BLOG

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!

Francúzsky básnik Auguste-Marseille Barthélemy raz vybásnil, že „najväčšie víťazstvo, ktoré si človek vydobyl od prírody, je láska na celý život.“ S dobývaním neprestaneme ani u nás, pretože všetky naše ručne robené zásnubné prstene majú cieľ dobyť ženské srdce. Presnejšie, rúčku. Ak si ju chcete získať skutočným diamantovým skvostom, no váš zásnubný rozpočet má jasné hranice, upriamte pozornosť na výber našich krásnych a nadčasových briliantových zásnubných prsteňov v cenovej relácii do 500 eur.

1. Diamantový zásnubný prsteň LOLA

„Bez teba by moje dnešné city boli len škrupinkou citov dávnych.”– Audrey Tautou

Aha. Lola, volá! Možno tá vaša, skutočná – vyvolená – v našom prípade rovnako skutočná, ale diamantová, zásnubná. Tento krásny prstienok typu solitér je rokmi preverená nadčasová klasika, ktorá sa skvie rovnako dokonale vo všetkých druhoch 14-karátového zlata. Ak hľadáte synonymum jemnosti, je dosť možné, že ste práve našli víťaza vašej zásnubnej výpravy. No, aby aj ostatní kandidáti mali rovnaké šance, venujte im pohľad. Či skôr pohladenie?

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
Pre aké ženy je prsteň Lola určený: Univerzálny charakter Loly vychádza z jej presvedčenia, že sa hodí praktickým ženám (nevytŕča svojou extravaganciou), subtílnym vílam (jemná vypracovanosť s optimálnymi rozmermi) i noblesným kráskam (jagavý briliant v centre pozornosti). Našli ste v tomto opise dušu vašej milej?
 


2. Diamantový zásnubný prsteň FAYE

„Buďte vďační za ľudí, ktorí vás robia šťastnými, sú čarovným záhradníkom, pri ktorom vaša duša previtá.“ – Marcel Proust

Faye. Exotický názov ďalšieho dobyvateľa ženského srdca zjemňujú jeho distingvované krivky s jedným jediným centrálnym briliantom. Paralela s jednou jedinou láskou vášho života je tu nesmierne symbolická. A keďže každý príbeh lásky sa skladá z množstva detailov, aj s týmto skvostom sa naši šikovní zlatníci neuveriteľne vyhrali. Koľká jednoduchosť a výnimočnosť v jednom, však?

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
Pre aké ženy je prsteň Faye určený: Tento éterický zásnubný skvost dokonale vynikne na jemnej žienke, ktorá nepreferuje okázalé veci, no v jadre jej osobnosti planie túžba po unikátnych detailoch, ktoré tvoria jeden harmonický celok. Ak táto charakteristika sedí na ženu vášho života, s láskou nebeskou ozdobte jej osamelý prstenník. A myslíme si, že sa vôbec neurazí, ak sa tak stane už tieto Vianoce. :-)

3. Diamantový zásnubný prsteň ALYSSA

„Človek nežije iba z lásky, ktorú prijíma, ale hlavne z tej, ktorú daruje.“ Matka Tereza
 

A kvety nás touto láskou obdarúvajú požehnanie, všakže. Tieto nádherné fraktály prírody nás neuveriteľným spôsobom už vyše 20 rokov inšpirujú k dielam, ktoré presahujú aj naše vnímanie. V tomto duchu vznikol romantický zásnubný prsteň Alyssa s motívom nikdy nehynúceho kvetu. V centre jeho malého vesmíru tróni prírodný briliant s rodokmeňom večnosti.

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
 

Pre aké ženy je prsteň Alyssa určený: Kvet ako symbol lásky, úcty a nádeje sa perfektným spôsobom hodí práve k zásnubnému okamihu. Tento akt môžete ešte viac umocniť tým, ak vaša (veríme, že budúca žena), zbožňuje kvety ako prirodzenú súčasť svojho života. Možno s nimi dokonca priamo pracuje – o to viac jej tento diamantový zázrak bude pripomínať lásku k tomu, čo robí... a k tomu, koho najviac miluje.

4. Diamantový zásnubný prsteň AlWAYS

„Hľadať ľudí, ktorých by ste milovali - to je tajomstvo a úspech celého života.“ Antonín Sova

Bezpodmienečná láska s tými najčistejšími úmyslami je ukrytá v netradičnom zásnubnom modeli Always, z ktorého srší extravagancia, šmrnc a nápaditosť. Táto triáda je pútavo prepojená do priam nadpozemského tvaru ležatej osmičky, ktorá symbolizuje nekonečno alebo, inak povedané, spojenie mužského a ženského elementu. O ňom citlivo svedčí aj preklad anglického názvu „always“ – navždy, naveky.

