veľké divy na Maldivách. Aj takýto úžasný scenár zažila Katka, ktorú požiadal o ruku jej milovaný na maldivskom ostrove Mírufenfusi, známom ako Meeru. Nezabudnuteľný Indický oceán, húfy pestrofarebných rýb a iných exotických druhov boli svedkami jedinečných zásnub, ktoré vidíme často iba v romantických filmoch. Túto dokonalú romantiku podčiarkol diamantový prsteň Olivia, ktorý je, mimochodom, v našej zásnubnej ponuke od začiatku založenia nášho rodinného klenotníctva a pikoškou je, že sa pravidelne umiestňuje medzi top 10 zásnubnými prsteňmi „by“ Mikuš Diamonds!

 

3. Protinožci & nekonečná pláž & večné diamanty

Miesto zásnub: Cape Leveque, Austrália

Osudová žena: Dominika

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Mia

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!
 

Zásnubný príbeh:V momente, keď som sa štverala po skalách a nevenovala pozornosť môjmu drahému Timovi, tak sa mu podarilo skryť zásnubnú krabičku medzi skaly. Zrazu si kľakol a požiadal ma o ruku. Bol taký nervózny, že sa mu podarilo krabičku aj s prsteňom otočiť opačne. Samozrejme, že som mu povedala ÁNO!“ Aj takto milo zhrnula zásnubné okamihy naša šťastne zasnúbená Dominika, ktorá sa na svoj zásnubný skvost nevie vynadívať! Ani sa jej nedivíme, však?

 

4. Hispaniola & tajomstvo v mušli & diamantové rozlúštenie

Miesto zásnub: Dominikánska republika

Osudová žena: Simona

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Shadows

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!
 

Zásnubný príbeh: Momenty, na ktoré sa oplatí čakať. Momenty, pre ktoré sa oplatí žiť. V príbehu našich ďalších zaľúbencov ich lokalizujeme do horúcej Dominikánskej republiky, kde sa občas v mušliach skrýva aj takéto prekvapenie. „Diamantový prsteň Shadows je skutočne nádherný šperk, ktorým mi môj drahý vyznal lásku. Nosím ho s radosťou a vždy mi pripomenie čarovné okamihy, ktoré sme spolu zažili,“ dodáva sympatická Simonka. Ak ste niekedy pochybovali o podstate šperkov, presne takúto silu majú, keď im to dovolíte.


 

5. Zanzibar & africké dobrodružstvo & smaragdová láska

Miesto zásnub: Zanzibar, Východné pobrežie Afriky

Osudová žena: Ľubica

Zásnubný skvost: Smaragdový prsteň vyrobený na zákazku

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!
 

Zásnubný príbeh: „Naše zásnuby sa konali po niekoľkomesačnom odlúčení, keďže dobrodružná duša môjho, už muža, ho zaviala na dobrovoľnícku stáž do Afriky. A napriek tomu, že sme boli spolu už 9 rokov, zásnuby som skutočne nečakala. Ako sa to nakoniec zomlelo? Plavili sme sa pri západe slnka, naplnení, šťastní, no unavení z celodenného potápania a ... vtedy to na mňa Jozef vystrelil. V intímnom zátiší lode sme sa ocitli v akejsi vlastnej bubline, napriek tomu, že okolo nás podriemkávalo ďalších 17 ľudí zložených z našej rodiny a priateľov. Ďalšie detaily si nechám pre seba, ale smaragdovým zásnubným prstienkom sa pochváliť musím. Milujem smaragdy a veci, ktoré majú dušu. Prstienok je vyrobený na zákazku, pre jeho zrod kmitali v klenotníctve Mikuš Diamonds mnohí, keďže to môj muž vybavoval z Afriky!“ Sme radi, že sme Ľubke splnili smaragdový sen. To je možné práve vďaka vlastnej výrobe šperkov lokalizovanej v Trenčíne, takže ak chcete dať vyrobiť svojej vyvolenej niečo unikátne, na mieru, s radosťou vám pomôžeme splniť akékoľvek zásnubné predstavy.

 

6. Ostrov lásky & srdiečkové kamienky & diamantové kamene

Miesto zásnub: Pétra tou Romioú, Cyprus

Osudová žena: Oľga

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Louise

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!

Zásnubný príbeh: Diamantový prsteň Louise z našej jedinečnej zásnubnej kolekcie Illusion line si našiel svoje miesto pod cyperským slnkom na prstenníku našej zamilovanej zákazníčky Oľgy. Ako ďalej prezrádza: „Zasnúbili sme sa na Pétra tou Romioú ,pláži zaľúbených‘, o ktorej sa traduje, že obsahuje kamienky v tvare srdca. My sme si takýto srdiečkový kamienok našli pred dvomi rokmi a teraz som na tej istej pláži povedala svojmu budúcemu mužovi ÁNO.“ Tešíme sa z tejto krásnej symboliky, aj v podobe návratu na milované miesto, no ešte viac sme potešení, že sa kamienky na pláži „premenili“ na skutočné kamene v Oľginom diamantovom zásnubnom prsteni.
 

