BLOG

6 modelov obrúčok pre jemné ženy

6 modelov obrúčok pre jemné ženy

Obrúčky pre jemné ženy

 

Väčšinou platí, že svadobné obrúčky vyberajú snúbenci spolu. Šperky sú však devízou žien, a tak muži zvyknú len určiť mantinely, v ktorých sú ochotní sa pohybovať a finálny výber mávajú na starosti ženy. Ženy si vyberajú obrúčky, ktoré sa k nim hodia a tak, ako existuje niekoľko typov žien, rovnako je aj niekoľko typov obrúčok. Napríklad jemnejším ženám sa hodia modely, ktoré uvádzame v dnešnom výbere.

 

Svadobné obrúčky Ria


 



Tento model patrí ku klasickým konzervatívnejším modelom, ktoré si ženy často vyberajú. Na dámsku obrúčku sme starostlivo osadili štyri diamanty. Pánska obrúčka je úplná klasika, obľúbená u väčšiny mužov. Dostupné sú samozrejme aj verzie šperku v bielom, žltom i ružovom zlate, tak ako pri väčšine modelov.

Viac o obrúčkach Ria

 

Svadobné obrúčky Georgia

 



Obrúčky Georgia spoznáte už z diaľky podľa elegantného oblúka, ktorý tvoria osadené diamanty. Tento oblúk sa vraj ponáša na úsmev mladomanželov, no posúdenie nechávame na vás. :) Pánska obrúčka je opäť v klasickom vyhotovení bez diamantov, či iných ozdobných prvkov.

Viac o obrúčkach Georgia

 

Svadobné obrúčky Elen

 



Elen je model určený pre tie najjemnejšie ženy. Vďaka menšej šírke táto svadobná obrúčka vhodne ozdobí jemnú dámsku ruku. Model sme rafinovane oživili fialovým zafírom, ktorý dopĺňa prísediace diamanty. Všetky naše svadobné obrúčky vyrábame zo zlata o hrúbke 1,6 mm, a tak garantujeme, že sa nepreliačia.

Viac o obrúčkach Elen

 

Svadobné obrúčky Evangeline

 



Ak hľadáte jemné obrúčky, ktoré sú však ozvláštnené aj v pánskej verzii, práve ste ich našli. Obrúčky Evangeline majú v každom prevedení po celom obvode pás z bieleho zlata, ktorý im dodáva nádych nevšednosti. Dámska obrúčka je doplnená jemným diamantom. Každá žena si ho predsa zaslúži. ;)

Viac o obrúčkach Evangeline

 

Svadobné obrúčky Tia

 



Z modelu Tia budete mať radosť bez ohľadu na to, ako bude na prste obrúčka otočená. Diamanty sme totiž osadili po celom obvode a nemusíte sa báť, že by si ich okolie nevšimlo. Na ešte väčšie zvýraznenie diamantov odporúčame aj prevedenie v žltom a ružovom zlate. Pánska verzia obrúčky je opäť nesmrteľnou klasikou.

Viac o obrúčkach Tia

 

Svadobné obrúčky Mercy

 



Menej tradičný, no stále jemný model svadobných obrúčok. Stred obrúčky so špeciálnou povrchovou úpravou je v tomto prípade z bieleho zlata, no jeho farbu, rovnako ako farbu okrajov, si môžete vybrať podľa vlastného vkusu. Do dámskej verzie sme citlivo osadili trojice diamantov.

Viac o obrúčkach Mercy

 

Dúfame, že sa vám náš výber páčil. Viac o svadobných obrúčkach Mikuš Diamonds nájdete v časti Obrúčky. Ideálne je však navštíviť niektoré klenotníctvo Mikuš Diamonds, kde sa dozviete všetko o našej ponuke. Teším sa na vás!