BLOG

Top benefity e-shopu Mikuš Diamonds

Top benefity e-shopu Mikuš Diamonds

Založiť e-shop – pri tak špecifickom segmente ako sú šperky – nebolo instantné rozhodnutie zo dňa na deň. No ako hovorí naša obchodná riaditeľka Iveta Zimková Mikušová:  “To, že sme rozšírili naše služby o e-shop, neznamená, že sa plánujeme stiahnuť z kamenných predajní. Chceme, aby zákazníci mohli vidieť naše šperky naživo, lebo tak sú, prirodzene, najkrajšie. E-shop preto vnímame ako benefit celého tohto fungovania.“

 

 Aké sú ďalšie benefity nášho e-shopu?

1. Nadstavba kamenných predajní
 

E-shop skutočne vnímame ako efektívnu nadstavbu našich služieb, rozhodne sa nechceme stavať do anonymnej polohy, pretože za našou dlhoročnou prácou v klenotníctve sú a stále budú reálni ľudia s reálnymi výsledkami. Stojíme si za dizajnom aj kvalitou našich šperkov, ktoré sa „rodia“ vo vlastnej klenotníckej dielni v Trenčíne. No, keďže žijeme „dobu internetovú“, prispôsobujeme tento fakt aj smerom k našim zákazníkom. To je jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli, aby naše šperky boli ešte bližšie k vám.

2. Časová efektivita

Každý z nás chce mať možnosť robiť nákupné rozhodnutia podľa svojich túžob a potrieb. Pre každého to znamená niečo iné. Ak si v jednej z našich kamenných predajní vyhliadnete šperk, je na vás, či si ho kúpite okamžite, vrátite sa neskôr, alebo z pohodlia domova využijete formu e-shopu. Práve posledná možnosť môže byť pre mnohých komfortnejšia a časovo efektívnejšia.

E-shop vnímame ako nadstavbu našich kamenných predajní.

3. Okamžitý nákup

V súčasnosti máme 7 kamenných predajní po celom Slovensku, no ak je pre vás najbližšia predajňa stále ďaleko a zamilujete si naše šperky aj v online priestore, vďaka e-shopu môžete nakupovať prakticky okamžite. Radi zdôrazníme, že takto objednané šperky majú všetky atribúty šperkov, ktoré by ste si zakúpili osobne. Každý diamantový šperk je certifikovaný Slovenským gemologickým inštitútom – jedinou znaleckou organizáciou v obore. A, samozrejme, sme vám rovnako k dispozícii v sieti našich kamenných predajní.

4. Doprava kuriérom zadarmo

Ak ste si už objednali svoj vysnívaný šperk, môžete si vybrať z dvoch možností, ako sa k vám dostane. Prvá možnosť je doručenie kuriérom, ktoré je na všetky zásielky v rámci Slovenska zadarmo. Druhá alternatíva je osobný odber v ktorejkoľvek z našich predajní, kde si tiež neúčtujeme žiadny poplatok. Naopak, budeme veľmi radi, ak prídete osobne.

5. Celoživotná záruka a celoživotný bezplatný servis

K našim šperkom, ktoré sú ručne osadené prírodnými drahými kameňmi, ponúkame celoživotnú záruku proti vypadnutiu kameňa a celoživotný bezplatný servis. Tieto benefity – záruky – sú pre nás obrovským záväzkom do budúcnosti. Sme tu pre vás už 20 rokov a v tomto trende plánujeme pokračovať naďalej. Práve vďaka vám.