BLOG

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds

Výnimočnosť je „zákon“, ktorého sme sa držali pri návrhu exkluzívnej kolekcie svadobných obrúčok Wedding Line. Šperky vynikajú výnimočným dizajnom, kvalitou aj servisom.

Ako prvý výrobca na Slovensku automaticky poskytujeme doživotnú záruku na všetky obrúčky z kolekcie WEDDING LINE. Naše svadobné obrúčky vyrábame zo zlata o hrúbke 1,6 mm, vďaka čomu Vám vieme zaručiť, že sa obrúčky nikdy nepreliačia a nestratia nič zo svojho ušľachtilého puncu.

Prečo si vybrať svadobné obrúčky Mikuš Diamonds?

 

Celoživotný bezplatný servis na obrúčky Mikuš Diamonds

 

Na všetky obrúčky z kolekcie WEDDING LINE sa vzťahuje celoživotný grátis servis. Tento v sebe zahŕňa kontrolu uchytenia drahých kameňov, obnovenie ich povrchovej úpravy, profesionálne čistenie a tiež úpravu veľkosti obrúčok podľa vašich individuálnych požiadaviek.

 

Osádzame jedine pravé drahokamy

 

Chcete mať v obrúčke osadený zirkón – umelý kameň zrodený v chemickom laboratóriu, ktorý časom stratí svoj glanc, alebo nesmrteľný diamant, ktorý sa na Vás pripravoval pod zemským povrchom niekoľko tisíc rokov a bude naveky rovnako krásny? Keďže svadobné obrúčky z kolekcie WEDDING LINE spĺňajú kritériá najvyššej kvality, zirkónmi ich nikdy neosádzame.

 

Prvotriedna kvalita za prijateľnú cenu

 

U nás vždy nájdete špičkovú kvalitu, ktorá je dostupná za prijateľnú cenu. Diamanty nakupujeme ako jediní slovenskí členovia priamo na diamantovej burze v Antverpách a bez akýchkoľvek sprostredkovateľov. Všetky obrúčky pre Vás vyrábame ručne za použitia najmodernejších technológií a celý proces výroby realizujeme priamo v našej klenotníckej dielni v Trenčíne.

 

Diamanty s najvyššou kvalitou výbrusu

 

Ponúkame Vám absolútny slovenský unikát. Jedná sa o optický efekt, pri ktorom môžete pri pohľade cez korunu diamantu pozorovať osem symetrických šípov a pri pohľade cez pavilón, osem symetrických sŕdc. Takýto dokonalý vizuálny výsledok je možné zachytiť len v diamantoch s najexcelentnejšou kvalitou výbrusu, a presne s takouto akosťou u nás pracujeme.

 

Čistota VS1-VS2 a farba E-F ako štandard

 

Štandardom je čistota diamantov VS1-VS2 a farba E-F, túžime predsa uspokojiť potreby aj tých najnáročnejších klientov. Ak Vám na kráľovskej čistote a farbe príliš nezáleží, no chcete vlastniť pekné diamanty za prijateľnejšiu cenu, spoločne zaostríme na verziu s čistotou SI1 a farbou G-H. Ide o zaujímavú variantu s ideálnym pomerom kvality a ceny.

 

Gravírovanie a krabička v hodnote 80€ zadarmo

 

Ku všetkým našim svadobným obrúčkam z kolekcie WEDDING LINE dostanete zdarma možnosť vygravírovania akéhokoľvek „veršu“ do vnútra obrúčky. Navyše, ku každému páru svadobných obrúčok ponúkame ako bonus luxusnú, ručne vyrobenú krabičku v hodnote 80€.