BLOG

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

„Aj manželstvo je veda. Rieši súlad medzi rozumom a srdcom.“ Tak to videl majster pera Tolstoj, a my mu tlieskame, pretože si môžeme jeho nadčasový výrok „požičať“ aj pri našej aktuálnej téme. Súlad, harmónia, rovnováha. V akejkoľvek sfére to zažijete, zaplaví vás pocit absolútneho pokoja a rozvahy. Tento „balíček“ je nevyhnutný práve pri výbere svadobných obrúčok, tie budú totiž navždy deklarovať ten najkrajší status, vyšší spôsob žitia – manželstvo. 

Dita

Diamantové svadobné obrúčky Dita z bieleho zlata

Predstavujeme vám Svadobné obrúčky Dita. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, diamant.

Pozrieť šperk

Pohodlne sa so svojou polovičkou usaďte a ponorte sa do ríše najobľúbenejších večných kruhov z dielne Mikuš Diamonds, ktoré dlhodobo kraľujú na šťastných prstenníkoch našich zákazníkov.
 

1. Svadobné obrúčky Clementine

 

„Pred manželstvom majte oči otvorené, v manželstve ich trochu prižmúrte.“ W. Shakespeare
 

Len ich, prosím, neprižmúrte pri skúmaní nadpozemsky krásneho modelu obrúčok Clementine. Čisté línie, v dámskej verzii dekorované po celom obvode mnohopočetnými diamantmi, robia z tohto skvostu srdcovú záležitosť mnohých zaľúbencov. Ak momentálne horlivo sledujete obrúčkové trendy, určite viete, že v obrúčkovom „žargóne“ sa anglické slovo eternity (večnosť), spája presne s týmto typom obrúčok. V jednoduchosti je večnosť.
 

Výhody obrúčok Mikuš Diamonds: Diamanty nakupujeme ako jediní slovenskí členovia priamo na najstaršej diamantovej burze sveta v Antverpách, a to bez akýchkoľvek sprostredkovateľov. Vieme teda zabezpečiť „diamanty na mieru“ za rozumnú cenu.

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

2. Svadobné obrúčky Lynn

 

„Ak má byť manželstvo vydarené, treba sa zamilovať veľa ráz, ale vždy do tej istej osoby.“ J. Goodman

Toto vytesať do kameňa, poprosíme. Alebo skôr vygravírovať do vnútornej strany obrúčok? Pri dlhom texte by sa však zapotili naši klenotníci, možno by stačilo jediné: „Treba sa zamilovať.“ V preklade do svojho muža a potom do nádherného modelu Lynn. Raz a navždy. S matným povrchom obrúčok, hranatými krivkami a prírodnými diamantmi to pôjde ľahko ako máločo!

Výhody obrúčok Mikuš Diamonds: Naším štandardom je čistota diamantov VS1-VS2 a farba E-F, túžime predsa uspokojiť potreby aj tých najnáročnejších klientov. Ak vám na kráľovskej čistote a farbe príliš nezáleží, no chcete vlastniť pekné diamanty za prijateľnejšiu cenu, spoločne zaostríme na verziu s čistotou SI1 a farbou G-H. Ide o zaujímavú variantu s ideálnym pomerom kvality a ceny.

 

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

3. Svadobné obrúčky Georgia

 

„Fantázia ženy je veľmi rýchla; v okamihu preskočí od obdivu k láske, od lásky k manželstvu.“ J. Austen

V ženských kruhoch ešte chvíľku zostaneme. Jemný a súčasne zaujímavý model svadobných obrúčok Georgia chytil za srdce aj našu obchodnú riaditeľku Ivetu Zimkovú Mikušovú, ktorá hrdo nosí tento model v bielom zlate. My sme vám pripravili alternatívu s ružovým zlatom, aby ste vnímali, že fantázii, lepšie povedané pri druhoch zlata, hranice určite nekladieme.
 

