BLOG

Šperky a dosky, ktoré znamenajú svet

Šperky a dosky, ktoré znamenajú svet

Činohra, balet, opera, muzikál...koľko rôznych žánrov nám návšteva divadelných priestorov ponúka a koľko možností je v nich obsiahnutých dať príjemne prežitému večeru punc výnimočnosti aj vďaka slávnostnému oblečeniu a k nemu neodmysliteľne patriacimi, vhodne zvolenými a osobnosť dámy podtrhujúcimi šperkmi. Keďže sme v Mikuš Diamonds múzam teátra priaznivo naklonení, vzali sme si divadelný ďalekohľad a ponúkame vám pár tipov na klenoty, ktoré vás na ceste za prítmím sál divadiel budú s eleganciou sprevádzať.

Šperky a dosky, ktoré znamenajú svet

 

Večné, univerzálne, slávnostné, klasické...perly

 

Sila perlových šperkov z Pearl Collection tkvie v prvom rade v ich pozitívnej dvojzmyselnosti (bez ohľadu na fakt, či vy osobne sedíte v prvej rade alebo na balkóne :-)). Ak ich zvolíte preto, lebo nimi chcete oblečenie zvýrazniť alebo za účelom upriamenia pozornosti práve na šperk ako doplnok, obe rozhodnutia perlové poklady v podobe náušníc, prívesku, prsteňa alebo náhrdelníka uspokoja. A vhodnejšie príležitosti na „prevetranie“ celého perlového setu porátame asi len na prstoch jednej ruky počas listovania programu pred začiatkom predstavenia. 

Šperky a dosky, ktoré znamenajú svet

 

Cesta na Mesiac s Moonstone Collection

 

Ubezpečujeme vás, že nemáme na mysli Odvrátenú stranu mesiaca, divadelnú hru v hlavnej úlohe so skvelou pani herečkou Milkou Vášaryovou. Hoci ak sa rozhodnete navštíviť divadlo a pozrieť si túto čiernu komédiu, tematicky sa môžete blysnúť práve šperkmi s mesačnými kameňmi, ktoré majú dar doplniť tak menej formálne oblečenie, ako i večerné toalety. Mesačný kameň je známy tým, že umožňuje prístup k našim najhlbším pocitom a pomáha nám prijať ich. V emočnom prežití myšlienok, ktoré v umeleckom prostredí nasávame cez sprostredkovaný zážitok, sa jeho sila znásobuje.

Šperky a dosky, ktoré znamenajú svet

 

Lesk diamantov nie je len hrou

 

Rovnako ako muž nikdy nespraví krok vedľa v otázke etikety, ak si do divadla oblečie košeľu a oblek, tak žena nepochybí v prípade, ak svoj kostým, šaty alebo blúzku, sukňu, nohavice, doladí diamantovými klenotmi. Visiace náušnice, náhrdelník v akejkoľvek farbe zlata, extravagantnejší prsteň, sú na večery, kedy sa nechávame vtiahnuť do deja iných životov, majstrovsky spodobnených, ako uliate. Alebo odliate? Správne vidíte paralelu medzi oboma svetmi, nášho drahokamovo-zlatého a toho bohémskeho. Aj my v Mikuš Diamonds robíme všetko preto, aby ste vďaka našim ručne vyrábaným šperkom mali dôvod cítiť sa skvele a odovzdávame vám maximum, rovnako ako herci a speváci na javiskách. S radosťou, s vášňou, už viac ako dvadsať rokov.


Šperky a dosky, ktoré znamenajú svet

 

Nielen láska, ale aj romantika je všade vôkol nás...

 

 ...v podobe šperkov z našej milovanej morganitovej kolekcie. Ak ste naklonení žánru v láskyplnom tóne, v očakávaní príjemne stráveného večera pokračujúceho v duchu témy rapsódie šťastia pre dvoch, celok bude ukážkovo sprítomnený, okrem iného, vďaka prívesku s morganitmi, rafinovane padajúcemu do dekoltu alebo jemne sa ligotajúcim náušniciam s rovnakými prírodnými drahými kameňmi, ktorých svetlo sa odrazí v očiach majiteľky. Každý koniec je začiatkom niečoho nového, nechajte sa prekvapiť, čo noc a nastávajúci deň prinesú.

Šperky a dosky, ktoré znamenajú svet
 

„Láska k divadlu začína tým, že doňho prídeme včas“. Tento pravdivý citát Miroslava Horníčka si dovolíme doplniť: Láska k divadlu kráča ruka v ruke s radosťou môcť oceniť a poďakovať profesionálom vo svojom obore nielen potleskom, ale tiež vhodným outfitom a náležitými doplnkami. S hrdosťou môžeme povedať, že ak hľadáte odborníkov v ríši šperkov, ste na správnom javisku. Standing ovation pre vás!