BLOG

Romantické svadobné obrúčky

Romantické svadobné obrúčky

Obrúčky pre romantické ženy

 

Obrúčka, to nie je len svadobný prsteň. Obrúčka je prísľub. Prísľub lásky, vernosti a vzájomnej tolerancie. Obrúčka je symbol nekonečnej snahy budovať lepší vzťah. Vzťah, ktorý sa raduje z krásnych chvíľ a zároveň pevne drží pokope v obdobiach skúšok. Vzťah, ktorý životu dodá zmysel a silu ísť neustále ďalej. Nie, obrúčka nie je len prsteň, je to príbeh lásky vrytý do obruče zlata.

 

Svadobné obrúčky Lila

 

Milujem tvoj nežný hlas, jemný dotyk rúk, zvodný pohľad a podmanivú vôňu. Všetky moje zmysly sú opantané tvojím nekonečným šarmom.


 

Romantické obrúčky Lila v sebe spájajú nežný dizajn so silou odolných diamantov. Počet diamantov nie je náhodný, je ich presne päť ako ľudských zmyslov, ktorými vnímame svet naokolo.

Viac o obrúčkach Lila

 

Svadobné obrúčky Clementine

 

Pôjdem za tebou kam len chceš, hoc aj na kraj sveta. Lebo len s tebou chcem kráčať po kameňoch lásky.


 

Podmanivá krása briliantov citlivo vsadených do orbity obrúčok Clementine v spojení s decentnou hrúbkou zlata je ideálnou voľbou pre nežné bytosti, ktoré túžia po večnej láske. Veď nielen obrúčka je nekonečná, ale aj diamanty sú nesmrteľné, čím iným teda spečatiť sľub vernosti a lásky?

Viac o obrúčkach Clementine

 

Svadobné obrúčky Nela

 

Milujem ťa pre to, kým si, kým si bol a kým sa len staneš.

Láska nepozná hranice, láska miluje neobmedzene, so všetkými schopnosťami aj chybami. Pripomínajte si každý deň to najkrajšie rozhodnutie vášho života s obrúčkami Nela, ktoré efektne zdobia briliantové slzy šťastia..

Viac o obrúčkach Nela

 

Svadobné obrúčky Lora

 

Láska vie byť silná ako lano, ale keď sa o ňu nestaráme, pretrhne sa ako niť.


 

Ozdobte svoju ruku symbolom manželstva, aby ste si mohli vždy pripomenúť silu vašej lásky. Obrúčky Lora so stredovým pásom sú na to vhodným adeptom. A aby sa lano len tak nepretrhlo, je spevnené najtvrdším drahokamom - diamantom.

Viac o obrúčkach Lora

 

Svadobné obrúčky Margery

 

Nepotrebujem ťa držať za ruku každý deň, keď viem, že v rukách držím tvoje srdce.


 

Manželská láska vie byť krehká, no keď na nej obaja partneri neustále pracujú, je tvrdá ako diamant. S romantickými obrúčkami Margery si ľahko spomeniete na moment, kedy ste si vzájomne darovali do rúk svoje srdcia.

Viac o obrúčkach Margery

 

Svadobné obrúčky Larissa

 

Som viac sama sebou len keď som s tebou.

Láska je krásna sama o sebe, ale ešte krajšia, keď sa o ňu máte s kým podeliť. Obrúčky Larissa vám dennodenne budú pripomínať, že patríte k tým šťastným, ktorí sa podelili o svoje srdce s milovanou osobou.

Viac o obrúčkach Larissa

 

Dúfame, že sa vám náš romantický výber páčil. Viac o svadobných obrúčkach Mikuš Diamonds nájdete v časti Obrúčky.