BLOG

Náušnice pre bábätká. Pôvabné, hravé a jemné.

Náušnice pre bábätká. Pôvabné, hravé a jemné.

Prvá ozdoba, definujúca dievčenský status, vynímajúci a odlišujúci sa od chlapčenského. I takto by sme mohli zhodnotiť rozhodnutie zaobstarania náušničiek pre čerstvo narodenú bábätkovskú slečnu alebo o niečo väčšiu mladú dámu. Bezpečnosť a kvalita sú určite na mieste prvom a hneď za nimi, vo veľmi tesnom závese, vhodný detský dizajn a pravé, prírodné materiály použité pri výrobe šperku.
 

Kvalita našich detských šperkov

Pri alebo po nákupe náušničiek, vhodných pre bábätká, často vznikne zo strany našich zákazníkov praktická otázka, akým spôsobom „ošetriť“ šperk pred jeho nasadením do ušiek. Vzhľadom k tomu, že všetky naše šperky vyrábame zo zlata, materiál ako taký má natoľko výbornú akosť, že postačí pretrieť náušnice liehom, prípadne ich celé doňho na krátko (cca 5 minút) ponoriť. Osádzané kamene v šperkoch Mikuš Diamonds sú výhradne prírodného charakteru, vždy ide o diamanty alebo farebné drahé kamene, nie je preto potrebné mať obavy z ich znehodnotenia uvedeným spôsobom čistenia.

Náušnice pre bábätká. Pôvabné, hravé a jemné.

Bezpečné nosenie náušničiek na prvom mieste

Pre maximálne bezpečie vašich malých pokladov sú všetky náušničky pre bábätká vybavené komfortným, spoľahlivým zapínaním umiestneným vpredu, ktoré však v budúcnosti nie je problém prerobiť na klasické tzv. „napichovačky“. Šperk sa tak môže stať celoživotným, vkusným sprievodcom malej, dospievajúcej i plnoletej ženy, na svojej hodnote nestráca, práve naopak, znásobí sa spoločnými prežitkami, spomienkami a emóciami.

Náušnice pre bábätká. Pôvabné, hravé a jemné.

Profesionálny prístup Mikuš Diamonds

Mnoho otázok sa týka i prípadných alergických reakcií pri nosení šperku od malička. Zlato je samo osebe hypoalergénne, preto sa v princípe obdobných problémov ani pri citlivej detskej pokožke nie je potrebné obávať. Keďže však pre jeho možné využívanie je z dôvodu, že ide o mäkký kov, potrebné pridanie iných prímesí, veľmi ojedinele sa neprimeraná reakcia na niektorú z nich objaviť môže. I v tomto sa môžete spoľahnúť na našu dlhoročnú profesionalitu – pracujeme výhradne so zliatinami registrovanými Puncovým úradom SR.

Náušnice pre bábätká. Pôvabné, hravé a jemné.

Naša najobľúbenejšia kolekcia náušníc

V našej ponuke náušničiek nájdu či už rodičia, starí rodičia alebo iní milujúci príbuzní a rodinní priatelia vskutku pestrú zmes. Starostlivo a s láskou sme do nej zaradili decentné diamantové modely a tiež farbami hýriace veselé drahokamové náušnice. Pre ktorýkoľvek z nich sa rozhodnete, môžete si byť istí, že v rámci benefitu Bezplatného servisu, ktorý získava náš zákazník pri kúpe šperku vyrobeného pod značkou Mikuš Diamonds, budú náušničky stále ako nové a pripravené byť účastnými hier, výletov, osláv; prosto života slečny, pre ktorú chcete prirodzene len to najlepšie. A práve preto nie je pri výbere jej prvého šperku na mieste žiadny kompromis.

Náušnice pre bábätká. Pôvabné, hravé a jemné.

 

Hravé a jemné náušničky pre bábätká

Samotné názvy šperkov z kolekcie Náušničky vás vtiahnu do sveta detského vnímania a pocitovo naladia na prepojenie šperku s odkazom, ktorý ponesú a odovzdajú vášmu dievčatku. Páčia sa vám Jabĺčka, Bambuľky, Guľôčky alebo Čučoriedky? Alebo vari uprednostníte Lásky, Krásky, Motýliky či Kvietky? Príjemný pocit, ktorý sa rozleje po tele už pri vyslovení pomenovania, v sebe nesie nehu a ľúbosť, pociťovanú od momentu, keď vám príchod nového života rozjasnil svet.

Náušnice pre bábätká. Pôvabné, hravé a jemné.

Najmilší šperk pre vaše dieťatko

Darovanie kvalitného, ručne vyrobeného šperku je dokonalým zhmotnením lásky k živému klenotu, ktorý máte doma. Okrem samotných jedinečných diamantov, osadených vo viacerých našich modeloch, sme pripravení, ako sme už uviedli, rozžiariť ušká vašich pokladov farebnými drahými kameňmi podľa vôle a chute každého. Zafíry ružové ako detské líčka, žlté ako slniečko nad hlavou, modré sťa voda na kúpanie. Smaragdy zelené ako tráva stvorená na letné šantenie, rubíny červené ako kvietky na lúke. Celý detský svet nájdete ukrytý vo vybranom šperku, len sa nechať viesť intuíciou. Vďaka vlastnej klenotníckej dielni vieme ktorýkoľvek z modelov pre bábätká modifikovať podľa priania, či už čo sa týka výberu kameňov, ich parametrov, osadenia alebo farby zlata. Veď vaša spokojnosť je našou radosťou a cieľom.