Zásnubný prsteň Diva Zásnubný prsteň Diva
Zásnubný prsteň Diva
Zásnubný prsteň Diva
Zásnubný prsteň Diva Zásnubný prsteň Diva

Zásnubný prsteň Diva

Kód: 224501053_030

Šperky skladom (rôzne parametre)

2 421 € S DPH Skladom Trenčín

Skladom / Klenotníctvo Trenčín

Detaily šperku

Komunikovať so svojou vyvolenou môžete rôznymi spôsobmi, jeden z najpríjemnejších bude, ak sa vyjadríte cez Prsteň Diva. Požiadanie o ruku je predsa ten najväčší kompliment, aký môžete svojej láske zložiť.

14 kt

biele zlato

Klenotnictv Mikuš Diamonds

OSOBNÉ NAHLIADNUTIE

KAŽDÝ AKTUÁLNE DOSTUPNÝ ŠPERK SI MÔŽETE NECHAŤ PRESUNÚŤ DO VAMI VYBRANEJ PREDAJNE

KLENOTNÍCTVA
Black & White collection

OBJAVTE NOVINKY

BLACK & WHITE COLLECTION

VYBRAŤ

Diamanty so zlatom, to je bezkonkurenčné spojenie na veky vekov. Presne ako Vaša láska, ktorú chcete spečatiť pred očami svedkov. Požiadajte Vašu vyvolenú o ruku nádherným zásnubným prsteňom s drahokamom.

 

Komunikovať so svojou vyvolenou môžete rôznymi spôsobmi. Jednou z najpríjemnejších možností, aké poznáme, je vyjadriť sa prostredníctvom očarujúceho zlatého prsteňa Diva. Požiadanie o ruku je ten najväčší kompliment, aký môžete svojej láske zložiť. Urobte z nej neodolateľnú divu a okrášlite jej prstenník nádherným klenotom z bieleho zlata s drahými kameňmi z našej šperkárskej dielne.

 

Dostupné sú aj iné zlaté variácie prsteňa Diva, podobne ako rôzne veľkosti šperku. Na osobnú obhliadku a prispôsobenie, respektíve výrobu na mieru je prsteň dostupný v jednom z našich kamenných klenotníctiev.