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: Naše svadobné obrúčky vyrábame zo 14-karátových alebo 18-karátových zliatín zlata o hrúbke 1,6 mm, vďaka čomu vám vieme zaručiť, že sa nikdy nepreliačia a nestratia nič zo svojho ušľachtilého puncu.

 

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

4. Svadobné obrúčky Holly

 

„Manželstvo je jediný zväzok, ktorý čas môže upevniť.“ Alain

Toto vedomie si však môžete trvalo upevňovať aj pri preferovanom diamantovom modeli Holly, ktorý už vo svojom názve odhaľuje posvätnosť manželského sľubu. Efektne vsadených 8 diamantov nie je náhodných. Ležatá osmička predstavuje symbol nekonečna a aj tým najpraktickejším dušiam tento podprahový motív vyčaruje úsmev na tvári.

 

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: Do všetkých šperkov, a teda aj obrúčok, osádzame jedine pravé diamanty. Už len fakt, že diamant – ako najtvrdší nerast na našej planéte – sa rodil pod zemským povrchom niekoľko tisíc rokov, robí z neho absolútne jedinečný drahokam pri spečatení lásky.

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili
 

5. Svadobné obrúčky Agnes

 

„Najskôr si treba položiť otázku: Veríš, že sa s touto ženou budeš až do staroby dobre zabávať? Všetko ostatné v manželstve je prechodné, ale väčšinu času zaberajú rozhovory.“ Friedrich Nietzsche 

Dlhé rozpravy budete pravdepodobne viesť aj predtým, než sa finálne rozhodnete pre vysnívané kruhy. Ak však milujete jednoduchosť, jemnosť, nadčasovosť, ktorej vládne jeden centrálny diamant, kývnete na obrúčky Agnes skôr, ako vám profesionálne predajkyne stihnú ukázať ďalší model z našej prepracovanej Wedding line.

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: Kvalitný výbrus Hearts & Arrows. Hovorí vám to niečo? Ide o optický efekt, pri ktorom môžete pri pohľade cez korunu diamantu pozorovať osem symetrických šípov a pri pohľade cez pavilón, osem symetrických sŕdc. Takýto dokonalý vizuálny výsledok, inými slovami absolútny slovenský unikát, je možné zachytiť len v diamantoch s najexcelentnejšou kvalitou výbrusu a presne s takouto akosťou u nás pracujeme.

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili
 

6. Svadobné obrúčky Sara

 

„Manželstvo je niečo, na čom sa musí stále pracovať, čo nie je nikdy hotové.“ A. Maurois 

Túto myšlienku vám bude nenásilne pripomínať priam božský model Sara. Ak veríte symbolike tvarov, čítajte ďalej. V európskej alchýmii znamená trojuholník, mieriaci špičkou hore, plameň, čiže mužský oheň, zatiaľ čo trojuholník, ktorého špička mieri k zemi, symbolizuje ženskú energiu – vodu. Obrúčky Sara s motívom trojuholníka si môžete na prstenníku otáčať podľa toho, akú energiu chcete v sebe podporiť. A Božie oko, ktorého vizuál poznajú aj ateisti, v našom prípade zastupuje centrálny briliant. Dokonalé!

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: Tak, ako sa vieme pohrať s motívom obrúčok, vieme podľa vašich požiadaviek uprednostniť aj povrchovú úpravu, mat či lesk, prípadne kombináciu oboch, rovnako i počet, parametre a spôsob osadenia jednotlivých diamantov. Výnimkou nie je ani zmena šírky pôvodných obrúčok. Tu skutočne záleží na osobnom štýle a komforte.

