BLOG

Vysnívané svadobné obrúčky sa u nás stávajú skutočnosťou!

Vysnívané svadobné obrúčky sa u nás stávajú skutočnosťou!

Česká spisovateľka Zdeňka Ortová raz napísala, že „spokojné manželstvo je, keď žena vie, čo chce, a manžel jej to uskutoční“. Skôr, ako si začnete vzájomne plniť tieto krásne manželské radosti, dovoľte nám uskutočniť váš spoločný obrúčkový sen. Keďže všetky šperky, a teda aj svadobné obrúčky vyrábame s láskou a vášňou nám vlastnou – v našej trenčianskej klenotníckej dielni, radi zhotovíme „večné kruhy“ podľa vašich vytúžených predstáv. A aby to nebolo iba o sľuboch, v nasledujúcich riadkoch vám ukážeme niekoľko personalizovaných modelov svadobných obrúčok, ktoré už zdobia šťastné prstenníky našich klientov.

1. Pánska obrúčka Greta s čiernymi diamantmi

Za návrhom našich ručne robených obrúčok stoja naši špičkoví majstri klenotníci a renomovaní externí dizajnéri zo zahraničia. Ich víziou bolo vytvoriť elegantné, jednoduché a najmä nadčasové modely, s ktorými sa stotožníte nielen v momente kúpy, ale aj počas ich každodenného nosenia. Príkladom sú diamantové obrúčky Greta, ktoré vo svojom štandardnom dámskom prevedení žiaria aj vďaka piatim prírodným briliantom. Naši klienti, presnejšie povedané budúci ženích, si prial modifikáciu tohto dámskeho modelu, kde sme namiesto bezfarebných diamantov osadili dramatické čierne. V kombinácii s moderným bielym zlatom pôsobí tento model sviežo, štýlovo a neprehliadnuteľne, však?

Vysnívané svadobné obrúčky sa u nás stávajú skutočnosťou!

2. Dámska obrúčka Clementine s modifikovanou šínou a diamantmi

Diamanty nakupujeme ako jediní slovenskí členovia priamo na najstaršej diamantovej burze sveta v Antverpách, a to bez akýchkoľvek sprostredkovateľov. Vieme teda zabezpečiť „diamanty na mieru“ za rozumnú cenu. A to platí nielen v prípade spomínaných farebných diamantov, ale aj bezfarebných. Tie boli v centre záujmu aj pri dlhodobo populárnom svadobnom modeli Clementine, ktorý môže v dámskej verzii zdobiť po celom obvode 42-58 prírodných briliantov. Na fotografii nižšie si môžete všimnúť, že v personalizovanej obrúčke Clementine klientka zvolila 5 diamantov, spôsob osadenia však zostal rovnaký ako v štandardnom modeli. Takisto bola zmenená šírka šíny obrúčky z 3 mm na 4 mm.Tieto modifikácie sú pomerne časté. Najčastejšie sa mení práve šírka pôvodných obrúčok a tiež počet prírodných drahých kameňov,“ konštatuje naša obchodná riaditeľka Iveta Zimková Mikušová. Ako vidíte, takýmito zmenami sa dá docieliť úplne nový, a hlavne osobný „feeling“ z večných kruhov. 

Vysnívané svadobné obrúčky sa u nás stávajú skutočnosťou!

3. Dámska obrúčka Lea dekorovaná 5 diamantmi

Aj keď si naši klienti vo väčšej miere vyberú nadčasovú klasiku, z tých netradičnejších modelov sú veľmi obľúbené svadobné obrúčky Lea s tromi diamantmi symbolizujúcimi minulosť, prítomnosť a budúcnosť. Naša klientka si však vytvorila vlastnú symboliku. Originálny model doplnila o jeden diamant z každej strany, a tým vdýchla modelu vlastnú mystiku čísla 5, ktoré sa ukazuje ako dokonalé. Dokonalá je aj hrúbka (akejkoľvek) obrúčky, a to 1,6 mm, vďaka čomu sa obrúčky nikdy nepreliačia. V duchu myšlienky, že svadobné obrúčky sú šperkom na celý život, je podstatné aj kónické (zaoblené) vnútro, čo je praktický a hlavne komfortný faktor popri ich večnej kráse.

Vysnívané svadobné obrúčky sa u nás stávajú skutočnosťou!

4. Obrúčky Polly so zmenenou povrchovou úpravou a šínou

Tak, ako sa vieme pohrať s motívom obrúčok, vieme podľa vašich požiadaviek uprednostniť aj povrchovú úpravu, mat či lesk, prípadne kombináciu oboch. V prípade klasického obľúbeného modelu Polly ide o lesklý povrch, ktorý je rafinovaný súvislými ryhami po celom obvode, čím tento model získava na príťažlivosti. „V jednoduchosti je však krása“, povedali naši klienti a ich túžbu po hladkom dizajne bez rýh sme splnili s radosťou a nadšením. Navyše, pánska obrúčka ma zväčšenú šínu, a to zo 6 mm na 9 mm. Dámska obrúčka v tomto prevedení kopíruje štandard, a to aj v počte diamantov. Spolu ich tam tróni 24! Mimochodom, ešte sme sa nepovenovali ďalšiemu prírodnému materiálu – zlatu. Všetky naše obrúčky zhotovujeme zo 14-karatových alebo 18-karátových zliatín zlata, ktoré je ušľachtilé a hypoalergénne.

Vysnívané svadobné obrúčky sa u nás stávajú skutočnosťou!

5. Dámska obrúčka Ariel s 19 briliantmi

Všetky naše svadobné obrúčky – vzhľadom na ich špecifický charakter, vyrábame na zákazku. Ich zhotovenie môže trvať niekoľko týždňov, čo, samozrejme, závisí od toho, či si prajete štandardný, modifikovaný, prípadne úplne nový model, ktorý musíme navrhnúť, nakresliť a následne v ňom zohľadniť nielen estetické, ale aj technické parametre. O to väčšiu radosť však budete mať z hotového diela. V duchu tejto radosti uzrel svetlo sveta aj personalizovaný model obrúčok Ariel. V prípade pánskej verzii sme do dizajnu nezasahovali, no dámska verzia je oživená až 19 briliantmi, ktoré sú v pravidelnom rytme osadené po celom obvode. (Klasická dámska obrúčka má pôvodne iba 1 briliant). Kombinácia matnej a lesklej povrchovej úpravy pri oboch prevedeniach z nich robí nesmierne atraktívny šperk, ktorý bude robiť radosť nielen po obrade, ale i počas denného nosenia.

Vysnívané svadobné obrúčky sa u nás stávajú skutočnosťou!

... a kúpou obrúčok to u nás nekončí...

Či už si vyberiete štandardné alebo menej štandardné modely svadobných obrúčok, ku všetkým poskytujeme zadarmo gravírovanie na mieru a luxusnú krabičku v hodnote 80 eur. Tá je natoľko krásna a jedinečná, že môže poslúžiť pri svadobnom obrade namiesto klasických „vankúšikov“ na obrúčky. Áno, aj pri takýchto detailoch vám vieme a chceme byť nápomocní. Garanciu našej prítomnosti môžete vnímať aj cez 7 kamenných predajní, ktoré sú vám k dispozícií aj pri našich prepracovaných nadštandardných benefitoch, akými sú doživotná záruka a bezplatný servis. Záverom nám iba dovoľte parafrázovať výrok z úvodu článku: „Spokojný vzťah klient-klenotník je vtedy, keď klient vie, čo chce a klenotník mu to uskutoční“. Nebojte sa chcieť. Snívať. Sme tu pre vás!