BLOG

Ako dostať briliantový prsteň

Ako dostať briliantový prsteň

Ako dostať krásny briliantový prsteň? Usmernite vášho milého a získajte prsteň, o ktorom ste vždy tajne snívali!

 

Variant 1: Pre mužov, čo vedia čítať medzi riadkami

 

Nechajte na našej webstránke otvorené „okno“ s Vašim vysnívaným prsteňom.

• Využite tlačové zbrane a prilepte „nenápadný“ odkaz do časopisov, kde sú prezentované naše briliantové skvosty.
• Spravte si spolu virtuálny „fashion“ večer a „nevinne“ kliknite na stránky, v ktorých hrajú hlavnú úlohu briliantové prstenníky najznámejších žien sveta.
• Zvýšte frekvenciu spoločných nákupov, pričom konvenčnú trasu obohaťte o súradnice jednej z našich predajní Mikuš Diamonds.

Náš tip:  Signály kombinujte, dávkujte v správnom množstve a nepodceňujte silu mužského podvedomia atakovaného Vašim (ne)vysloveným prianím!

 

Variant 2: Pre mužov, čo potrebujú trošku postrčiť

 

Skúste jemne pritvrdiť a nastavte si vysnívaný zásnubný prsteň ako pozadie na Vašom počítači. Napíšte nám email a obrázok Vám odošleme v potrebnej kvalite.

• Ak nebude Váš nastávajúci rozumieť reči tohto kmeňa, zapojte do procesu Vaše priateľky, ktoré rafinovane nadhodia tému „briliant, jedine briliant“!
• Za predpokladu, že vyššie uvedené rady nezaberú, limitujte svoj spoločenský život výlučne na osoby ženského pohlavia vlastniace briliantový prsteň :).
• Zhromaždite kvantum filmov s ústredným motívom zásnub v duchu myšlienky „brilianty sú najlepším priateľom žien“.

Náš tip:  Upozorňujeme, že silná emócia zamilovanosti v prípade získania briliantového prsteňa je trvalého charakteru, pretože brilianty sú večné!

 

Variant 3: Pre mužov, ktorí vyznávajú otvorenosť

 

Máte pocit, že všetky ženy chcú to isté (briliant), no každá iným spôsobom? Aj preto sme mysleli na tie z Vás, ktorým nie je „súdené čarovať“ so skrytými posolstvami.

• Keď si neviete predstaviť kuť stratégie a vážite si vo Vašom vzťahu maximálnu bezprostrednosť, vyložte partnerovi túžby na stôl a zvyšok ponechajte v našej réžii!
• Je Vašim vyvoleným typický muž faktu? Odzbrojte ho a predostrite mu záležitosť briliantovej výbavy ako dlhodobú investíciu, ktorá pretrvá celé generácie!
• Ak disponujete mužom, ktorý má nebezpečne odlišný vkus ako vy, chyťte svadobné opraty pevne do „úst“, neriskujte a prehovorte! S citom, pochopiteľne :)

Náš tip:  Pri zbieraní odvahy na priamočiaru diskusiu nezabúdajte na hlavnú myšlienku našej konšpiračnej briliantovej kampane: „Vy si to zaslúžite!"


 

Pozrite si ponuku zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds vyberte si ten najkrajší z nich!