Prsteň Famulus Prsteň Famulus
Prsteň Famulus
Prsteň Famulus
Prsteň Famulus Prsteň Famulus

Prsteň Famulus

Kód: 225401701_TNZ

3 602,00 € S DPH

Na objednávku

Vážení zákazníci, výroba tohto šperku na mieru je možná iba pri objednávke na našej predajni. Prosím vyberte si niektoré z našich klenotníctiev a dohodnite si u nás stretnutie.

Detaily šperku

Pokiaľ rady staviate všetko na jednu kartu, ktorou má byť výrazný šperk, práve pre Vás je určený Prsteň Famulus. Príjemná farba tanzanitu v prepojení s diamantmi a bielym zlatom.

14 kt

biele zlato

Klenotnictv Mikuš Diamonds

OSOBNÉ NAHLIADNUTIE

KAŽDÝ AKTUÁLNE DOSTUPNÝ ŠPERK SI MÔŽETE NECHAŤ PRESUNÚŤ DO VAMI VYBRANEJ PREDAJNE

KLENOTNÍCTVA
Black & White collection

OBJAVTE NOVINKY

BLACK & WHITE COLLECTION

VYBRAŤ

Dokonalé prepojenie večnej krásy diamantov, ich odolnosti a nadčasovosti a rôznych odleskov zlata. Unikátne šperky z prírodných drahých kameňov, ktoré spolu dokonale ladia a doladia sa aj k vašej osobnosti a jedinečnému štýlu. Užite si opojný pocit výnimočnosti, ktorý zažijete pri nosení týchto dizajnových skvostov.

 

Stavte všetko na jednu kartu – skrášlite svoju ruku výrazným prsteňom z našej ručnej šperkárskej dielne. Neprehliadnuteľný prsteň Famulus v sebe prepája príjemnú farbu tanzanitu, čírych diamantov a lesk bieleho zlata.

 

Objavte aj variácie šperku v iných odleskoch, ako aj šperky do súpravy – náušnice a prívesok Famulus, ktoré sú dostupné v rámci osobnej obhliadky v našich kamenných klenotníctvach. Radi vám prsteň, ako aj iné šperky upravíme presne na mieru.

INŠPIRÁCIE

Blog článok - TOP miesta na svadbu na Slovensku

TOP miesta na svadbu na Slovensku

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Je svadba v zahraničí splnený sen?

Je svadba v zahraničí splnený sen?

INŠPIRUJTE SA
Blog článok - Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

INŠPIRUJTE SA