BLOG

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi

Ak je možné dať láske hmotnú podobu, jedným z najkrajších spôsobov sú prstene, ktoré posvätia spojenie dvoch ľudí a budú v ich životoch hrať oveľa dôležitejšiu rolu, než len ozdobnú. Budú pripomienkou záväzku, oddanosti a toho, že kdekoľvek sa v danej chvíli nachádzajú, majú medzi sebou puto lásky, no i zodpovednosti voči svojmu vzťahu a sebe navzájom. S rovnakou zodpovednosťou a láskou pristupujeme v Mikuš Diamonds k výrobe obrúčok a sme šťastní, že vám môžeme predstaviť nových zástupcov tohto segmentu v našej ponuke, ktorú nedopĺňame často, no o to viac sme na ňu hrdí.
 

Obrúčky z obľúbenej kolekcie

Všetkých deväť nových prírastkov prešlo, verte, dlhým výberovým procesom, či už z dizajnérskeho, funkčného, ale i zlatníckeho hľadiska. Pri kolekcii Wedding line je pre nás viac ako pri ktorejkoľvek inej dôležitá nadčasovosť, naším zámerom je, aby obsahovala modely, ktoré budú aj po rokoch rovnako krásne a pre vás, našich zákazníkov, stále zaujímavé. Kvantita nie je v tomto smere našou prioritou, naopak, chceme, aby ste u nás našli vyšpičkované, do každého detailu precízne vytvorené modely, radšej v menšom počte, no o to kvalitnejšie a krajšie. Držíme sa vety pre prezentáciu obrúčok vyrobených pod našou značkou typickú – obrúčky Mikuš Diamonds sú určené pre vzťahy, ktoré nekončia.
 

Diamant na celý život

Do našich obrúčok osádzame pravé kamene, ktoré patria k pravej láske, diamanty s impresiou „srdcia a šípy“, čo už samo o sebe nesie hlbokú symboliku. Všetky naše obrúčky vyrábame s úpravou Comfort fit pre ich ľahké nasadzovanie a viac ako príjemné nosenie a v ich cene nájdete vždy luxusné, ručne vyrobené darčekové balenie. Čo viac si priať, ak chcete dostať maximum, naviac za veľmi prijateľnú cenu? Už len nehynúcu a večnú partnerskú lásku, ktorá vás bude, rovnako ako naše obrúčky, sprevádzať po celý život.

Obrúčky Adrienne 

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi
 

Dlhodobo najobľúbenejšie, čo sa týka tvarov svadobných prsteňov, sú tie oblé, osadené diamantmi, samozrejme so zachovaním správnych, vyvážených proporcií. Presne taký je model Adrienne, ktorého klasickú eleganciu zvýrazňuje dominantný ružový zafír, tróniaci uprostred nesmrteľných briliantov. Vzájomné súznenie je evidentné na prvý pohľad. Presne tak ako do očí bijúca láska.
 

Obrúčky Berenika 

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi
 

Pri príjemne oblých tvaroch ešte chvíľku zostaneme, tentokrát s náznakom vintage štýlu. Ten je typický pre model Berenika, v ktorom sme sa do detailov pohrali s osadením piatich diamantov, takže pôsobia ako jeden celok. Zaplesajú nad nimi najmä romantické duše, ktoré cítia vzájomnú spriaznenosť a splynutie. Pre ne je výber tohto modelu, vypovedajúceho o povahe ich partnerského vzťahu, jednoznačný.
 

Obrúčky Debby

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi

Pri vytvorení novej kolekcie sme mysleli aj na všetkých, ktorí nie sú naklonení klasickým, jednoduchým modelom obrúčok. A tak vznikol model Debby, s úplne novým, zahnutým profilom, špecificky uloženými diamantmi a kombináciou lesklého a matného zlata. Dokonalý, harmonický celok pre dokonalý, harmonický pár. Jedinečné obrúčky pre výnimočný svadobný deň.
 

Obrúčky Dorotea

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi

Keďže vieme, že nielen dámy, ale i páni chcú mať často svoju obrúčku niečím špecifickú, dostali sme sa znovu k niečomu novému a trošku inému v našej ponuke svadobných šperkov. Model Dorotea sa pýši v dámskej verzii oku lahodiacim uložením diamantov a v pánskej verzii neprehliadnuteľnou ryhou. Šípime, že práve tieto obrúčky budú ašpirovať na najvyššie priečky obľúbenosti v našej kolekcii. Prispejete k nej i vy? smiley-wink.gif
 

Obrúčky Frances

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi

Podobný, netradičný profil ako v obrúčkach Debby, no predsa iné. Frances sa pýši užším prevedením šíny dámskej obrúčky a diamantmi s briliantovým výbrusom krášliacimi ju do polovice jej obvodu. Luxusný, časom zo svojej príťažlivosti nestrácajúci model, pôsobiaci efektne, vymykajúc sa bežnému poňatiu dizajnového prevedenia obrúčky. Pánska i dámska verzia sa perfektne dopĺňajú a to stále hovoríme o prsteňoch!
 

Obrúčky Katherine

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi
 

A sme pri jednoduchosti zachovanej v dizajne obrúčok v tom najlepšom význame tohto slova. Sme pri Katherine, ktorá svojou jemnosťou očarí budúcich manželov, milujúcich nielen jeden druhého, ale tiež zaužívané hodnoty. Do dámskeho variantu sme v pravidelných rozostupoch rozsypali žiariace diamanty a v spoločnosti pánskeho prevedenia sú oba prstene pripravené odolať nástrahám času a robiť radosť svojim nositeľom. Doživotne. 

Obrúčky Sandra

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi

Milujete subtílnosť v šperkoch, ktorá nie je prvoplánová? V tom prípade máme práve pre vás ďalší tip z našej novej ponuky – model Sandra. Osloví vás skombinovaným lesklým a matným povrchom, ktorý dostane iskru pri každej zmene výberu druhov zlata a to, čo nemôže zaručene chýbať, je vyšperkovanie nádhernými diamantmi. Určené pre štýlové páry, ktoré sa neboja odlíšiť a zažiariť.
 

Obrúčky Veronique

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi
 

Neprehliadnuteľné. Takýmto jedným slovom vieme okamžite označiť obrúčky Veronique, náš doteraz najodvážnejší model v kolekcii Wedding line. Ak túžite spečatiť svoj veľký deň niečím špeciálnym a nechcete zanikať v dave, dámska obrúčka s kombináciou diamantov a nežných ružových zafírov a pánska s tajomnými čiernymi diamantmi je presne pre vás to pravé. Silné a nezlomné. Obrúčkové.
 

Obrúčky Yvetta

Naša kolekcia obrúčok Wedding line ožíva novými modelmi

Prostý ako láska je model Yvetta, posledný zástupca našej doplnenej kolekcie obrúčok Mikuš Diamonds. Pravidelne rozostúpené prírodné diamanty so špecifickým osadením v ušľachtilom zlate a harmonické línie, nestrácajúce rokmi svoj pôvab, majú v pláne osloviť všetky perfekcionistky a ich verných zbožňovateľov, plánujúcich dať svojim dňom ten správny, láskyplný režim, vedúci k spoločnému šťastiu. 

Všetky obrúčky, ktoré pre vás vyrábame, si môžete zvoliť v akejkoľvek farbe zlata a povrchovej úprave, s možnosťou ďalších modifikácií. Gravírovanie, luxusná krabička, ako aj doživotná záruka a bezplatný servis sú nadštandardné benefity, ktorými vám chceme povedať len jedno a to, že kúpou šperku to u nás nekončí!