BLOG

TOP miesta na svadbu na Slovensku

TOP miesta na svadbu na Slovensku

Romantická alebo extravagantná, veľkolepá aj komorná, tradičná či originálna? Na tieto a desiatku ďalších otázok si pri príprave svadby musia odpovedať budúci mladomanželia. Možností, ako si zorganizovať svadbu snov, je veľa, a preto každá inšpirácia a tip môžu pri rozhodovaní prísť vhod.

Celkovú tému a štýl svadby v najväčšej miere ovplyvní miesto obradu a samotnej svadobnej veselice. Pri výbere je potrebné vziať do úvahy veľké množstvo kritérií ako počet svadobný hostí, preferencia samotného svadobného obradu, ročné obdobie, rozpočet a časový horizont prípravy svadby. Vo veľkej obľube sú svadby pod holým nebom, ale aj veľkolepé svadby v tých najkrajších svadobných sálach. Miesto svadby by určite malo korešpondovať s výberom svadobných šiat, doplnkov a samozrejme šperkov. Pri výbere svadobných obrúčok však treba zohľadniť fakt, že ide o šperk, ktorý bude zdobiť mladomanželov nielen vo svadobný deň, ale po celý život, preto v tomto smere nejde o trendovosť, ale celkovo o štýl dámy a pána. Avšak určité prepojenie medzi výberom miesta svadby  a výberom svadobných obrúčok samozrejme je.
 

Romantická svadba v lone prírody pri brehu Liptovskej Mary

TOP miesta na svadbu na Slovensku

Slovenská príroda je bezpochybne našou najväčšou pýchou. Vysoké mohutné pohoria a írečité údolia plné života vytvárajú priestor pre nádherné zážitky.  Neopakovateľná liptovská príroda bola miestom, ktoré si pre svoju svadbu snov vybrali manželia Kristína a Andrej. Pri brehu Liptovskej Mary v obklopení magických hôr si povedali svoje áno a patrične to oslávili v priestoroch koliby s rodinou a priateľmi. Ak premýšľate práve o takejto svadbe, romantická svadba na Liptove pre vás môže byť dobrou inšpiráciou.

Náš tip na obrúčky pre romantickú svadbu

Obrúčky s jemnou ryhou

TOP miesta na svadbu na Slovensku
Prírodné materiály, zlato a diamanty, sú inšpiráciou pre svadobné obrúčky a šperky z dielne Mikuš Diamonds. Ideálnou voľbou pre tradičnú svadbu v modernej kolibe sú napríklad obrúčky Dorotea, ktoré sú v dámskej verzii zdobené diamantmi v jemnej oblej línii. Pánska obrúčka Dorotea je zdobená jemnou ryhou. Ide o vizuálne nádherné obrúčky z najnovšej kolekcie Mikuš Diamonds Wedding Line, tešiace sa veľkej obľube.

 

Originálna naturálna svadba

TOP miesta na svadbu na Slovensku
Farby, originálne nápady a dobrodružné duše sú atribúty, ktoré dodali svadbe v podaní Ľubky a Jozefa neopakovateľný ráz. Miesto, ako aj všetky detaily boli jedinečné, rovnako ako mladí ľudia, ktorí v tento deň spojili svoje osudy.  A aké miesto je vhodné na originálnu svadbu?  Možno to ideálne miesto je práve miesto, kde od útleho veku zažívate tie najkrajšie momenty, miesto, kde ste si chodievali vyplakať boľavú dušu, ale aj osláviť svoje najväčšie víťazstvá. Takže otázkou, ktorá stála pred novomanželmi, nebolo kde, ale ako si svoje obľúbené miesto prispôsobiť tejto krásnej udalosti. Prečo by vaše obľúbené miesto nemalo byť miestom, ktoré bude svedkom vašej lásky?
 

Náš tip na obrúčky pre naturálnu svadbu

Netradičné obrúčky s diamantmi

TOP miesta na svadbu na Slovensku
 

Neobyčajné a originálne sú aj obrúčky Katherine, ktoré v dámskej verzii zdobí päť diamantov „rozhodených“ po šíne obrúčky. Rovnako ako svadba na originálnom a pritom dávno objavenom mieste sú tieto obrúčky tradičné, ale ozdobené tak trochu inak. Práve preto sa javia ako ideálna voľba pre takýto typ svadby.

