BLOG

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
Ach, tá láska. V júni akoby jej viac prialo alebo sa nám to iba zdá? Chceme ju rozvíjať, skloňovať, filozofovať o jej čarovnej moci, ktorá nám nedá spávať vo dne v noci. Lepšie povedané našim talentovaným klenotníkom, ktorým sudičky nadelili tri vzácne dary. Vkus. Precíznosť. Fantáziu. Čo sa stane, ak sa tento magický kokteil namieša do zásnubných prsteňov?

 

Pre odpoveď nemusíte chodiť ďaleko, dôkazom je tento inšpiratívny článok, ktorý sme s vášnivým odhodlaním venovali našim desiatim absolútne unikátnym zásnubným prsteňom s výnimočným puncom. Nájdete si tu svoju diamantovú lásku na celý život?

Prsteň Crystals

Diamantový zásnubný prsteň Crystals z bieleho zlata

Predstavujeme vám Zásnubný prsteň Crystals. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, diamant.

Pozrieť šperk

 

1. Diamantový zásnubný prsteň Dainty

 

„Odkiaľ máme život? Z lásky. Bez čoho by sme boli stratení? Bez lásky. Čo nám pomôže všetko prekonať? Láska.“ – Johann Wolfgang von Goethe

Srdce – dokonalé „amorovo znamenie“ voči ktorému nie je imúnny žiadny smrteľník, sme zhmotnili v jedinečnom zásnubnom prstienku Dainty. Centrálny briliant vybrúsený do „tlčúceho drahokamu“ bude naveky vekov strážiť 30 prírodných diamantov. Poetické, čo poviete?

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Dainty určený: Samotný symbol srdca sa primárne spája s romantickými dušami, ktoré sa neboja ukázať svetu svoju nežnú stránku. Mnohopočetné zastúpenie diamantov v zaujímavom štýle však zároveň tlmočí túžbu odlíšiť sa od davu. Inými slovami, zásnubný klenot tohto typu prirodzeným spôsobom berie na seba pozornosť dominantného šperku. Ak má vaša drahá rada minimalizmus v podobe jedného výrazného klenotu, srdce nemá nad čím váhať. :-)
 

2. Diamantový zásnubný prsteň Meryl

 

„Prvú lásku tromfne len tá posledná.“ — Goomo

Aj takto jednoducho a vtipne sa dá poňať myšlienka zásnub. Kreatívu okolo tejto špeciálnej udalosti necháme na vás, vy nám dôverujte pri výbere skvostu pre vás najkrajší živý skvost. Diamantový kandidát Meryl by sa pokojne mohol volať Marilyn. Už na prvý pohľad je zrejmé, že by zaujal aj túto nesmrteľnú hollywoodsku ikonu. Rečou čísel, ručne osadených 19 briliantov sa efektne vinie v 14-karátovom bielom zlate. Rečou srdca, tento diamantový krásavec je jediný fešák, na ktorého muž vášho života nebude žiarliť.

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Meryl určený: Pre originálne, sebaisté, diamanty ľúbiace. Pre ženy, ktoré celý život čakali na zásnubný prsteň v kreatívnom duchu. Pre ženy, čo vedia oceniť štýlovú inakosť, ktorá však v žiadnom (p)ohľade nestráca na jemnosti a nadčasovosti.

 

3. Diamantový zásnubný prsteň Faye

 

„Nie je dôležité to, čo robíme, ale koľko lásky do svojej činnosti vložíme. Robme malé veci s veľkou láskou.“ — Matka Tereza

Faye. Exotický názov ďalšieho dobyvateľa ženského srdca zjemňujú jeho subtílne krivky s jedným jediným centrálnym briliantom. Paralela s jednou jedinou láskou vášho života je tu nesmierne symbolická. A keďže každý príbeh lásky sa skladá z množstva detailov, aj s týmto skvostom sa naši šikovní zlatníci neuveriteľne vyhrali. Koľká jednoduchosť a výnimočnosť v jednom, však?

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Faye určený: Tento éterický zásnubný skvost dokonale vynikne na jemnej bytosti, ktorá nepreferuje okázalé veci, no v jadre jej osobnosti planie túžba po unikátnych detailoch, ktoré tvoria jeden harmonický celok. Ak táto charakteristika sedí na ženu vášho života, s láskou nebeskou ozdobte jej osamelý prstenník.
 