7. Ostrov Brač & romantický Leo & diamantový sen

Miesto zásnub: Zlatni Rat, Chorvátsko

Osudová žena: Michaela

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Ashanti

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!

Zásnubný príbeh: Našej zákazníčke Miške už na opálenej ruke skutočne nič nechýba. O magické zásnuby na (vraj) najkrajšej pláži Chorvátska sa postaral jej milovaný snúbenec Leonard. Osudové ÁNO spečatili neprehliadnuteľným prstienkom Ashanti zo špeciálnej zásnubnej kolekcie Illusion line, ktorá je určená pre ženy milujúce veľké kamene v prijateľnom „budgete“. V čom spočíva hlavné kúzlo? Diamanty rôznych veľkostí sú v prsteni osádzané tak, aby vytvorili ilúziu, že ide o jeden veľký drahý kameň. Táto ilúzia je takmer dokonalá, čo poviete?

 

8. Baleáry & kráľovská romantika & dokonalý skvost

Miesto zásnub: Ostrov Formentera, Ibiza

Osudová žena: Natália

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Hannah

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!
 

Zásnubný príbeh: „Zásnuby boli plné sĺz. Sĺz šťastia,“ s úsmevom si spomína naša Natália a ihneď dodáva: „v ten osudný večer sme sa išli prejsť k moru, aby sme na útese s pohárom lahodného vínka pozorovali magický západ slnka. Pri šume vĺn si zrazu Dušanko pokľakol a požiadal ma o ruku. Asi po minútovom ohromení som ako najšťastnejšia žena na ostrove, uhm, lepšie povedané na svete, povedala ÁNO. S obrovským vzrušením som si detailne pozrela svoj zásnubný skvost. Dojalo ma, ako veľmi ma môj manžel pozná. Zvolil čistý jednoduchý dizajn s centrálnym briliantom zhmotneným do prsteňa s názvom Hannah“. Tešíme sa, že sa Natálkin drahý trafil do jej vkusu, no ak máte problém s výberom, radi vás usmerníme. Robíme to s radosťou už vyše 20 rokov.

 

9. Malorka & pán Božský & diamantové slnečné lúče

Miesto zásnub: Ostrov Malorka

Osudová žena: Martina

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Sunshine

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!
 

Zásnubný príbeh: „Vždy som túžila po výraznom zásnubnom prsteni s jemným podtónom romantiky. V týchto predstavách bol v hlavnej úlohe jedine pravý diamant. V mojom milovanom zásnubnom prsteni ich mám až 31 kusov, pričom vytvárajú dojem jedného žiarivého celku. Dokonalé,“ rozplýva sa spokojná Maťka, ktorú jej, ako hovorí „pán Božský“, prekvapil štýlovým zásnubným skvostom Sunshine na slnečnej Malorke za asistencie morských vĺn, horúceho piesku a hrejivých lúčov slnka! Mimochodom, tie má Maťka navždy ukryté v jej vysnívanom Sunshine kúsku. :-)

 

10. Večné mesto & Fontána di Trevi & diamanty (z) lásky

Miesto zásnub: Rím, Taliansko

Osudová žena: Diana

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Janette

Top 10 exotických zásnub našich snúbencov!
 

Zásnubný príbeh: Akoby to vyzeralo, keby sme naše zásnubné putovanie nezakončili v „hlavnom meste sveta“, Ríme, ktoré sa právom označuje aj ako „večné mesto“. Inak povedané, všetky cesty vedú do Ríma, čoho dôkazom je, že za dejisko najkrajšej kapitoly života si ho zvolil sympatický pár, kde sa srdcovou kráľovnou stala Dianka. Tá zachytila svoj diamantový skvost Janette pri výnimočných míľnikoch, aby už navždy Fontána di Trevi, Koloseum či (ne)obyčajné uličky Ríma pre ňu chutili akosi inak. Výnimočne. Jedinečne. Zásnubne.

Zaujal vás nejaký zásnubný skvost?

Ako vidíte, každý pár, každý príbeh, každý zásnubný prsteň je špecifický ako samotný akt zásnub. A v tom spočíva najväčšie čaro. Pri výbere zásnubného prsteňa nemôžete siahnuť vedľa, ak ho vyberáte s tými najkrajšími úmyslami – z lásky. Ak k tomu primiešame ďalšie estetické i praktické parametre nášho rodinného klenotníctva, akými sú ručná výroba, prírodné diamanty a drahé kamene, tradícia, odborné renomé, doživotná záruka a bezplatný servis, zásnubný prsteň je vskutku najvzácnejším šperkom, ktorý muž žene vyberá. Na celý život!