Náramok Myriad Náramok Myriad
Náramok Myriad
Náramok Myriad
Náramok Myriad Náramok Myriad

Náramok Myriad

Kód: 264391004

Varianty

nad 5000 € S DPH Na objednávku

Na objednávku

Vážení zákazníci, výroba tohto šperku na mieru je možná iba pri objednávke na našej predajni. Prosím vyberte si niektoré z našich klenotníctiev a dohodnite si u nás stretnutie.

Detaily šperku

Špeciálne miesto vo Vašej šperkovnici si zaslúži skvost z našej klenotníckej dielne – Náramok Myriad, ktorý je neprehliadnuteľný priam oslepujúcou žiarou prírodných diamantov. Jeho dedičný charakter Vás utvrdí v tom, že má zmysel kupovať šperky, ktoré prežijú akékoľvek módne búrky.

18 kt

biele zlato

Klenotnictv Mikuš Diamonds

OSOBNÉ NAHLIADNUTIE

KAŽDÝ AKTUÁLNE DOSTUPNÝ ŠPERK SI MÔŽETE NECHAŤ PRESUNÚŤ DO VAMI VYBRANEJ PREDAJNE

KLENOTNÍCTVA
Black & White collection

OBJAVTE NOVINKY

BLACK & WHITE COLLECTION

VYBRAŤ

Jednoduchá krása čírych diamantov a lesku zlata nie je ničím zaťažená. Objavte dokonalé klenoty z našej dielne a kolekciu Pure Diamonds, ktorá kladie dôraz na čistotu diamantov a prirodzene prepája zlato s drahými kameňmi.

 

Špeciálne miesto vo vašej šperkovnici si zaslúži výnimočný skvost z našej klenotníckej dielne – náramok Myriad. Ide o neprehliadnuteľný šperk, ktorý vás očarí na prvý aj každý ďalší pohľad priam oslepujúcou žiarou prírodných diamantov. Sme presvedčení, že oceníte dedičný charakter náramku, ktorý vás len utvrdí v tom, že má zmysel kupovať šperky, ktoré prežijú akékoľvek módne búrky a pohromy.

 

Nesmrteľný náramok Myriad pre vás radi zhotovíme presne na mieru po osobnej návšteve a konzultácii v našej kamennej predajni.

 

INŠPIRÁCIE

Blog článok - TOP miesta na svadbu na Slovensku

TOP miesta na svadbu na Slovensku

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Je svadba v zahraničí splnený sen?

Je svadba v zahraničí splnený sen?

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

INŠPIRUJTE SA