BLOG

Náušnice, náhrdelníky, prívesky, náramky … všetko z našej Kids Collection pre vaše malé lásky

Náušnice, náhrdelníky, prívesky, náramky … všetko z našej Kids Collection pre vaše malé lásky

„Zatiaľ čo my sa snažíme naučiť naše deti všetko o živote, naše deti nás učia, čo je život." Angela Schwindt

Náušnice Sky

Detské náušnice Sky z ružového zlata

Hviezda je diamantom na oblohe, dieťa je diamantom vo Vašom živote. Jednoznačný myšlienkový súlad sa preniesol do šperku pre Vašu malú princeznú a ten má meno Náušnice Sky. Urobte prvý zlatý krok na Mliečnej ceste a dajte tej najčistejšej láske hviezdnu nadstavbu.

Pozrieť šperk


Len málo vecí v živote je nespochybniteľných, no jedna z istôt, ktoré nedostávame, ale sami nadobúdame, je láska k dieťaťu. Ničím nenahraditeľný cit, vedúcich nás k schopnosti bezhraničného odovzdávania sa a žitia pre chvíle napĺňajúce nás šťastím. Deťom, ktoré milujeme, chceme dať vždy len to najlepšie a je skvelé, ak nikdy nezabudneme na to, že najväčším darom je náš čas a pozornosť. A ak je oboch dostatok, je príhodné myslieť tiež na darček v podobe hmotnej, ktorému tok plynúcich dní a rokov neuberie na emocionálnej a praktickej hodnote. Pre tieto príležitosti sme v Mikuš Diamonds so zanietením a citovým zainteresovaním vytvorili kolekciu Detských šperkov.
 

Detské šperky pre malých gentlemanov

Náušnice, náhrdelníky, prívesky, náramky … všetko z našej Kids Collection pre vaše malé lásky
 

A začneme pri šperkovom segmente možno trošku netradične, v chlapčenskom móde. Verte či nie, aj malých gentlemanov poteší, ak sa ich obľúbená hračka „prevtelí“ v rovnako hravej forme do prívesku, ktorý môže byť stále s nimi. Práve vďaka tomu, že všetky naše šperky sú vyrobené z prírodných materiálov, bude prívesok Buggy bezpečným a ideálnym statusom deklarujúcim dušu budúceho muža, zachovávajúcu si sny dieťaťa.


Náušnice, náhrdelníky, prívesky, náramky … všetko z našej Kids Collection pre vaše malé lásky

Plynulým Buggyho tempom sa dostávame k radosti, ktorú deťom navodzuje stretnutie s hrdinami zvieracej ríše a či už dievčatká alebo chlapcov (a ich milujúcich/milovaných dospelákov) očaríme diamantovým náhrdelníkom s koníkom Pony alebo príveskami s medvedíkmi  – Teddy a Bear, či sloníkom Dumbom z našej titulnej fotografie. Svet plný fantázie nikdy nebol tak blízko, rovnako ako krásne prepojenie detského a rozprávkového sveta, čo poviete?

Prívesok Teddy

Drahokamový prívesok Teddy z bieleho zlata

Predstavujeme vám Prívesok Teddy. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, ametyst, citrín, biely topás, diamant.

Pozrieť šperk

 

Diamanty pre vaše ratolesti

„Vždy pobozkajte svoje deti na dobrú noc. Aj keď už spia.“ Andrew Carnegie

Náramok Darling

Diamantový náramok Darling z ružového zlata

Predstavujeme vám Náramok Darling. Na výrobu sme použili prírodné materiály: ružové zlato, diamant.

Pozrieť šperk

Ani pri detských šperkoch nie je cesta zakliata pri túžbe po personalizovanom odkaze. Náramok Darling, decentne ozdobený diamantmi, je nádherným darčekom od narodenia dieťatka až po jeho školské časy, pričom na platničku pre vás bezplatne vygravírujeme či už meno, dátum narodenia alebo vlastný personifikovaný odkaz darcu. Vznikne spomienka uchovaná tým najláskyplnejším spôsobom.
 

Malé aj veľké dámy milujú kvety

„Dieťa je zviditeľnená láska.“ Novalis

Prívesok First

Drahokamový prívesok First zo žltého a ružového zlata

Predstavujeme vám Prívesok First. Na výrobu sme použili prírodné materiály: žlté zlato, ružové zlato, zafír, diamant.

Pozrieť šperk


 

Najvhodnejším a vďačným darom pre ženu v akomkoľvek veku je kvet. Poteší, rozžiari a navzájom si odovzdajú kúsok zo svojich krás, bez straty kvetinky, pravdaže. Malej parádnici sa bude preto viac ako hodiť prívesok First, ktorý okrem efektnej kombinácie ružového a žltého zlata a diamantov upúta oči a srdce zafírmi, obľúbenými drahými kameňmi často už pri výbere prvých náušničiek.


Rovnako príjemnou rozkvitnutou zafírovou lúkou vašu slečnu prevedie náhrdelník Silkiness. Ružové zlato je v tejto kategórii nositeliek šperkov preferované, jeho farba je stabilne považovaná za doménu mladosti a považuje sa za farbu priateľstva a šťastia – oboje dôležité pre naplnený život.


„Najdôležitejšou podmienkou toho, aby sa v dieťati vyvinula láska k životu, je pre neho to, aby bolo s ľuďmi, ktorí milujú život." Erich Fromm


Náušnice, náhrdelníky, prívesky, náramky … všetko z našej Kids Collection pre vaše malé lásky
 

Tip Mikuš Diamonds (nielen) pre všetkých, ktorí dieťa v sebe uchovajú po celý život:

Čo môže byť symbolickejšie, ako keď mama a dcéra majú rovnaký milovaný šperk, v dvoch veľkostiach. Vďaka našej zákazkovej výrobe vieme jednoducho takéto prianie splniť a nechať tak vaše prepojenie ešte viac vyznieť. A pre vás, páni, je tento tip malou výzvou – odhadnite vkus najdôležitejších žien vášho života a prekvapte ich napríklad podobnými náušnicami, aké sme mali možnosť na prianie jedného z vás už zhotoviť.
 

Spomienky na bezstarostné chvíle

Náušnice, náhrdelníky, prívesky, náramky … všetko z našej Kids Collection pre vaše malé lásky

Ako ste sa mohli sami presvedčiť, kategória detských šperkov je rôznorodá, farebná, živá, plná očakávaných i nepredvídateľných kúskov. Ak ste postrehli paralelu medzi najúžasnejším dobrodružstvom s popisom „život s deťmi“, nemýlite sa. A ako všetko, v čom chceme vidieť len to najlepšie, ani naše detské šperky sa nezaobídu bez benefitov, či už v podobe Doživotnej záruky alebo Bezplatného servisu. Bez nich však nemôžu byť nielen naše klenotnícke diela, ale ani vaši miláčikovia v bežnej rodinnej prevádzke :))