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

7. Svadobné obrúčky Greta

 

„Skvelé manželstvo nie je, keď sa dá dokopy dokonalá dvojica. Skvelým manželstvom je, ak sa nedokonalá dvojica naučí tešiť zo svojich rozdielov.“ M. Mastroianni

Rozdielna, už na prvý pohľad je i farba zlata (biele a žlté) v tomto type obrúčok, a predsa vytvárajú jeden super celok. Pre tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť vo farebných preferenciách zlatého kovu, je tento model skvelým riešením. Obohatený o 5 diamantov, v 5 mm šírke necháva krásne vyniknú výnimočnosti tohto dizajnu.

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: Mimochodom, dizajn. U nás nenájdete stovky modelov obrúčok, z ktorých by sa vám aj tak po chvíli točila hlava, ale osvedčené, vkusné, elegantné, jemné i výraznejšie modely, ktoré splnia túžby aj tých najnáročnejších. Za ich návrhom stoja naši špičkoví majstri klenotníci v Trenčíne a renomovaní externí dizajnéri zo zahraničia. A veľakrát aj vy sami, keď nás inšpirujete, alebo keď si necháte zhotoviť absolútne originálne večné kruhy, ktoré nebude mať nikto iný na svete!

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

8. Svadobné obrúčky Lea

 

„V dobrom manželstve vyžaduje jeden od druhého málo. V krásnom sa všetko dáva a prijíma.“ B. Franklin

Obrúčky s nesmierne krásnym ženským menom Lea sme spomínali aj v našom nedávnom článku Netradičné svadobné obrúčky. Jedinečný štýl, kombinácia mat/lesk a okulahodiace rozmiestnenie 3 prírodných briliantov si získava pozornosť u stále väčšieho množstva zamilovaných snúbencov.

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: Či už si vyberiete štandardné alebo menej štandardné modely svadobných obrúčok, všetky bez rozdielu vyhotovujeme so zaobleným (kónickým) vnútrom, vďaka ktorému sa obrúčky nosia mimoriadne komfortne. Gravírovanie na mieru a luxusnú krabičku v hodnote 80€ poskytujeme zadarmo.

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili
 

9. Svadobné obrúčky Elen

 

„V manželstve sa vždy musí bojovať proti drakovi, ktorý všetko zhltne, proti zvyku.“ H. De Balzac

„Bojovať“ proti bežným zvyklostiam na obrúčkovom fronte sa dá aj tým, že si zvolíte príjemnú kombináciu bezfarebných diamantov a ružového zafíru. Konzervatívnym dušiam toto spojenie možno až tak sedieť nebude, no fakt, že sme tento charakter obrúčok zaradili medzi vami najpreferovanejšie, nie je náhoda. Napriek farebnému akcentu sú totiž stále veľmi éterické.

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: V prípade iných farebných drahokamových preferencií nie je problém osadiť do obrúčok prakticky čokoľvek, no z praktického hľadiska (stupeň tvrdosti), najčastejšie osádzame diamanty, rubíny a spomínané zafíry.

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili

10. Svadobné obrúčky Karoline

 

„Manželstvo je následok epidémie lásky.“ — K.G. Büchner

Verím, že nám dáte za pravdu, že je to asi jediná epidémia, ktorej „následky“ si užívame celkom radi. :-) V dobrom aj v zlom, v dňoch sivých i žiarivých, vždy vám pozdvihnú náladu azda najoriginálnejšie svadobné obrúčky z našej ponuky. Karoline. Najkrajšie sú naživo, takže si ich neváhajte vyskúšať ako prvé. Alebo posledné v duchu hesla „To najlepšie nakoniec?“

Výhody svadobných obrúčok Mikuš Diamonds: Určitým ukazovateľom pri výbere svadobných obrúčok môže byť i tradícia, ktorú má klenotník za sebou. V našom prípade je to silné 20-ročné zázemie v klenotníckej výrobe v Trenčíne, vďaka čomu môžeme poskytovať prepracovaný systém benefitov, ako doživotnú záruku a bezplatný servis prvej triedy. Tešíme sa na vás!

Top 10 svadobných obrúčok, ktoré ste si najviac obľúbili