Prsteň Natasha Prsteň Natasha
Prsteň Natasha
Prsteň Natasha
Video - Prsteň Natasha
Video - Prsteň Natasha
Prsteň Natasha Prsteň Natasha

Zásnubný prsteň Natasha

Kód: 224500032_020

Varianty

958,00 € S DPH

Na objednávku

Vážení zákazníci, výroba tohto šperku na mieru je možná iba pri objednávke na našej predajni. Prosím vyberte si niektoré z našich klenotníctiev a dohodnite si u nás stretnutie.

Detaily šperku

Prsteň Natasha povie všetko za Vás, zosobní Vašu túžbu, stane sa pridanou hodnotou k neodolateľnej ponuke prepojiť dva svety do jedného prekrásneho zážitku. Prehovorí k Vašej láske zlatými slovami podčiarknutými diamantovými zaľúbenými čiarami, vedúcimi k Vašej jedinej.

14 kt

žlté zlato

Klenotnictv Mikuš Diamonds

OSOBNÉ NAHLIADNUTIE

KAŽDÝ AKTUÁLNE DOSTUPNÝ ŠPERK SI MÔŽETE NECHAŤ PRESUNÚŤ DO VAMI VYBRANEJ PREDAJNE

KLENOTNÍCTVA
Black & White collection

OBJAVTE NOVINKY

BLACK & WHITE COLLECTION

VYBRAŤ

Unikátne klenoty presne na mieru. Zásnubné prstene aj šperky vhodné ako dar k sviatku či ako každodenný prejav lásky. V našej šperkárskej dielni pre Vás zhotovujeme jedinečné šperky s diamantmi, pretože veríme v ich večnú krásu a silu.

 

Prsteň Natasha povie všetko za Vás – zosobní Vašu túžby a bude Vám navždy pripomínať, čo jeden pre druhého znamenáte. Je to dokonalý šperk, ktorý prepojí dva svety do jedného prekrásneho okamihu. Prehovorí k Vašej milovanej zlatými slovami lásky podčiarknutými drahými kameňmi.

 

Prsteň Natasha je zhotovený z prírodných materiálov tej najvyššej kvality – žltého zlata a čírych diamantov. Dostupné sú aj variácie šperku v iných zlatých prevedeniach.

 

Výroba prsteňa Natasha je možná po osobnej konzultácii. Navštívte jednu z našich kamenných predajní a nechajte si zhotoviť prsteň presne podľa Vašich osobných preferencií.

INŠPIRÁCIE

Blog článok - TOP miesta na svadbu na Slovensku

TOP miesta na svadbu na Slovensku

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Je svadba v zahraničí splnený sen?

Je svadba v zahraničí splnený sen?

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

INŠPIRUJTE SA