BLOG

Jemné trendové náhrdelníky

Jemné trendové náhrdelníky

Poznáte príjemný pocit, keď vám človek, ktorého milujete, nasadí na krk šperk, zohne sa a pridá jemný bozk na šiju? Nemusí ísť o scenár k romantickému filmu, naše skúsenosti hovoria, že muži obdarovávajú svoje partnerky náhrdelníkmi veľmi radi a pravidelne, takže sme presvedčení, že podobné zimomriavky už zažilo viacero dám. Budete práve vy tou ďalšou?

 

Náhrdelník so štvorlístkom prinášajúci šťastie

Jemné trendové náhrdelníky
 

Náhrdelník Sigala sme do našej ponuky zaradili na základe dopytu našej fanúšičky, ktorej duša prahla po šperku v tvare štvorlístku. Nuž a keďže naše možnosti sú vďaka výrobe šperkov vo vlastnej klenotníckej dielni takmer neobmedzené, naši dizajnéri sa s touto myšlienkou radi pohrali a šikovné ruky majstrov zlatníkov na svetlo sveta štvorlístkový náhrdelník priviedli. Každý šťastný lístok sme doplnili briliantovým leskom desiatich diamantov a vznikol tak šperk vhodný pre všetky príležitosti a ženy v akomkoľvek veku či životnej fáze. Symbol štvorlístku sa predsa hodí mať pri sebe vždy, jeho štyri lupene zase môžu znázorňovať štvorčlennú rodinu, počet briliantov okrúhle narodeniny alebo svadobné výročie. Ideálny darček, ktorý môžete mať skôr, ako v tráve nájdete zelený znak šťastia.

Aj naše Top Trendy žijú náhrdelníkmi

Jemné trendové náhrdelníky
 

Vieme, ako vám učarovali šperky zaradené v kolekcii našich Top Trendov a nesmierne sa z ich úspechu tešíme. Nespochybniteľnou súčasťou tohto výberu je náhrdelník Avril vo viacerých prevedeniach farebných drahých kameňov. Pre túto chvíľu sme si vybrali model s ružovým morganitom, moderným kameňom s nežnou farbou, v súzniacom ružovom zlate. Pri nákupe drahokamového šperku je veľmi dôležité osloviť renomované klenotníctvo, s maximálne profesionálnym prístupom. Najväčšou výhodou klientov pri kúpe u nás je skutočnosť, že všetky naše šperky (a kamene v nich osadené) sú podrobené analýze v profesionálne vybavenom gemologickom laboratóriu. Zjednodušene povedané, ak klient nakupuje u nás, tak presne vie, čo nakupuje a táto skutočnosť je vždy podložená uvedenou analýzou a zaznamenaná v certifikáte. Našim zákazníkom chceme dať to najlepšie, aby rovnakú hodnotu mohli odovzdať ďalej.
 

Náhrdelník so srdiečkom a s diamantom

Jemné trendové náhrdelníky
 

„Dávam Ti svoje srdce“ je veta, ktorú chce počuť každý človek túžiaci po láske. Zo srdca ľúbime, zo srdca sa staráme, zo srdca (si) želáme. Šperky v tvare srdca sú preto stále vyhľadávané a to nielen na Valentína. Náhrdelníky netvoria v tomto pravidle žiadnu výnimku a ak ide o dokonalé zlaté srdiečko dozdobené diamantom, klenot si priazeň buduje úplne sám. U nás sme mu venovali súpravu s názvom Sheen a k náramku, ktorý sa zaskvel na scéne ako prvý, sme uviedli i náhrdelník. Minimalistický vzhľad dáva vyniknúť ružovej farbe zlata a skvelé cenové nastavenie predurčuje náš Sheen stať sa srdcovým kráľom či kráľovnou v ponuke Heart Collection Mikuš Diamonds.

 

Diamantový náhrdelník v klasickom dizajne

Jemné trendové náhrdelníky

V náhrdelníku Runes má svoj vysnívaný klenot mnoho ladies, vytvorili sme ho pred tromi rokmi a okamžite začal spontánne vyhľadávať svoje šťastné majiteľky. Rozumieme prečo, veď štandardné dizajnové prevedenie v klasickom žltom zlate, s rafinovane doplnenými diamantmi, je stálicou v zbierkach milovníčiek ručne vyrobených kvalitných šperkov. Komfortné nosenie zaručujú dve prepínacie očká, vďaka ktorým náhrdelník Runes dodá šmrnc tak isto halenke s dekoltom ako rolákovému svetru. Decentný šperk s nesmrteľnými diamantmi by nemal chýbať žiadnej dáme, tá ho môže časom odovzdať svojej dcére, mladšej sestre, vnučke alebo neveste ako spomienkový, rodinné emócie uchovávajúci skvost.

Náhrdelník s nestarnúcim drahým opálom

Jemné trendové náhrdelníky

Máme pre vás skvelú správu: našu náhrdelníkovú kolekciu hrdo zastupuje ďalší Top Trend, opálový náhrdelník Shanara. Drahý opál spoznáte okamžite, jeho farbohra je nenapodobiteľná. Má toľko krásnych podôb, koľko ich má žena a nech sa naň pozriete z ktorejkoľvek strany, vždy vám ponúkne nový príťažlivý rozmer. Fakt, či je orámovaný ružovým, bielym alebo žltým zlatom, má tiež veľký význam, každé z nich totiž odhalí a podtrhne iný pôvab prírodného drahého kameňa. Pracovať s opálom pri predpoklade fantastického výsledku môže len skúsený zlatník, ktorý dokáže jeho fluidum správnym výbrusom podtrhnúť a nie mu ublížiť. Pri klenotníckej práci je dôležitý cit, zanietenie a nemenej dôležité je technické vybavenie, kráčajúce s dobou. My ako veľké šťastie pociťujeme, že toto všetko máme, pretože ak sa všetky uvedené atribúty správne skĺbia, vznikne zázrak. Vznikne Shanara.
 