 

Veľkolepá rozprávková svadba v kaštieli

TOP miesta na svadbu na Slovensku
 

Veľa neviest sa chce cítiť vo svoj svadobný deň ako princezná a Zuzke sa to podarilo. Rozprávkový kaštieľ bol ideálnym miestom na spečatenie a oslavu jej lásky s Marekom. Miestu svadby vyladili všetky detaily, počnúc oblečením, výzdobou, hudbou, organizáciou až po detailný výber šperkov. Svadba na veľkolepom mieste s krásnou históriou a neopakovateľnou energiou je bez pochýb zážitkom nielen pre mladomanželov, ale aj pre všetkých hostí. Slovensko ma desiatky krásnych kaštieľov a kúrií, ktoré sú priam stvorené na svadby. Je iba na novomanželoch, ktorá osloví ich srdcia. 

Náš tip na obrúčky pre rozprávkovú svadbu

Jednoduché diamantové obrúčky

TOP miesta na svadbu na Slovensku
 

Výrazný profil a bohaté zdobenie v dámskej verzii dodávajú punc luxusu a nadčasovosti obrúčkam Frances. Neobyčajný tvar šíny vizuálne veľmi atraktívny a výrazne odlišný od klasických oblých, resp. hranatých obrúčok. Dámska obrúčka je zdobená prírodnými diamantmi s impresiou srdcia a šípy, ktoré osádzame do všetkých obrúčok z našej klenotníckej dielne. Je to krásna symbolika a zároveň dôkaz, že kvalita diamantov, ktorú osádzame, je naozaj na najvyššej úrovni.
 

Komorná svadba v úzkom kruhu rodiny

TOP miesta na svadbu na Slovensku
 

Rodinná, priam až intímna svadba má určite v dnešných dňoch popredné miesto v obľúbenosti. Bez veľkolepých priestorov a výzdob, ale v kruhu najbližšej rodiny a priateľov. Obradnú sieň presunúť na rodičovskú záhradu sa rozhodla aj Deniska, dnes už s manželom Viktorom. Svoju vysnívanú svadbu si zorganizovali a pripravili sami, presne podľa svojich predstáv. Svadba sa niesla v pohodovom duchu, čomu určite dopomohlo krásne domáce prostredie a pocit súdržnosti všetkých členov pri príprave svadby. Ich svadobný deň je jasným dôkazom, že dobrý nápad, kreativita a oduševnenosť dokážu divy. Veď posúďte sami a začítajte sa do ich svadobného príbehu na našom blogu.

Náš tip na obrúčky na komornú svadbu
 

Obrúčky s ružovým zafírom

TOP miesta na svadbu na Slovensku
 

Nekonvenčné poňatie svadby si pýta originálny výber obrúčok. Obrúčky Adrienne určite tento aspekt spĺňajú vďaka zdobeniu dámskej obrúčky ružovým zafírom spolu s diamantmi v jemnej línii. Všetky modely v našej ponuke viete modifikovať podľa požiadaviek snúbencov, či už ide o osadené kamene alebo hrúbku a šírku šíny. Rovnako je možné vybrať si matovanie a bezplatný gravír obrúčok.  Samozrejmosťou je aj možnosť výroby obrúčok bez diamantov, v celozlatej verzii. Jednoducho presne také, aké si vysnívate.

Tak detailne, ako vyberáte miesto svadby, dbajte aj na výber obrúčok. Zverte šperk vášho života do rúk klenotníkov s 25 ročnou tradíciou. Pre nás sa príbeh šperku nekončí predajom, práve naopak, predajom náš príbeh iba začína, keďže k obrúčkam vám pribalíme doživotnú záruku proti vypadnutiu drahého kameňa a bezplatný servis.

Svadba je dňom len o vás bez ohľadu na prostredie

Akékoľvek miesto a štýl svadby si vyberiete, vždy je to o dvoch ľuďoch, ktorým tento magický deň zmení život, bez ohľadu na to, či to bude v kaštieli, na lúke alebo na opustenom mieste. Svadobný deň je krásnym momentom vzťahu dvoch ľudí, ktorí týmto dňom začnú písať svoj spoločný príbeh ako rodina.