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
 

Pre aké ženy je prsteň Always určený: Pre originálne, sebaisté, diamanty ľúbiace. Pre ženy, ktoré celý život čakali na zásnubný prsteň v kreatívnom duchu. Pre ženy, čo vedia oceniť štýlovú inakosť, ktorá však v žiadnom (p)ohľade nestráca na jemnosti a nadčasovosti. A v neposlednom rade pre ženy, ktoré preferujú príbehy na pokračovanie. Prsteň Always má totiž aj svojho staršieho a nesmierne populárneho súrodenca – náhrdelník Aways.

5. Diamantový zásnubný prsteň TWINKLE

„Stretnutie dvoch ľudí je ako kontakt dvoch chemických prvkov. Ak vznikne nejaká reakcia, oba sa transformujú...“ – Carl G. Jung

... do lásky. Takto je tento výrok v súlade s našimi zásnubnými myšlienkami. Presne ako originálny zásnubný prsteň Twinkle, ktorého kúzlo spočíva v odraze – „dvojičkovom“ detaile – zlatých polkruhov objímajúcich centrálny briliant. Tento efektný, akoby nesúrodý detail, dáva prstienku vzdušnosť, ľahkosť a nesmiernu rafinovanosť. Treba vidieť. Treba zažiť. Treba ľúbiť.

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
 

Pre aké ženy je prsteň Twinkle určený: Ako sme už uviedli pri opise tohto diamantového gentlemana, rafinovanosť je jeho druhé meno, a preto sa s ním najlepšie stotožnia rovnako rafinované ženy. Pozor však, v tom najpozitívnejšom zmysle slova! Slovenský jazyk totiž dáva mnoho významových možností pri danom slove, no našťastie pri zásnubnej odpovedi „ÁNO“ nemusíte listovať v synonymickom slovníku. Rozumieme jej všetci rovnako, no najkrajšie bude znieť práve vám. Šťastne zasnúbeným!

6. Diamantový zásnubný prsteň YUMI

„Možno nie som chytrý ako ostatní, ale viem, čo je láska.” – Forrest Gump

Pamätnú hlášku „Run, Forrest, Run“ vo filme Forrest Gump, by sme mohli parafrázovať na na „Love, Forest, Love“. Každý muž je pri hľadaní tej pravej tak trochu Forrestom – vytrvalým a láskyplným. To sa neskôr reflektuje aj do hľadania toho pravého zásnubného prsteňa. Čo tak so symbolom srdca a s unikátnym príbehom jeho vzniku? „Úplne prvý kus krásneho prsteňa Yumi bol vytvorený na prianie zákazníka. Veľmi sme si ho zamilovali a s dovolením zákazníka sme ho zaradili medzi našu diamantovú zásnubnú ponuku. Okamžite sa dostal medzi najobľúbenejšie,“ rozplýva sa naša obchodná riaditeľka Iveta Zimková Mikušová.

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!

Pre aké ženy je prsteň Yumi určený: Popularita Yumi hovorí sama za seba. V jeho tvaroch sa nájdu všetky typy žien, introvertky aj extrovertky, romantické, ktoré sa neboja ukázať svetu svoju nežnú stránku, aj ich praktické „kolegyne“. Je taký všestranný, že k nemu môžete smelo kombinovať jednoduché diamantové aj farebné drahokamové šperky. Vždy, samozrejme, v súlade so šperkovým bontónom.

7. Diamantový zásnubný prsteň FIAMMA

„Láska – najkrajší ošiaľ na svete.“ Sókratés

Fiamma. Ako vám to znie? Ak veríte, že každé meno má v sebe istý druh energie, nastoknutím tohto klenotu na váš víťazný prstenník pocítite silu kráľovnej. Klasický solitér v nadčasovom vzhľade osadený v troch krapniach (posvätný trojuholník zrodu nového života), vám bude navždy pripomínať krásne začiatky, osudové míľniky (zásnuby) a spečatenie lovestory, na ktorú máte v celom vesmíre patent iba vy dvaja.

