Prsteň Ellie Prsteň Ellie

Prsteň Ellie

Kód: 224501038_040

Varianty

2 581,00 € S DPH

Na objednávku

Vážení zákazníci, výroba tohto šperku na mieru je možná iba pri objednávke na našej predajni. Prosím vyberte si niektoré z našich klenotníctiev a dohodnite si u nás stretnutie.

Detaily šperku

Jedinečný ako Vaša láska, taký je Prsteň Ellie. Ak chcete vnímať celú jeho krásu, nestačí prvý pohľad, musíte sa chvíľku zadívať a postupne objavovať drobné nuansy, ktoré Vám diamanty v bielom zlate ponúkajú. Paralela s Vašou milovanou nie je vôbec náhodná.

14 kt

biele zlato

Klenotnictv Mikuš Diamonds

OSOBNÉ NAHLIADNUTIE

KAŽDÝ AKTUÁLNE DOSTUPNÝ ŠPERK SI MÔŽETE NECHAŤ PRESUNÚŤ DO VAMI VYBRANEJ PREDAJNE

KLENOTNÍCTVA
Black & White collection

OBJAVTE NOVINKY

BLACK & WHITE COLLECTION

VYBRAŤ

Jasná žiara šperku s pravými diamantmi polapí každé srdce. Dokonalé, ručne zhotovené prstene sú jednoducho tým pravým šperkom na vyjadrenie skutočného citu – hodia sa aj ako zásnubné prstienky pre lásku Vášho života.

 

Jedinečný ako Váš vzájomný cit, taký je prsteň Ellie. Aby ste obsiahli celú jeho krásu, nestačí prvý pohľad, musíte sa naň zadívať dlhšie a postupne objavovať drobné nuansy, ktoré Vám diamanty v bielom zlate ponúkajú.

 

Presvedčte sa na vlastné oči a dovoľte si snívať za bdela. Prsteň Ellie je nádherným prepojením medzi chladnou krásou diamantov a úprimnou láskou, ktorú ním dokonale vyjadríte. Je dostupný v rôznych zlatých variáciách.

INŠPIRÁCIE

Blog článok - TOP miesta na svadbu na Slovensku

TOP miesta na svadbu na Slovensku

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Je svadba v zahraničí splnený sen?

Je svadba v zahraničí splnený sen?

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

INŠPIRUJTE SA