BLOG

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?

Žena sa, hoci nerada, môže zaobísť bez prsteňa alebo náramku, náušnice jej však budú chýbať vždy. Dotvárajú jej osobnosť, mnohé dámy si bez nich pripadajú neúplné, nedostatočne zaodeté a pokiaľ sa im nedopatrením stane, že si náušnice ráno zabudnú nasadiť, neváhajú sa pre ne vrátiť a doplniť nimi svoj look. Až týmto úkonom nadobudnú pocit, že je všetko na svojom mieste tak, ako má byť a môžu vyraziť za svojimi cieľmi.

My v Mikuš Diamonds o tejto vášni veľmi dobre vieme a chápeme tiež potrebu každej slečny alebo pani mať na výber z diamantovej klasiky na jednej strane a z drahokamovej farebnosti na strane druhej. Veď o čom by bol život, ak by nebol pestrý a zahŕňajúci túžbu po jedinečnosti? Drahokamové náušnice s navlas rovnakými parametrami nájdete v našej ponuke a ak nám dovolíte krátke predstavenie niekoľkých modelov, razom zistíte, že bez nich nemôžete byť už ani chvíľu. A vďaka nášmu eshopu ani nemusíte...
 

 

Perlové náušnice – špecialita na každý deň

Začneme výnimočnými náušnicami, vhodnými pre dámu v každom veku. Vďaka kombinácii prekrásneho, jemného ruženínu s príjemnou farbou sladkovodnej perly si model Pellets rýchlo získa vašu obľubu. Romantické ruženíny, výbrusom kopírujúce dokonalý tvar perál, sa nechávajú pevne obkľúčiť diamantmi a celé spojenie si briskne dáva záležať na tom, aby ho ružové zlato nechalo vyniknúť. Presne ako ženu, ktorá sa nimi rozhodne skrášliť. Dokonalosť tohto modelu oceníte v momente zistenia, že v ňom máte dvoje náušnice – nosiť ich je možné aj ako samostatné ruženínové, no aj ako visiace ruženínovo-perlové. Veľkosť prírodných drahých kameňov perfektne ladí s veľkosťou ušného lalôčika, čo je pri výbere vhodných náušníc nie príliš známy, ale z hľadiska estetiky dôležitý atribút.

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?
 

Podobné, a predsa iné náušnice

Na vlne náušníc s príťažlivými kruhovými symbolmi sa nesieme ďalej a je to vábenie takmer nebeské. Aké iné by mohlo byť so šperkom, ktorému dominujú éterické mesačné kamene, skvostne doplnené briliantmi nadčasovým bielym zlatom? Ak ste duša na výsosť romantická, túžiaca sa odlíšiť a nezaniknúť v dave, model Wish sa vám dostane pod kožu a na uško rýchlosťou svetla hviezd.  A jednou z nich sa s ním stanete i vy. Fantasticky predĺžia líniu krku, takže pokiaľ máte pocit kratšej šije a tento efekt je pre vás žiaduci, riešenie máte na dosah.

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?
 

Drahokamové kúzlenie v našich náušniciach

Váš náušnicový príbeh môže mať aj podobu rozkvitnutého florálneho motívu v modeli Allegory. Zosobnená elegancia, pre milovníčky farieb v zastúpení fialových ametystov, ružových turmalínov a červených granátov, dômyselne doplnených diamantmi, sa vám bude páčiť vďaka svojej univerzálnosti – využijete ich rovnako počas pracovného dňa alebo zážitkami nabitého večera. Ideálne k moderným účesom z krátkych vlasov a kombináciou farieb a bieleho zlata predurčené pre blond odtiene.

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?
 

Morganitové, zafírové, rubínové náušnice

Áno, všetky tieto tri farebné kamene vám dávame na výber v jednom šperku. Milujete nadčasové modely náušníc, v ktorých na prvý pohľad vidieť luxus? Do modelu Loom sme osadili drahokamy – morganity, modré zafíryrubíny - tej najvyššej kvality a top triedy. Vznikli tak nadčasové náušnice špičkového dizajnového prevedenia, na prvý pohľad „bohaté“. Hoci by sa mohlo javiť, že sú vhodné pre dámy s vlnitými, dlhými vlasmi, zaslúžia si naopak skôr jednoduchšie úpravy dlhších vlasov. Vtedy majú šancu správne vyniknúť a urobiť rovnakú službu aj svojej nositeľke.

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?
 

Farebný konsenzus

Ani obdivovateľky minimalistických šperkov sa nevyhýbajú kontrastným farebným kombináciám. Dôkazom sú drobné náušničky Beliefs, žensky hravé, s čistými líniami. Zelené turmalíny sa tešia veľkej obľube vďaka svojej nádhernej farbe a dámam so zelenými očami dodajú osobitú iskru. My sme im dali nadstavbu spojením s ružovými turmalínmi a iskrivými diamantmi, pričom si ich môžu bez obáv dopriať ženy s akoukoľvek farbou a dĺžkou vlasov – štýl tzv. „napichovačiek“ je dlhodobo neprekonateľný.

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?
 

Opálový skvost na náušniciach

V našom výbere nemôžeme a nechceme obísť jednu z našich srdcoviek – na prvý pohľad nenápadné, avšak o to zaujímavejšie náušnice Fluid. Do každého páru vyberáme opály s dôrazom na nádhernú farbohru – opalizáciu, táto dáva modelu Fluid vždy osobité čaro. Môžete si nimi urobiť radosť vo všetkých farbách zlata, no ak sa rozhodnete pre prevedenie v klasickom žltom, rozhodne neurobíte krok vedľa. Podobne ako pri predchádzajúcom tipe, i tieto náušničky sa „nestratia“ pri polodlhom vypnutom alebo efektne tvarovanom krátkom účese, pričom žlté zlato prednostne vynikne u žien s hnedou pokožkou a farbou vlasov. Bledším dámskym typom vyhovieme, ako sme už spomenuli, bielou alebo ružovou farbou zlata. „Šedou myškou“ nebudete ani v jednom prípade, to je isté!

Ako si vybrať najkrajšie drahokamové náušnice?