BLOG

Vyhrajte diamantový náramok Sheen

Vyhrajte diamantový náramok Sheen

Počas života korčuľujeme medzi viacerými vzťahmi, či už je to v rámci rodiny, s priateľmi, kolegami a životnými partnermi. Jeden vzťah, ktorý však často zanedbávame, je ten so sebou samým.

 

Sebaláskou k trvalému šťastiu

Výzvy na sebalásku sú pomerne opakovanou témou rôznych blogov, prednášok a motivačných skupín, nie sú pre vás zaiste žiadnou novinkou. 
I tak sme sa rozhodli podporiť vás, ale i nás, v tomto nastavení mysle a hodnôt.

Čo je prvým krokom? Prijať seba takú/takého, aký ste. Naučte sa uprednostniť svoje potreby a stanovte si zdravé hranice. A čo je najdôležitejšie: odpustite si.

 

Valentín ako príležitosť na odmenu seba samej

 

Správajte sa k sebe láskavo a s úctou. Čo to znamená? Jednoducho, venujte čas starostlivosti o svoje celkové blaho.

V duchu tejto myšlienky sme pre vás pripravili netradičnú súťaž, cieľom ktorej je motivovať vás začať či pokračovať v láske k sebe samému. Veľmi radi budeme súčasťou pozitívnej zmeny vo vašom živote.

AKO?

Napíšte nám do komentára, ako sa v deň Valentína odmeníte. Samú/sám seba. Za všetko, čo denne zvládate a čo dokážete. Či už maličkosťou, pozornosťou, alebo si venujete nejaký dar. Akokoľvek to bude, urobte tak vedome a s láskou.

 

 

Darujeme vám náramok zo srdca 🩷

Nesmierne sa tešíme na všetky vaše texty, ktoré v sebe ponesú inšpiráciu pre nás všetkých. Či už vaše plány budú skromné alebo niečo extra, to nechávame plne vo vašej réžii. Nehodnotíme a nevyberáme podľa nášho uváženia. Správna odpoveď predsa nejestvuje.

Budeme mať radosť, ak vás touto výzvou prijmeme k rozhodnutiu byť na seba lepšia/lepší.

 

V stredu 14. februára vylosujeme jednu/jedného z vás, kto získa náramok Sheen v ružovom zlate so srdcom, doplnený diamantombriliantovom výbruse.

Náramok pochádza z našej Heart collection, ktorá v sebe ukrýva tému lásky pretavenú do zlata. V spolupráci s diamantmi a farebnými drahokamami vytvárajú šperky príjemnú galériu klenotov slovenskej výroby.  

 

Rekapitulácia : )

Ako sa zapojiť do súťaže o šperky?

  1. Súťaž prebieha na našom Instagrame @mikus.diamonds
    Napíšte nám pod príspevok s vyhlásením súťaže odpoveď na otázku: „Ako sa na Valentína odmeníte?“
  2. Súťažíte od 5. februára 2024 do 13. februára 2024 vrátane.
  3. Zo všetkých komentárov vylosujeme v stredu 14. februára 2023 výhercu/výherkyňu. O výhre vás budeme informovať komentárom, samostatným príspevkom, ako i súkromnou správou na danej sociálnej sieti.

Tešíme sa na vaše komentáre. 😊

 

Bonus ! Cenu navýšime, ak...

... ak sa nám podarí nazbierať 1000 likes na príspevok s vyhlásením súťaže, výhru zdvojnásobíme! To znamená, že výherca bude ešte jeden a získa šperk podľa výberu do 500 €.

To je už zaujímavé, čo poviete? 😊

Podrobný štatút súťaže nájdete tu: 

https://www.mikusdiamonds.sk/storage/download/160469/stanovysutaze_onaramoksheen.pdf 

Nech vás sprevádza pozitivita a radosť! 🩷 

Tím Mikuš Diamonds