BLOG

Netradičné svadobné obrúčky na celý život!

Netradičné svadobné obrúčky na celý život!

V súčasnosti žije na Zemi okolo 7,6 miliardy duší. Čím viac sa svet globalizuje a rozpína, tým viac túžime po vlastnej jedinečnosti. Chceme ju cítiť, zažívať a pozerať sa na ňu každý deň nášho bytia. Do čoho sa dá zhmotniť tento večný sen? Do svadobných obrúčok. Netradičných. Osobitých. Nápaditých. Vhupnite s nami do stavu obručkového a inšpirujte sa kúskami s originálnym „rodokmeňom“.

Lea

Diamantové obrúčky Lea zo žltého zlata

Predstavujeme vám svadobné obrúčky Lea. Na výrobu sme použili prírodné materiály: žlté zlato, diamant. Cena od 1198,00 s DPH.

Pozrieť šperk

 

V duchu pátrania po svadobných obrúčkach, ktoré vás u nás zaujali svojou nevšednosťou, sme sa obrátili na naše skúsené profesionálne predajkyne z tretieho najväčšieho slovenského mesta – Prešova. A i keď východ a západ Slovenska majú v mnohých segmentoch napäté tendencie, sme poctení, že pri našich ručne robených obrúčkach sa vnímanie zákazníkov spája do jedného „zlatého kruhu“. Čo to v praxi znamená?

 
„Aj keď naši klienti vo väčšej miere stavia na nadčasovú klasiku, z tých netradičnejších modelov sú veľmi obľúbené svadobné obrúčky Lea s tromi diamantmi symbolizujúcimi minulosť, prítomnosť a budúcnosť. V tomto duchu budúci manželia radi siahajú aj po modeli Elodie, kde diamantom krásne kontrastujú ružové zafíry. Tie sú vhodné na osadenie do obrúčok aj z hľadiska tvrdosti. (Na Mohsovej stupnici tvrdosti je zafír na 9. mieste). Top trojicu v tomto menej konzervatívnom trende uzatvárajú diamantové obrúčky Mercy, ktoré sa pýšia zaujímavou kombináciou lesk/mat a atypickým rozmiestnením diamantov.“

 

Netradičné svadobné obrúčky na celý život!

Ako vidíme, alfou a omegou sú nepremožiteľné diamanty. A v prípade, že sa pre farebnosť v drahom kameni rozhodnú aj páni, volia čierne diamanty. V tejto súvislosti náš skúsený gemológ Martin Mikuš konštatuje, že „prírodné čierne diamanty, pokiaľ ich rovnomerné čierne sfarbenie nie je dôsledkom žiadnych dodatočných úprav, sú pomerne vzácne.“ Unikátnosť týchto kúskov evokuje luxus a neutrálne vibrácie čiernej farby robia z takto ladených obrúčok nadčasový trendy kúsok. Aj muži sa chcú predsa páčiť. :-)

 

Vysnívaný dizajn svadobných obrúčok

 

Mimochodom, aký povrch obrúčok sa vám najviac páči? Nepodceňujte tento „detail“, ktorý vie vyčariť z pôvodného modelu „feeling“ nového dizajnu! Tým, že si obrúčky vyrábame sami, je pre našich klenotníckych fachmanov radosť pohrať sa s leskom a matom na večných kruhoch podľa vašich vytúžených preferencií.

Netradičné svadobné obrúčky na celý život!
„Aj ďalšie modifikácie sú pomerne časté. Najčastejšie sa mení šírka pôvodných obrúčok a tiež počet prírodných drahých kameňov, prípadne aj spôsob ich osadenia. Teší nás, že zaľúbenci citlivo vnímajú svoj svadobný šperk, ktorý im po Veľkom dni navždy zostane,“ konštatuje prešovský kolektív Mikuš Diamonds.

 

Obrúčková extravagancia 
 

Možno teraz rozmýšľate, že v bežnom živote ste skôr opakom výstredných umeleckých typov ľudí, no práve preto by bolo zaujímavé dodať akcent dennej ležérnosti prostredníctvom netradičných svadobných obrúčok. Extravagancii sa hranice rozhodne nekladú. Štefánia Roguľová, jedna z našich prešovských predajkýň si spomína, že „najextravagantnejšou požiadavkou bol model 10 mm širokej oblej obrúčky, na ktorej sa jagal nápis LOVE vykladaný diamantmi“. Prirodzene, prírodnými, ktoré si uchovávajú svoju nesmrteľnú brilianciu. A to aj prostredníctvom doživotnej záruky proti vypadnutiu drahého kameňa a bezplatného servisu, ktorému sa nonstop venujú naši skúsení klenotníci.

Netradičné svadobné obrúčky na celý život!
 

Neprehliadnuteľné svadobné obrúčky „eternity“

 

V zmysle vyššie uvedeného táto časť určite zaujme všetky „diamantoholičky“. Prstene s označením eternity (večnosť) sú už na prvý pohľad pútavými symbolmi lásky. Celý obvod obrúčky dekorujú mnohopočetné diamanty vyjadrujúce spoločnú cestu životom, ideálne vydláždenú diamantmi. Diamanty si však môžete zameniť za ďalšie žiaduce drahokamy, vášnivý rubín, tajomný smaragd či iné. Čo zostáva rovnaké, je 14-karátové zlato a hrúbka obrúčok 1,6 mm – vďaka čomu sa nikdy nepreliačia a nezničia.

Netradičné svadobné obrúčky na celý život!
 

Gravír obrúčok na mieru alebo skôr na vieru?

 

Pri gravíre, ktorý poskytujeme zadarmo (rovnako ako luxusnú krabičku v hodnote 80€), sa taktiež dokonale prejaví osobnosť páru v symbolickej a/alebo textovej rovine. Spomienky našich predajkýň na zvláštnu rytinu lásky, ktorá sa vymykala „tradičným“ gravírovým posolstvám, mali i takéto písmenkové podoby:

- Verím v teba (symbol srdca) Adriana; Verím v teba (symbol srdca) Tomáš

- Prijímam tvoju výzvu

- Nech sa všetko medzi nami deje v láske

- Od začiatku do konca

- (Symbol futbalovej lopty) + mená a dátum svadby

Elen

Diamantovo-zafírové svadobné obrúčky Elen z bieleho zlata

Predstavujeme vám svadobné obrúčky Elen. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, zafír, diamant. Cena od 744,00 s DPH.

Pozrieť šperk

Pre akýkoľvek odkaz sa rozhodnete, nezabúdajte, že pri gravíre je najkrajšie intímne tajomstvo, ktoré v sebe skrýva. Je rafinovane chránené, pretože býva zväčša vyryté na vnútornej strane obrúčky. Sme šťastní, že sa u nás dejú i takéto zázraky. Myslite však na to, že samotná výroba svadobných obrúčok môže trvať niekoľko týždňov a čím špecifickejšie požiadavky, tým časovo náročnejšia zákazka. Možností je veľa. Láska vášho života iba jedna. Vyberajte spoločne – rozumom aj srdcom. O ostatné sa s vášňou a umom postaráme! Koniec-koncov, robíme to tak už 20 rokov!