BLOG

Výber Top zásnubných prsteňov

Výber Top zásnubných prsteňov

Zásnuby bez pochýb patria medzi najkrajšie momenty v živote, ktoré v nás ostatnú do konca života a vždy nám vyčaria úsmev na tvári a zimomriavky po celom tele. Moment, kedy si dvaja ľudia uvedomia, že chcú svoju lásku spečatiť svadbou a zdieľať spoločný život. Romantické, extravagantné, veľkolepé alebo komorné, dlhodobo plánované alebo spontánne. Všetky majú svoje jedinečné čaro, ktoré im dodávajú hlavné postavy príbehu – snúbenci.  

 

Ako vybrať ten správny zásnubný prsteň? 

 

Výber zásnubného prsteňa je pre mnohých mužov veľkou výzvou. Trafiť sa do vkusu svojej vyvolenej a vybrať šperk, ktorý bude navždy symbolizovať ich lásku, môže byť neľahká úloha. Akú farba zlata zvoliť, ktorá veľkosť je správna, diamant alebo farebný drahokam, solitér alebo bohato zdobený prsteň? Uznávame, že to môže byť náročné, ale práve preto sme tu my s naším odborným poradenstvom a ľudským prístupom, aby sme spoločne našli cestu k vytúženému radostnému ÁNO od vašej partnerky sprevádzaného zároveň prekvapením a dojatím. 

Ak práve hľadáte prvotnú inšpiráciu a chcete poznať vkus našich zákazníkov za uplynulý rok, prinášame vám rebríček top 10 zásnubných prsteňov z dielne Mikuš Diamonds v roku 2022. 

 

Rebríček TOP 10 zásnubných prsteňov

 

Najpredávanejší model, prsteň Sinead

 

Diamantový zásnubný prsteň Sinead, ktorého dizajn je premyslený do posledného detailu, upúta už na prvý pohľad. Vďaka špecifickému uloženiu viacerých menších diamantov do jednoliatej korunky pôsobí tento model honosne a predsa vďaka jeho prijateľnej cene je dostupný. Ide o nádherný prsteň, ktorý jednoducho žiari, rovnako ako každá majiteľka, ktorá je ním obdarovaná. Náš, resp. váš TOP za rok 2022.Výber Top zásnubných prsteňov

 

Zásnubný prsteň Diva so šarmom 
 

Dlhodobo obľúbený model, ktorý otvoril srdcia mnohým dámam. Prsteň Diva nezostáva nič dlžný veľkoleposti svojho mena a je divou našej zásnubnej kolekcie. Dominantný centrálny diamant v rôznych karátových hmotnostiach a postranné diamanty zdobiace jemnú šínu. Klasický model, ktorý má svoje osobité čaro. Pre nás preto vôbec nie je prekvapením, že sa stal druhým najobľúbenejším modelom v roku 2022. 
Výber Top zásnubných prsteňov

 

Stálica v našej ponuke, prsteň Bitsie 
 

Bitsie si už dávno získal veľkú priazeň v radoch našich zákazníkov a svoju pozíciu v našej ponuke si pravidelne obháji. Zaujme elegantným usporiadaním postranných diamantov, ako aj celkovou atmosférou. Tento model sme na žiadosť zákazníka aj modifikovali do drahokamovej verzie a musíme uznať, že takáto variácia bola naozaj vydarená. Preto pri výbere modelu nechajte pôsobiť aj svoju fantáziu. Nakoľko si šperky vyrábame v našej klenotníckej dielni, vieme vaše sny pretaviť do realizácie

Výber Top zásnubných prsteňov

 

Prsteň Claire  z „vašej dielne“ 
 

Model Claire vznikol so spolupráce s naším zákazníkom, ktorý sa rozhodol modifikovať už existujúci model Sinead. Tento krásny kúsok sme zaradili do našej stálej ponuky. Podľa štatistík predaja možno konštatovať, že táto úprava bola naozaj vydarená a vydláždila cestu k oltáru nie jednému páru. Vyskladanie diamantov pôsobí ako jeden väčší diamant, preto pôsobí naozaj luxusne a pritom je jeho cenové nastavenie veľmi prijateľné. 
Výber Top zásnubných prsteňov

Prsteň Elyse v prevedení solitér

 