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
 

Pre aké ženy je prsteň Fiamma určený: Ku každému príde to, čo má. Takže, ak vás tento typ prsteňa zaujme natoľko, že nebudete chcieť vidieť nič iné, považujte to za znamenia „zhora“. Prišli ste, videli ste, našli ste. Pravda je jednoduchá, rodí sa v tichu, a preto aj tento prsteň ocenia ženy, ktoré vedia, že všetko prichádza v pravý čas. Muž ich života. S diamantom ich srdca.

8. Diamantový zásnubný prsteň RAINWATER

„Miluj tak, aby sa človek, ktorého miluješ, cítil voľne...“ Thich Nhat Hanh

... tak voľne ako kvapky dažďa. Aj oni padajú voľne, nehľadiac na to, či máte dáždnik alebo „fresh“ účes od kaderníka. Príznačne k tomuto javu sme nazvali aj náš v poradí ôsmy zásnubný prsteň Rainwater. Jemnosť nad jemnosť. To sú prvé tri slová, ktoré by vyriekli tri vaše najlepšie kamarátky pri pohľade na tento éterický klenot. Vyniká nežným zjavom, ktorý dekoruje jeden prírodný diamant a okvetné lístky bieleho zlata.

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
 

Pre aké ženy je prsteň Rainwater určený: Decentná diamantová poézia v tvare kvetu bude naveky slúžiť praktickým ženám, ktoré chcú zostať za každých okolností príjemne elegantné. Tým podčiarknu status šťastnej majiteľky, na ktorý vo svojich snoch čakali celý život.

9. Diamantový zásnubný prsteň ZOE

„Zamilovaní zatvárajú pri bozkávaní oči, pretože chcú vidieť srdcom.“ Daphne Du Maurier

Ak túžite nechať vyniknúť nápaditý dizajn, ktorý oživí distingvovanú zásnubnú klasiku, nechajte si u našich profesionálnych predajkýň ukázať model Zoe. Mimochodom, vedeli ste, že meno Zoe má grécky pôvod a v preklade znamená „život“? Už len tento úvod, v spojení s vetou „Si žena môjho života“, zaistí odpoveď, ktorú by chcel počuť každý zamilovaný muž v zásnubnej chvíli.

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
 

Pre aké ženy je prsteň Zoe určený: Napriek naoko výraznejšiemu detailu nejde o markantný kúsok, pri ktorom hrozí vibrácia extravagantnosti. Ako so všetkými našimi šperkmi, aj tu platí, že najkrajší je naživo – na žene, takže, keď si ho vyskúšate, hneď pocítite, ako hlboko s vami rezonuje. Z našich skúseností milujú tento kúsok ženy, ktoré si uvedomujú, že výnimočnosť sa skrýva v detailoch.

10. Diamantový zásnubný prsteň IMMORTAL

„Všetko môže počkať, len láska nie. Kto nechá čakať lásku, uráža najvýznamnejšieho hosťa svojho života.“ Hans Kruppa

Takýmto „naliehavým“ výrokom predstavujeme nášho posledného, no nie menej dôležitého zásnubného kandidáta, ktorý si svoje danosti poistil aj osudovým názvom Immortal. A veru, nesmrteľný diamant sa pýši v strede surrealistického kvetu, ktorý je umeleckým výrazovým prostriedkom našich majstrov klenotníkov. A viete, čo je na ňom ešte úžasné? V tej pravej chvíli povie všetko za vás!

Top 10 diamantových zásnubných prsteňov do 500 eur!
 

Pre aké ženy je prsteň Immortal určený: Pre tú jedinú, ktorá má vo vašich očiach odvahu a silu levice (odkaz na netradičný detail kvetu), pevnosť rozhodnutí (odkaz na najtvrdší nerast na našej planéte – diamant), krehkosť a citlivosť dievčaťa (odkaz na decentný dizajn) a žiaru bohyne (odkaz na oslnivé biele zlato).

Zaujali sme vás?

Všetky tieto diamantové zásnubné prstienky máme okamžite k dispozícii v určitých veľkostiach. No ak by sa situácia po prečítaní nášho článku zmenila, nie je problém požadovaný model vyrobiť na zákazku. Tým, že si naše šperky vyrábame sami v trenčianskej klenotníckej dielni, radi vyhovieme akýmkoľvek požiadavkám či vysnívaným modifikáciám. Berte však, prosím, do úvahy blížiace sa predvianočné obdobie a zaistite si najkrajší darček pre ženu vášho života v pravý čas. O pravý klenot sa s láskou postaráme! :-)