BLOG

Ako skryť zásnubný prsteň?

Ako skryť zásnubný prsteň?

Skryť zásnubný prsteň? Nie je nič jednoduchšie! To si však môžu myslieť iba tí, ktorí neboli na mieste muža, plánujúceho zásnuby. Situáciu totiž komplikujú dve veci. Prvou je mužova nervozita z toho, že prsteň bude náhodne odhalený. Druhá je zvedavosť ženy, ktorá v kútiku duše očakáva deň zásnub, a tak možno skontroluje aj miesta, kam by inak nezablúdila.

Tento článok je určený najmä pre mužov, ktorí chcú zásnubný prsteň do zásnub dokonale ukryť. Ženám, ktoré svoje zásnuby cítia vo vzduchu, odporúčame, nech sa radšej nechajú prekvapiť a prečítajú si iný zaujímavý článok, napríklad o tom ako zásnubný prsteň nosiť. :)

 

Na čo myslieť pri ukrývaní zásnubného prsteňa

 

Nezanechajte za sebou žiadne stopy. Nákupný doklad od prsteňa ukryte rovnako starostlivo ako prsteň samotný. Pre istotu ho nenechávajte ani vo svojej peňaženke, pretože nikdy neviete, kedy si partnerka napríklad bude chcieť rozmeniť peniaze. Ak za prsteň zaplatíte z bankového účtu, ustrážte si všetky notifikácie a výpisy.

Pozor na krabičku. Krabička k zásnubnému prsteňu je ďalšia citlivá záležitosť. Ťažko sa skrýva a zbytočne púta pozornosť, no na problém narazíte aj vtedy, keď budete chcieť prsteň v krabičke preniesť napríklad vo vrecku. Krabička sa vám však veľmi zíde neskôr kvôli ochrane zásnubného prsteňa.

 

Kde teda zásnubný prsteň ukryť?

 

Nechajte sa inšpirovať od mužov, ktorí majú zásnuby úspešne za sebou. Tu sú miesta, na ktorých ukryli zásnubný prsteň:


Nečakané miesta - vnútro klavíra, priestor pod parapetnou doskou, miska s cukríkmi, ktoré nemá partnerka rada, váza vyplnená kamienkami, matkina šperkovnica


Vyvýšené miesta (ak je partnerka nižšia) - najvrchnejšia polička skrine v pivnici, pod anjelom na vrcholci vianočného stromčeka, povala domu


"Mužské" miesta - batožinový priestor auta, vnútro stolného počítača, kotol na kúrenie, kufrík s náradím


Tip pre profesionálov - zásnubný prsteň ukrytý v ponožke, zrolovanej v starej teniske, uloženej v športovej taške na hornej polici skrine v garáži.


Okrem podobných viac i menej nezvyčajných miest existuje ešte jeden elegantný spôsob, ako zásnubný prsteň ukryť tak, že ho partnerka nenájde. Stačí ho odovzdať do úschovy priateľovi, ktorému dôverujete, a počkať do dňa D.

Páni, držíme palce v ukrývaní a ak ste si ešte nevybrali, poradíme vám ako vybrať ideálny prsteň. Inšpirovať sa môžete aj v našej galérii zásnubných prsteňov.