Najtypickejší model zásnubného prsteňa je tzv. solitér, teda jeden centrálny kameň dominujúci prsteňu. Predstaviteľom tohto typu je prsteň Elyse, ktorý osádzame diamantmi v rôznych karátových hmotnostiach a práve preto si ho zákazník vie prispôsobiť svojim požiadavkám, či už vizuálnym alebo finančným. K šperku pribalíme aj balík bezplatného servisu a doživotnú záruku proti vypadnutiu drahého kameňa, preto sa pri pravidelnej starostlivosti môžete spoľahnúť, že prsteň bude rovnako očarujúci dlhé roky a stane sa dedičným šperkom s krásnou emočnou hodnotou.  
Výber Top zásnubných prsteňov

 

Jemný prsteň Lola  
 

Jedným z cenovo najprijateľnejších modelov diamantových zásnubných prsteňov je prsteň Lola. Romantický diamant v karátovej hmotnosti 0,05 ct a nežná šína sú často to, čo muži hľadajú. Šperk, ktorý svojou kvalitou a prevedením nie je nič dlžný luxusným modelom, a predsa je svojím prevedením a cenovým nastavením atraktívny pre veľa našich zákazníkov. Ak hľadáte jemný zásnubný prsteň, myslíme, že Lola si vás naozaj získa. 

Výber Top zásnubných prsteňov

 

Diamantová Mia, prsteň Par excellence 
 

Diamantový prsteň Mia, klenot dámskych sŕdc. Vďaka dominantnému centrálnemu diamantu a bohatému zdobeniu s florálnym motívom patrí medzi najhonosnejšie modely v našej ponuke. A fakt, že sa radí medzi TOP snubné prstene v klenotníctvach Mikuš Diamonds je krásnou spätnou väzbou. Je vidieť, že dámy túžia po prepracovaných dizajnoch a nádhernom zdobení, ktoré upúta na prvý pohľad. 

Výber Top zásnubných prsteňov 
 

Prsteň s mesačným svitom, Moon  
 

Top Trendový prsteň Moon, diamantmi krásne zdobený šperk, kde je veľmi zaujímavo riešená korunka prsteňa. Bočné strany sú romanticky zdobené a pri pohľade zhora dominuje jeden centrálny kameň podporený diamantovou obrubou. Veľkou výhodou tohto modelu je aj možnosť ho doplniť náušnicami a príveskom, čo ponúka možnosť ďalších krásnych darov pre vyvolenú. 
Výber Top zásnubných prsteňov

Prsteň Shy z inej galaxie 
 

Ak chcete svojej vyvolenej vyraziť dych, tak prsteň Shy je určite tou správnou voľbou. V našej klenotníckej dielni ho vyrábame vo viacerých karátových hmotnostiach, až po veľkosť 1,00 ct. Samozrejme, ak sa zákazník rozhodne pre niečo špecifickejšie, vieme mu vyjsť v ústrety. Okrem dominantného centrálneho kameňa určite zaujme aj „prepletená“ diamantová šína, ktorá dámu dovedie na tú správnu cestu. Výber Top zásnubných prsteňov

Klasika s elegantnou  korunkou, Janette

 

Pri tvorbe prsteňov typu solitér je veľmi dôležité pre dizajnéra vytvoriť zaujímavý moment, ktorý prsteň odlíši od ostatných. Pri prsteni Janette je to práve jeho krásna elegantná korunka a vizuálne mohutnejšia šína. V bielom, žltom alebo v ružovom zlate, s osadeným farebným drahokamom či s rôznou karátovou hmotnosťou diamantu? Áno, toľko možností je pri našej milovanej Janette.  

Výber Top zásnubných prsteňov

Luxusný prsteň inak? Vyberte si kameň z veľkej drahokamovej trojky

 

A keďže inšpirácií, najmä v tejto oblasti, nie je nikdy dosť, prinášame vám jeden tip od nás. Stavte vo výbere snubného prsteňa aj na drahokamové verzie zásnubných prsteňov. Sú originálne, nevšedné a zároveň elegantné. Výber je aj v tomto smere široký, či už ide o jemné morganitové, akvamarínové prstene alebo prstene osadené kameňmi z veľkej drahokamovej trojky – rubín, smaragd, zafír. 

Výber Top zásnubných prsteňov