BLOG

Výhody zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds

Výhody zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds

Predstavujeme vám výhody zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds:

 

Celoživotná záruka

 

Ako prvý výrobca na Slovensku poskytujeme celoživotnú záruku (99 rokov) na všetky zásnubné prstene Mikuš Diamonds. Pri ich výrobe využívame najmodernejšie klenotnícke technológie a pracujeme výlučne so zlatom spĺňajúcim najprísnejšie normy Puncového úradu SR. Všetky diamanty vsádzame do našich šperkov ručne, čo je zárukou najvyššej kvality ich uchytenia.

 

Celoživotný bezplatný servis

 

Na všetky zásnubné prstene Mikuš Diamonds sa vzťahuje celoživotný bezplatný servis v trvaní 99 rokov od ich kúpy. Tento servis zadarmo v sebe zahŕňa kontrolu uchytenia drahých kameňov, obnovenie ich povrchovej úpravy v prípade potreby, profesionálne čistenie, ako aj úpravu veľkosti prsteňa podľa vašich individuálnych požiadaviek.

 

Zvýhodnený nákup obrúčok

 

Je pre nás výzvou tvoriť šperky, ktoré vás budú sprevádzať na spoločnej ceste životom. Zakúpením zásnubného prsteňa Mikuš Diamonds preto získate tiež poukaz na zvýhodnený nákup obrúčok z kolekcie Wedding Line. Kedykoľvek sa rozhodnete pre výrobu šperkov symbolizujúcich lásku dvoch ľudí, sme pripravení splniť vaše priania.

 

Štúdio zásnubných prsteňov

 

Naši dizajnéri pripravia návrh zásnubného prsteňa podľa Vašich špecifických požiadaviek a pomocou 3D technológií Vám tento návrh predvedieme v podobe virtuálnej fotografie, ktorá bude na nerozoznanie od finálneho produktu. V každom klenotníctve Mikuš Diamonds vás naši profesionáli prevedú procesom „výstavby“ zásnubného prsteňa pomocou kombinácie veľkého množstva už zrealizovaných vzorov.

 

Doživotná možnosť vylepšenia diamantu

 

Na všetky zásnubné prstene Mikuš Diamonds sa vzťahuje možnosť vylepšenia centrálneho diamantu vo Vašom šperku. Je to unikátna príležitosť, ktorú možno dokonale využiť pri príležitostiach ako sú výročia či iné vzácne momenty Vášho spoločného života.
 

• Pri nákupe nového diamantu získate kredit v hodnote 100% ceny Vášho pôvodného diamantu.

• Cena nového diamantu musí byť oproti cene pôvodného diamantu aspoň dvojnásobná.

• Váš diamant musí byť v pôvodnom stave, bez poškodenia a spolu s pôvodným certifikátom.

• Možnosť vylepšenia diamantu poskytujeme aj opakovane a neobmedzený počet krát.


 

Široká ponuka zásnubných prsteňov

 

Len v klenotníctvach Mikuš Diamonds máte pri výbere zásnubného prsteňa k dispozícii viac ako 300 prekrásnych modelov osadených diamantmi, zafírmi, rubínmi, smaragdami či inými vzácnymi drahokamami. Kvôli vysokej kvalite uchytenia drahých kameňov vyrábame zásnubné prstene zo 14 karátového zlata spĺňajúceho najprísnejšie normy Puncového úradu v bielej, žltej i čoraz populárnejšej ružovej farbe. Ak si nedokážete vybrať ani z našej bohatej ponuky, neváhajte využiť služby Štúdia zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds a nechajte si pripraviť zásnubný prsteň podľa Vašich predstáv.

 

Luxusná krabička s osvetlením

 

Výnimočnosť vzácnych chvíľ neodmysliteľne umocňuje dokonalá atmosféra. Moment prekvapenia zvýraznený žiarivou krásou šperku zanechá nezabudnuteľné spomienky ktoré pretrvajú veky. Špeciálne podsvietená krabička s dômyselným systémom interného svetla žiariaceho priamo na drahokam dokonale podčiarkne exkluzivitu vami zvoleného prsteňa Mikuš Diamonds.

Osádzame jedine pravé drahokamy

 

Prečo kupovať umelý zirkón, keď môžete vlastniť diamant už za pár stoviek EUR? Chcete mať v obrúčke osadený zirkón – umelý kameň zrodený v chemickom laboratóriu, ktorý časom stratí svoj glanc, alebo nesmrteľný diamant, ktorý sa na Vás pripravoval pod zemským povrchom niekoľko tisíc rokov a bude naveky rovnako krásny? Keďže zásnubné prstene Mikuš Diamonds spĺňajú kritériá najvyššej kvality, osádzame ich výlučne prírodnými diamantmi a drahokamami.

 

Kvalita dostupná za prijateľnú cenu

 

U nás vždy nájdete prvotriednu kvalitu, ktorá je však dostupná za prijateľnú cenu. Diamanty nakupujeme ako jediní slovenskí členovia priamo na diamantovej burze v Antverpách a to bez akýchkoľvek sprostredkovateľov. Všetky zásnubné prstene pre Vás vyrábame ručne za použitia najmodernejších technológií a celý proces výroby realizujeme priamo v našej klenotníckej dielni v Trenčíne. 

To všetko sú dôvody, prečo vám ponúkame prstene špičkovej kvality a prvotriedny servis za bezkonkurenčné ceny.