BLOG

Ako zabaliť darček v podobe šperku?

Ako zabaliť darček v podobe šperku?

Na detailoch záleží. Preto aj balenie našich šperkov sme vyšperkovali k dokonalosti. Vieme, že darovanie šperku je nádherný moment, ktorý poteší nielen obdarovaných, ale aj toho, kto šperk daruje. Ten moment, keď si milovaná osoba s nadšením a  zvedavosťou v očiach rozbalí dar, je naozaj neopísateľný. Aby sme podporili túto emóciu, dopriali sme našim šperkom balenie hodné ich unikátnosti. Elegancia, čistota prevedenia a precíznosť sú základné atribúty, s ktorými pri balení šperkov Mikuš Diamonds môžete vždy počítať.

Balenie šperku ako čerešnička na torte

Všetci chceme, aby naše dary boli reprezentatívne a krásne zabalené. Všetko to strihanie, lepenie, uviazanie mašle, neskutočné sústredenie... vaše ruky sa ale napokon rozhodnú inak a zrazu to už nevyzerá podľa vašich predstáv. Určite to poznáte. Potom asi väčšina z nás siahne po darčekovej taške a ukončí to trápenie.

Pri kúpe pokladov z našej produkcie sa s balením nemusíte trápiť, pretože my vám vždy šperky zakúpené v kamenných predajniach, ale aj cez internetový obchod, luxusne zabalíme. Zakúpený dar tak bude hneď pripravený vykúzliť wow efekt pre obdarovanú osobu. Základom balenia sú krabičky, v ktorých je šperk bezpečne a pohodlne uložený. Máme ich v rôznych veľkostiach, aby každý šperk dostal krabičku „na mieru“. Farebné prevedenie krabičiek je samozrejme vo farebnej filozofii spoločnosti Mikuš Diamonds.

Dokonalosť darovaného šperku podčiarkne aj samotné darčekové balenie v luxusnom zlatistom papieri s mašličkou, ktorá už napovie, že ide o šperk z dielne Mikuš Diamonds. Ešte darčeková taška a môžete vykročiť k zaručenému úspechu v podobe nadšenia dámy, ktorá bude obdarovaná.


Ako zabaliť darček v podobe šperku?
 

Rozžiarené zásnuby

Pri zásnubných prsteňoch ponúkame aj našu špecialitu, a tou je krabička s romantickým svetielkom vo vnútri. Svetielko podčiarkne krásu darovaného diamantu a umocní žiarivosťou neopakovateľný moment zasnúbenia. Uvedomujeme si, že zásnuby patria medzi tie najkrajšie momenty v živote, preto sme aj týmto typom balenia chceli podporiť výnimočnosť a neopakovateľnosť tohto životného rozhodnutia. Ideálne balenie pre prsteň, ktorý môže zmeniť váš život.

Ako zabaliť darček v podobe šperku?
 

Obrúčky zabalené k svadobnému obradu

Samostatnou kategóriou je balenie obrúčok z našej kolekcie Mikuš Diamonds Wedding Line. Pri týchto krabičkách sme stavili na bielu farbu, ktorá neodmysliteľne k svadbe patrí. Snúbenci môžu túto krabičku použiť priamo pri obrade, keďže ide o naozaj prepracovaný ručne vyrábaný kúsok, ktorý je hoden aj takejto pocty. Keďže každý pár má inú predstavu o výzdobe a štýle svojej vysnívanej svadby, ponúkame viacero variantov svadobných krabičiek, aby si každý pár mohol zvoliť dizajn krabičky, ktorý sa im páči najviac.

Ako zabaliť darček v podobe šperku?

Detaily v šperkoch, ktoré tvoria hodnotu

Služby, ktoré Vám ponúkame v našich kamenných klenotníctvach, ponúkame aj cez náš online obchod. Zakúpené šperky vám precízne vychystáme, zabalíme a  bezpečne zašleme kuriérskou službou priamo na vašu adresu, alebo do ktorejkoľvek kamennej predajne. Môžete si byť istí, že dar, ktorý si kúpite, bude v top kvalite, nielen čo sa týka prevedenia šperku, ale aj v jeho prezentácii. Spokojnosť našich zákazníkov a ich nadšenie je našou hlavnou prioritou a hnacím motorom našej práce. Preto je pre nás rovnako dôležitý aj doplnkový servis a služby, ktoré vám ponúkame ku šperkom z našej dielne.


Ako zabaliť darček v podobe šperku?

 

Originálne darovanie šperkov

Hľadáte originálnejšiu cestu ako darovať šperky? Pripravili sme pre vás bonusové tipy na netradičné spôsoby, ako „zabaliť„ dar v podobe šperku ... Moderné Popolušky určite poteší šperk, ktorý bude ukrytý v oriešku. Romantické a originálne, čo poviete? Alebo chcete dodať baleniu sparkling efekt? Pohár lahodného perlivého vína môže poslúžiť aj ako originálny spôsob ako „ukryť“ šperk. A vianočný tip na záver, nechajte šperk vo výzdobe na vianočnom stromčeku (odporúčame iba pre trpezlivé partnerky smiley-wink.gif ).

Ako zabaliť darček v podobe šperku?
 

Ako zabaliť darček v podobe šperku?

 

Balenie šperkov sme si detailne predstavili. Najdôležitejšie je však predovšetkým to, čo do krabičky vložíte. Preto máme pre vás aj zopár tipov na ideálne darčeky, keďže už určite hľadáte inšpirácie k blížiacim sa sviatkom:

 

Pre manželku - Opálová súprava Shanara v ružovom zlate

Ako zabaliť darček v podobe šperku?

Pre priateľkuNáhrdelník Sublime

Ako zabaliť darček v podobe šperku?
 

Pre mamu – Zafírová súprava Zaira

Ako zabaliť darček v podobe šperku?
 

Pre sestru – Drahokamová súprava Avril

Ako zabaliť darček v podobe šperku?

Pre tú najmenšiu princezničku – Súprava Aviditky

Ako zabaliť darček v podobe šperku?