BLOG

Top trendy v zásnubných prsteňoch!

Top trendy v zásnubných prsteňoch!
V požiadaní o ruku sa hranice nekladú, no pretrvávajúcim symbolom spojenia dvoch ľudí naďalej zostáva zásnubný prsteň. Zásnuby sú totiž sľubom, že budúcnosť bude patriť vám.

 

Zásnubný prsteň alebo „prsteň pravdy“, ako ho nazývali starí Rimania, je skutočne najdôležitejší šperk, ktorý muž žene vyberá. Tento prsteň má doslova osudový význam, a preto by ste si mali dať záležať na jeho výbere.

„Zásnubné prstene s farebnými drahými kameňmi zažívajú v súčasnosti veľký boom. Akvamarínové, turmalínové, zafírové, smaragdové – to boli najobľúbenejšie drahokamové (za)snúbenia tento rok. Jednoznačný prím však stále hrá večný diamant.“

Zásnubný prsteň Luna

Pozrime sa však teraz na osudové voľby slávnych mužov, ktorí na oslavu lásky zvolili farebne nadčasové drahokamové skvosty. S našimi rafinovanými tipmi to zvládnete rovnako kvalitne.

 

N. Bonaparte a Joséphine de Beauharnais

Za 896.400 eur vydražili v parížskej aukčnej sieni Osenat zásnubný prsteň, ktorý v roku 1796 daroval Napoleon Bonaparte svojej zbožňovanej Joséphine. Zlatý prsteň zdobí diamant a zafír – predstavujúce "jeho a ju".


Náš zafírovo-diamantový tip:

Top trendy v zásnubných prsteňoch!

John F. Kennedy a Jacqueline Lee Bouvier

Večné spojenie, bez začiatku a konca, vyjadril veľkolepým, hranato vybrúseným prsteňom so smaragdom a diamantmi aj bývalý americký prezident John F. Kennedy svojej milovanej Jackie.

Náš smaragdovo-diamantový tip: 

Top trendy v zásnubných prsteňoch!

Justin Timberlake a Jessica Biel

Americký herec a spevák, Justin Timberlake, vytvoril pre svoju vyvolenú Jessicu v spolupráci s klenotníkmi z Las Vegas zásnubný prsteň z bieleho zlata, pokovaný čiernym rhódiom, ktorý obsahuje dva akvamarínové prvky. Zaujímavé je, že v minulosti bolo zvykom, že ženích počas svadby obdaroval nevestu práve nebeským akvamarínom z dôvodu ich trvalého šťastia a bohatstva.

Náš akvamarínovo-diamantový tip:

Top trendy v zásnubných prsteňoch!

Poradíme a splníme aj individuálne želania

Či už ide o jemnejšie alebo extravagantnejšie modely, vždy rozhoduje osobnosť a životný štýl ženy. Keď sa naše skúsenosti spoja s vašou predstavou, môžete u svojej vyvolenej vysoko zabodovať. Spolupodieľať sa na dizajnovaní zásnubného prsteňa je skutočný zážitok. Pre všetky strany. A nejde iba o krásu, ale aj odbornosť.

O návrhy šperkov sa stará tím našich klenotníkov v spolupráci s viac ako dvadsiatkou dizajnérov z jedenástich krajín sveta. Všetky šperky osádzame výlučne ručne v našej klenotníckej dielni v Trenčíne, pri výrobe nie sme ničím limitovaní, aj preto môžeme garantovať doživotnú záruku proti vypadnutiu drahého kameňa a celoživotný bezplatný servis.

Top trendy v zásnubných prsteňoch!

Ďalšie benefity pre ženu vášho života

Tak, ako svadbou spoločný život iba začína, aj filozofia nášho rodinného klenotníctva Mikuš Diamonds vníma vzťah so zákazníkom ako začiatok puta. Dnes nakupujete zásnubné prstene, o rok obrúčky, o dva roky šperk pre prvého potomka. Aj preto sme vytvorili sieť siedmich kamenných predajní a e-shop mikusdiamonds.sk. Kvalitný šperk totiž predáva skutočné city. Emocionálnu investíciu, ktorá pretrvá. 
Ako vaša láska.