BLOG

Letná škola gemológie - pozvánka na 3. ročník

Letná škola gemológie - pozvánka na 3. ročník

Milí rodičia, aj my v Mikuš Diamonds veľmi dobre vieme, aké náročné je pripraviť deťom zmysluplný program, a to hlavne na dvojmesačné prázdniny. S celým letom vám síce nepomôžeme, ale jeden deň, na ktorý vaše detí nezabudnú, radi pre malých školákov opäť pripravíme! 😊

 

Jeden deň gemológie počas prázdnin

Ak máte doma malého zvedavca či väčšieho vedátora alebo milovníčku minerálov, máme pre vás ponuku, ktorá už oslovila desiatky detí z celého Slovenska. Prihláste svoje dieťa – žiaka/žiačku základnej školy – na jednodňovú zážitkovo-vzdelávaciu aktivitu, ktorú sme v roku 2022 nazvali Letná škola gemológie.

 

Letná škola gemológie

V stredu 14. augusta 2024 opäť po roku privítame u nás v Klenotníckom dome v Trenčíne desať detí zo základných škôl. Zapojte sa do výzvy a máte veľkú šancu, že sa už toto leto spoločne stretneme. Odpovedzte na pripravené otázky, odošlite prihlášku a v prípade účasti dostanete od nás e-mail. 
Deťom sa tak, ako každý rok, budú venovať naši certifikovaní znalci Martin Mikuš a Iveta Zimková Mikušová, skúsení odborníci na drahé kamene.

 

Program pre mladších aj starších žiakov

Mladšie deti, žiaci prvého stupňa základných škôl sa naučia pracovať s mikroskopom a pinzetou, rozoznávať farebné drahokamy a ich najčastejšie výbrusy. Žiaci druhého stupňa sa počas dňa okrem iného zoznámia aj s identifikáciou drahých kameňov pomocou odborných expertíz v našom gemologickom laboratóriu. Deťom zabezpečíme desiatu, obed a samozrejme aj pitný režim.
 

Chcete deťom dopriať skvelý zážitok? Neváhajte ich prihlásiť! Na tento deň budú ešte dlho spomínať. 😉

 

PRIHLÁŠKA DO LETNEJ ŠKOLY GEMOLÓGIE 2024

 

O LŠG z minulého roka sa dozviete TU.