BLOG

Obrúčkové inšpirácie

Obrúčkové inšpirácie

Vybrať si svadobné obrúčky môže byť nadľudský výkon. Nájsť správny model, materiál, výrobcu, predajňu, to chce pevné nervy a široký rozhľad. Poriadnu dávku inšpirácie sme pre vás pripravili práve v tomto článku.

„Miluj toho, kto ti daroval tento prsteň, pretože ťa bude musieť bozkávať, keď budeš stará!"

Aj takéto žoviálne mottá dávali muži vygravírovať na obrúčky svojich vyvolených v 16. a 17. storočí. Chlapi proste vždy šípili, že humor a vernosť  = partnerská dokonalosť. A ženy zasa celú večnosť vedia, že to treba dokázať. Najlepšie hmotne.

 

Obrúčky v minulosti a dnes

 

Výslednicou všetkých príťažlivých síl sú jednoznačne dvaja doživotní spojenci – obrúčky.  Alebo v reči cudzích kmeňov: Rings. Annilos. Renkaat. Ak ste v oduševnenej fáze lovu na tie správne „kruhy“, pravdepodobne vyhláskujete tento pojem aj vo svahilčine. A možno ste vo svojom predsvadobnom ťažení zabehli tak ďaleko, že máte naštudované aj ázijské historické anály, odkiaľ si môžete uzurpovať kus inšpirácie:

Za dávnych čias prilipli solventní muži zo Stredného východu k svadobným obrúčkam, takzvaným skladacím prsteňom, ktoré museli nosiť ich submisívne polovičky hlavne v čase manželovej absencie. Ak si prsteň žena sňala, okamžite sa rozpadol a ona bola obvinená z cudzoložstva. Chúďa, a pritom možno chcela len umyť riad…

Každopádne, pre všetky z vás, ktoré ctíte symboliku prsteňov, no stále ste nenarazili na tie pravé, máme skvelú inšpiráciu! Mikuš Diamonds ponúka vo svojej refreshovanej kolekcii štýlové pánske aj dámske obrúčky, ktoré zapadajú do seba skutočne sexi spôsobom. Každá z nich stráži jednu polovicu srdca, pričom v strede prsteňa tróni diamant. Kto vyhlásil, že obrúčky musia byt cudné?

 

Svadobné obrúčky na mieru? Dá sa to?

 

Chceli by ste si obrúčku ozvláštniť prírodnými luxusnými kameňmi, napríklad mystickým zafírom či plnokrvným rubínom? Vyslovte to a vo finále zožnete oveľa viac, ako vám oklieštila fantázia. Naša spolupráca s majstrami svojho remesla zo všetkých štyroch kontinentov totiž garantuje absolútne estetické blaho aj pre tých najnáročnejších klientov.

Ak, naopak, patríte k tým, čo idú po nadčasovej jednoduchosti, v ponuke sú aj hladké obrúčky. V ženskej verzii aj za účasti nesmrteľného briliantu či svadobné obrúčky s čoraz populárnejším ružovým zlatom.