4. Diamantový zásnubný prsteň Pierina

 

„Láske treba uveriť a musí sa žiť.“ — Søren Kierkegaard

„Diamantový prstienok Pierina máme v našej zásnubnej ponuke už roky a aktuálne zažíva svoj veľký comeback,“ konštatuje naša obchodná riaditeľka Iveta Zimková Mikušová. Aj na tomto krásnom modeli je úžasné pozorovať, aký nesmrteľný charakter majú diamantové skvosty. Trendy a módne boomy prichádzajú a odchádzajú, no rafinovaná podstata vkusných zásnubných šperkov je doslova večná.

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Pierina určený: Jednoznačne pre tie, ktoré si chcú každým pohľadom pripomínať vzácneho muža po svojom boku. V dlhých chvíľach, keď nie je práve prítomný, je to ako balzam na dušu. Veď sa len pozrite, ako sa k sebe zamilovane túlia dva diamanty. S výrokom „Ve dvou se to lépe táhne“ budú všetky vaše kroky viesť rovnakým smerom. K Pierine.
 

5. Diamantový zásnubný prsteň Yumi

 

Zamilovaní zatvárajú pri bozkávaní oči, pretože chcú vidieť srdcom. – Daphe du Maurier

 

Sme presne v polovici defilé našich originálnych diamantových zásnubných kandidátov a opäť sme sa vrátili k všehovoriacemu tvaru srdca. Náhoda? Rozhodne nie! Prstienok Yumi je však na rozdiel od svojho kolegu Dainty v nižšej cenovej relácii, čo však nemá vplyv na jeho nádhernú podstatu. Také boli aj korene jeho vzniku. Nech prehovorí Iveta Zimková Mikušová: „Úplne prvý kus tohto krásneho modelu bol vytvorený na prianie zákazníka. Veľmi sme si ho zamilovali a s dovolením zákazníka sme ho zaradili medzi našu diamantovú zásnubnú ponuku. Okamžite sa dostal medzi najobľúbenejšie.“

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Yumi určený: Popularita Yumi hovorí sama za seba. V jeho tvaroch sa nájdu všetky typy žien, introvertky aj extrovertky, romantické aj praktické. Je taký všestranný, že k nemu môžete smelo kombinovať jednoduché diamantové aj farebné drahokamové šperky. Vždy, samozrejme, v súlade so šperkovým bontónom.

 

6. Diamantový zásnubný prsteň Leora

 

„Láska je maják, čo hľadí z diaľky vždy pevne búrkam v ústrety.“ — William Shakespeare

 

Pri diamantovom prsteni Leora sme si dovolili použiť dramatickejší citát, lebo jeho charakter je presne takýto. Bleskovo sa doň zamilujete a keď prvý diamantový „lejak“ vo vás pominie, zostane ticho. Ako po búrke. A vtedy sa ukáže pravda o všetkom. Leora je skrátka umelecké dielo, ktoré nespĺňa iba hlavné poslanie zásnubného skvostu, ale aj kokteilového prstienka. Ten býva preferovaný na rôznych slávnostných akciách, kde treba zanechať silný dojem.

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Leora určený: Vidieť a byť videná, to je životné krédo budúcej majiteľky tohto šperku. Svojím neprehliadnuteľným dizajnom s optickým efektom 5 veľkých diamantov (v skutočnosti je ich 37 v menších veľkostiach), rozbúcha srdce temperamentným ženám, aj všetkým súkmeňovkyniam v ich tesnej blízkosti.

 

7. Diamantový zásnubný prsteň Lena

 

„Miluješ, pretože miluješ. Pre lásku niet dôvodu.“ — Antoine de Saint-Exupéry

 

Bezpodmienečná láska s tými najčistejšími úmyslami je ukrytá aj v netradičnom zásnubnom modeli Lena. Inými slovami: extravagancia, šmrnc a nápaditosť. Táto triáda je pútavo prepojená do nadpozemského tvaru s pozemskými 25 briliantmi.

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Lena určený: Jednoznačne pre rafinované, v tom najlepšom zmysle slova. Veríte predsa tomu, že charakter šperku úzko súvisí s charakterom nositeľky?! Dovoľte tej svojej rozkvitnúť spôsobom, pri ktorom navždy zostane sama sebou!

