BLOG

Top trendy vo svete šperkov, časť druhá

Top trendy vo svete šperkov, časť druhá

Čaro ručne robených šperkov z prírodných drahokamov, ktoré sú balzamom pre dušu, môže vniesť iskru i do vašej šperkovnice. Voľbu modelov, zaručujúcich istotu byť zaručene „chic“ počas nasledujúceho obdobia, podriadili naši klenotníci a dizajnéri vašej spokojnosti, prichádzajúcej či už po odovzdaní darčeka blízkej, milovanej žene alebo po obdarovaní sa majstrovským klenotníckym kúskom sebe samej. Ani druhej alternatívy sa nemusíte so zbytočnou skromnosťou zriekať, milé dámy, vnímame, že je vás stále viac, ktoré sa nebojíte uznať svoju výnimočnosť a urobiť si radosť bez ďalšej intervencie. Na návštevu slečien, paní i pánov sa tešíme z oboch dôvodov a je pre nás česť, ak si vyberiete šperk z našej kolekcie.
 

Diamantový náramok Fervency

Dve možnosti nosenia núka ďalší trendový šperk, tentoraz zastupujúci jednu z najobľúbenejších sekcií klenotov, ktoré máme v ponuke. Náramky si získali vašu priazeň a tá zostáva trvalá, rovnako ako hodnota šperku vyrobeného z prírodných materiálov. A ak sa pridá nesmrteľný symbol lásky, zobrazený detailom v tvare srdca, ako v náramku Fervency, nebudete váhať. Variácia buď otvorenej alebo uzatvorenej ozdoby vašej ruky osloví príjemným dizajnom a tiež perfektne premysleným technologickým vyhotovením tak, aby obruč nebola príliš pevná a zároveň sa náramok ľahko otváral. Počas dňa môžete diamantové srdce otvoriť a zatvoriť podľa toho, v akej vzdialenosti sa nachádza ten, pre koho bije to vaše.
 
Top trendy vo svete šperkov, časť druhá
 

Diamantová súprava Moon

Dizajnovo atraktívna diamantová súprava Moon so skvelou cenou spĺňa všetky požiadavky kladené na univerzálne zlatnícke kúsky najvyššej kvality, s trvalou emočnou a osobitnou hodnotou. Absolútne neprekonateľná kombinácia jedného centrálneho diamantu, obkoleseného viacerými menšími, je určená pre všetky milovníčky nadčasového prevedenia šperkov. Prsteň, často volený ako zásnubný, prívesok s jemnosťou mesačného svitu a náušnice v dvoch prevedeniach – rýchlo sa nasadzujúce „napichovačky“ alebo známy „klasický patent“. Ak si k vám nenájde cestu celý set hneď „na prvú“, dôvody na postupné dopĺňanie sa rýchlo stanú vašimi najvyhľadávanejšími a príležitosti najobľúbenejšími.

Top trendy vo svete šperkov, časť druhá

Opálová súprava Shanara

Uchovať spomienku do šperku je prosté, stačí si zaobstarať ten pravý. Pokiaľ milujete rovnako ako my opály, vaša voľba jednoznačne padne na súpravu Shanara. Nadčasové línie výbrusu drahokamu do oválneho tvaru, v kombinácii s neprehliadnuteľnou farebnosťou opálu vyrážajúcou dych, vyvažujú pohnútky pre nosenie tohto skvostu ako vo všedný deň, tak i na výnimočnú príležitosť. Mýtickosť drahého opálu ukrytú v nádhernej opalizácii – prepojení všetkých dúhových farieb vám, milé dámy, dodá nevídaný rozprávkový pocit, v ktorom sa z vás stanú očarujúce kráľovné každého dňa. Môžeme vás uistiť, že ani v prípade výberu šperku ako darčeka zaručene nepôjde o krok vedľa, nie je predsa tajomstvom, že práve v jednoduchosti spočíva vždy tá najväčšia a najočarujúcejšia krása. Mať možnosť vlastniť ktorýkoľvek šperk zo setu Shanara je splnený sen každej bohyne.

Top trendy vo svete šperkov, časť druhá
 

Diamantová súprava Lakuna

Do večného kráľovstva prírodných diamantov vás vtiahne náš ďalší Top trend – diamantový set Lakuna, tvorený náušnicami, náhrdelníkom (disponujúcim možnosťou variovania jeho dĺžky) a prsteňom. Určený ženám preferujúcim minimalistické, subtílne šperky, v neštandardných tvaroch. Jemnosť a decentnosť, vhodná na každodenné nosenie, je pre našu Lakunu typická. Ničím však neurazí ani v momente vytiahnutia na tanečný parket v rámci večerných spoločenských aktivít. Univerzálna súprava šperkov, ktorá sa bude odovzdávať od matky k dcére alebo neveste a nadobudne nenahraditeľný dedičný charakter. V aktívnom živote svojej majiteľky nezaberie mnoho miesta, no svoj potenciál – byť niečo extra, využije naplno.

Top trendy vo svete šperkov, časť druhá

Diamantový prsteň Mia

Ženy zbožňujú príbehy, obzvlášť, ak sú ich súčasťou. U nás je každý ručne robený diamantový zásnubný prsteň príbehom samým osebe a model Mia nie je výnimkou. Nezameniteľný prísľub večnej lásky, osadený centrálnym diamantom s neprehliadnuteľnou veľkosťou 0,5ct, pre dokonalý výsledok doplnený 34-mi postrannými briliantmi. To však nie je všetko, dej nekončí, dostáva perom romantika písané pokračovanie vo vintage detailoch krásne zvýraznených lístočkami z bočnej strany šperku. Luxusné umelecké dielo, stvorené pre nezabudnuteľnú chvíľu vášho života, ktoré v našej klenotníckej dielni vyrábame v žltom, bielom i ružovom prevedení farby zlata.

Top trendy vo svete šperkov, časť druhá


Top trendoch 2021/2022 sme obsiahli túžby z každého diamantového i drahokamového rožka, šperky v štandardných okrúhlych tvaroch, v neprekonateľnom symbole srdca, „klasiku“ v modernom prevedení, rovnako ako smršť farebných drahých kameňov v dizajnových kúskoch. Každý model je jedinečný a čo vám môžeme už teraz sľúbiť je, že ak stavíte na ktorýkoľvek, výsledkom bude jednoznačná výhra vo vašej šperkovnici.

Všetkých našich 10 trendy kúskov nájdete v klenotníctvach Mikuš Diamonds, pripravených stať sa predmetom vášho nahliadnutia a naň nadväzujúcej radosti pri obdarovaní. Príďte obohatiť svet elegancie a fantázie, či už svoj vlastný alebo osoby vám drahej.