Náhrdelník s diamantmi pre zamilovaných

Jemné trendové náhrdelníky

Komu by sa málilo jedno srdiečko v náhrdelníku Sheen, pre toho máme dva symboly lásky v diamantovom šperku na krk pomenovanom Sublime. Jediný pohľad do očí a vedeli ste, že spolu chcete zdieľať to dobré i zlé? Tento klenotnícky výtvor je pre vás v tom prípade to pravé. Vyššie položené „čisté“ srdce dáva pozor na žiarivými briliantmi vyložené druhé, obe k sebe pevne uchytené. Záruku na večne trvajúcu lásku vám síce vystaviť nedokážeme, o tú sa budete musieť postarať vo dvojici, ale môžete sa spoľahnúť na Doživotnú záruku proti vypadnutiu drahého kameňa, ktorá patrí medzi jeden z benefitov pri nákupe šperkusieti klenotníctiev alebo v e-shope Mikuš Diamonds.

 

Unikátne vypracované kvety na náhrdelníku

Jemné trendové náhrdelníky
 

 

Ani naša špeciálna sekcia Unikátnych šperkov nezostáva voči náhrdelníkom chladná a nájdete v nej zopár skutočne zaujímavých kúskov, doslova majstrovských výtvorov. Príkladom je Latisana, náhrdelník v bielom 18-karátovom zlate, s úžasnými florálnymi motívmi. Zručne prepracovaný šperk sa bude hodiť na špeciálne, nezabudnuteľné chvíle a keďže pôsobí nesmierne ladne, celkový dojem nie je nič menej než elegantne prvotriedny. Toaleta v znamení malej čiernej ním získa úplne inú gracióznosť, hodnú prvej dámy večera. Takýto look môžete pokojne doplniť výrazným koktailovým prsteňom a visiacimi diamantovými náušnicami, oboje vám s radosťou pomôžeme vybrať. Stačí sa na nás obrátiť!

Akvamarínový náhrdelník sťaby z morskej hladiny
Jemné trendové náhrdelníky
 

Do tretice ponuka srdca na krk, tentoraz v štýle farebných drahokamov. Ak sa pýtate, či sa príliš so srdcovým symbolom v náhrdelníkoch neopakujeme, máme na túto otázku jednoduchú odpoveď. Kto by nechcel mať darované srdce čo najbližšie pri svojom? Žiadny iný šperk túto možnosť nedá tak, ako práve náhrdelník a práve preto si ho vyberá veľa darcov, pričom však nechceme a nemôžeme opomenúť ani dámy, ktoré sa rozhodnú urobiť si radosť sami sebe, čomu drukujeme. Do náhrdelníka Siloe sme vložili akvamarín a aby ho nelákalo nechať sa opantať hlasom morských sirén a vybrať sa im v ústrety, obopínajú ho naše milované diamanty. Lásky a jej podôb nikdy nie je dosť a ak ju môžeme zhmotniť, urobíme tak kľudne i tisíckrát. Rovnako, a predsa stále inak.

Nadčasový diamantový náhrdelník

Jemné trendové náhrdelníky

Pre ženy uprednostňujúce minimalizmus, so zmyslom pre detail, si v našej Pure Diamond Collection vydobyl už dávno prvé priečky model Smooth. Jeho jednoduchosť je až prefíkaná, nedivte sa, prosím, tomuto opozitu, pochopíte ho, ak náš Smooth na vlastné oči uvidíte a na vlastnej koži okúsite, a to bez obáv. Každý šperk vyrobený pod značkou Mikuš Diamonds najskôr starostlivo skontrolujeme, aby nám neunikla ani tá najmenšia chybička krásy. Všetky šperky podstupujú aj podrobnú kontrolu pod mikroskopom, aby spĺňali tie najprísnejšie kvalitatívne kritériá, až potom ich s čistým svedomím ponúkame vám – zákazníkom, priaznivcom, ľuďom, ktorí sú s nami prostredníctvom našich šperkov prepojení a my sme im za dôveru a priazeň vďační.
 

Náhrdelníkové „navždy“

Jemné trendové náhrdelníky
 

Šperkom v tvare symbolu sme našu prehliadku začali, podobne ju ukončíme. Nekonečno ako téma je zrejme najpoužívanejším mystickým symbolom v klenotníckom odvetví. V modernom poňatí ho chápeme ako prejav veľkej lásky alebo vrúcneho priateľstva. Náhrdelník Always v bielom zlate povie teda mnohé za vás, stačí ho odovzdať tej správnej osobe a nešetriť pritom na jej adresu chválou. Za každý diamant s briliantovým výbrusom (je ich jedenásť) povedzte obdarovanej jednu vec, pre ktorú si ju vážite a milujete. Uvidíte, ako prosté slová dokážu umocniť okamih odovzdania mimoriadneho daru.

 

To, že prvé náhrdelníky sa vyrábali z kostí, kameňov, pierok, rastlín, zubov alebo mušlí, je známe. Mali svoj význam i kúzlo a stali sa predchodcami šperkov rovnako z prírodných materiálov, no v inom, modernejšom a luxusnejšom prevedení. Ak ste si pri čítaní nášho článku povedali, že práve náhrdelník vám chýba alebo vás poteší a naša ponuka vás dokázala osloviť, tešíme sa na skoré stretnutie. Sedem kamenných klenotníctiev a internetový obchod sú tu pre vás.