 

8. Diamantový zásnubný prsteň Ashanti

 

„Skutočná láska nemôže vzniknúť na prvý pohľad. Na prvý pohľad môže vzniknúť len začiatok skutočnej lásky.“ — Albert Einstein

 

Už neraz sme sa presvedčili, že štvorcová krása nenecháva mnohé ženské bytosti chladnými. Dôvod? Tvar štvorca predstavuje bezpečie, ktoré chceme cítiť bez ohľadu na osobnosť či vek. Diamantový model Ashanti však vyniká ešte ďalším špecifikom. Tróni totiž v unikátnej kolekcii Illusion line, ktorá je jedinečná tým, že diamanty rôznych veľkostí sú v prsteňoch osádzané tak, aby vytvorili ilúziu jedného veľkého diamantu. Dokonalé!

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Ashanti určený: Budúce (šťastné) majiteľky zásnubných skvostov s hranatými tvarmi sú zvyčajne „zemské“ typy, spoľahlivé a analytické. Symbol štvorca je teda veľmi vhodný pre ženy, ktoré chcú vo svojom živote podporiť pevnosť a stálosť svojich rozhodnutí. Romantické vibrácie zas podporí tvar kvetu, ktorý sa črtá pri bližšom zaostrení na Ashanti krásavca.

 

9. Diamantový zásnubný prsteň Ella

 

„Je potrebné trochu sa podobať, aby sme si rozumeli, ale trochu sa líšiť, aby sme sa milovali.“ 
– Jean Jacques Rousseau

 

V kolekcii Illusion line zostaneme aj pri božskom prsteni Ella. Spolu s vyššie uvedeným modelom Ashanti ide o najobľúbenejšie kúsky z danej kolekcie, čomu sa veľmi tešíme,“ usmieva sa Iveta Zimková Mikušová. Jeho oblé prevedenie je opakom „prísnejších“ tvarov súrodenca Ashanti, a predsa je rovnako horúcim favoritom. Ženský princíp podporuje 35 briliantov usporiadaných do tvaru slzy. Slzy šťastia, pochopiteľne. :-)

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Ella určený: Ak preferuje vaša milá symbol slzy (kvapky) v šperkoch, týmto kúskom jej krásne môžete doplniť šperkovú výbavu. A v prípade, že jej chcete podarovať prsteň aj s duchovným príbehom, vedzte, že kvapka symbolizuje plodnosť, hojnosť a vnútornú očistu.

 

10. Diamantový zásnubný prsteň Meaning

 

„Láska je byť spolu.“ — Vladimír Páral

 

Nie je náhoda, že pôvabný prstienok Meaning otvára vyšperkovaný svet Mikuš Diamonds aj na našej webovej stránke. Ak nazrieme hlbšie do jeho zrodu, ide o oslnivú novinku z minulého roku s jemným vintage „lookom“. Práve ten zažíva v súčasnosti citeľný vzostup. Vintage je nadčasovosť a výsostná elegancia. A tú sú aj diamanty a nežné pohlavie.

Diamantové zásnubné prstene s výnimočným dizajnom
 

Pre aké ženy je prsteň Meaning určený: Kvet ako symbol lásky, úcty a nádeje sa neuveriteľným spôsobom hodí práve k zásnubnému okamihu. Tento nádherný fraktál prírody neuveriteľným spôsobom ožije na tele každej oduševnelej ženy. A perfektnou správou je, že k modelu Meaning vznikli v našej trenčianskej klenotníckej dielni aj rovnomenné náušničky, ktoré môžu byť skvelým darom pri ďalšej mimoriadnej príležitosti.

Meaning kvet nikdy nezvädne, pokiaľ sa oň budete starať. Ako? Zalievajte ho svojou láskou a pozornosťou – a keď príde jeho čas, doneste nám ho na pravidelný servis, kde skontrolujeme všetky dôležité parametre. Mimochodom, to platí o všetkých skvostoch Mikuš Diamonds. Nadstavbou našich služieb je aj nadštandardný benefit, a to doživotná záruka proti vypadnutiu drahého kameňa. Chceme byť vaším rodinným klenotníkom, a tak veríme, že naše spojenie s vaším zásnubným príbehom je iba začiatok spoločnej rozprávkovej cesty!