BLOG

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

Ak sa chystáte investovať alebo darovať kvalitný šperk, začnite s náhrdelníkom. Je pre ženy osobný a všestranný. Ponuka šperkov na krk značky Mikuš Diamonds zahŕňa ako šperky, ktoré si môžete dať k šatám, džínsom, tak aj tie na formálne príležitosti. Aby ste vyzerali štýlovo, majte vo svojej šperkovnici základné kúsky a tiež niekoľko náhrdelníkov, ktoré, ako sa vraví, hovoria sami za seba. 
Či už nakupujete na špeciálnu príležitosť alebo na každý deň, zhrnuli sme tie najlepšie tipy na jemné trendové náhrdelníky pre ženy. Preto nezabúdajte: Menej je niekedy viac.

 

Solitaire náhrdelník s briliantom na každú príležitosť

 

Žiariaci briliant visiaci na dokonale ladiacej retiazke zo 14-karátového zlata bol, je, a aj bude, najskvostnejším náhrdelníkom pre každý typ dámy. Kráľ drahokamov majúci vlastnosti ako jas, oheň iskrenie, je vyjadrením najvyššej dávky vkusu. Diamanty v našich šperkoch sú tie najkvalitnejšie čisté prírodné drahokamy vysokej kvality, ktoré si vďaka členstvu na diamantovej burze v Antverpách zaobstarávame výlučne sami. Osadený v krapniach alebo obrube, neskrotný svojou charizmou.

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

 

Bohemian štýl v náhrdelníku z dvoch retiazok

 

Boho šperky sú slobodné a zemité. Často majú podobu skladaných prsteňovnáramkovvrstvených náhrdelníkov. Krásnym príkladom je náš náhrdelník Runes, zložený z dvoch retiazok a obohatený dovedna dvanástimi kusmi čírych briliantov. Runes môžete mať vo všetkých troch farbách 14-karátového zlata. Ak ho doplníte prsteňom Salerna, Style alebo Tinku, úspech na akomkoľvek evente máte zaručený. Rovnako ako spomínaný štýl, i naši dizajnéri si dajú záležať na jednoduchosti nosenia, prírodných materiálochprirodzených farbách.

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

 

Talizmany v náhrdelníku na celý život

 

Zákazníci čoraz častejšie hľadajú symboliku i v predmetoch zhotovených z drahých kovov. Veď už samotné zásnubné prstene i obrúčky ukrývajú hlboký význam kruhu ako predstaviteľa nekonečna, večnosti. Mimoriadne obľúbeným vzorom v našej ponuke sa preto stal aj náhrdelník Always, nesúci podobu ležiaceho čísla osem „∞“. Svoje „nekonečné šperky“ z našej dielne už vlastní mnoho z vás, keďže sú vhodné ako dar pre priateľov, partnerov i rodičov. 
Vyjadriť lásku či priateľstvo máte možnosť s rovnakým vzorom aj ako náramok alebo prsteň.

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

 

Vyjadrite svoju osobnosť prostredníctvom šperku

 

Ak veríte na silu symbolu v podobe kruhu, majte ho so sebou aj vtedy, keď nemáte vo zvyku nosiť prstene. Traduje sa, že v sebe ukrýva nekonečne prúdiacu energiu a zdroj bohatstva vo všetkých svojich podobách. Náhrdelník Eminent vám môže splniť, čo si zaželáte ...

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

 

Čokoľvek hľadáte, u nás zaručene nájdete. A pritom si viete postrážiť aj svoj rozpočet. Tvoríme i dostupné luxusné šperky s dôrazom na vysokú kvalitu osádzaných prírodných drahých kameňov. Vďaka kvalitnej ručnej výrobe poskytujeme v šperkoch hodnotu na celý život. Od nás si so šperkom odnášate doživotnú záruku na vypadnutie drahého kameňa.

 

Bezodná ponuka drahokamov Pani prírody
 

Túžite po drahom kameni v obľúbenej farbe? Vaše želanie je naším rozkazom a radosťou. Dodajte svojmu vzhľadu kolor a nastúpte na vlnu splnených snov. Jemné náhrdelníky s farebnými drahokamami nesú meno Avril, Cuadrado, Dapper.

Vyberte si aj vlastný obľúbený drahokam alebo kameň milovanej osoby a naši majstri klenotníci ho vložia do objatia zlata, čím vytvoria personalizovaný šperk na mieru.

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

 

Perlové náhrdelníky aj ako dedičné klenoty

 

História perlového náhrdelníka je skutočne fascinujúca a jeho obľuba o to významnejšia. Klenoty z perál sú rodinným bohatstvom, ktoré sa dedí generácie. Nie je však podmienkou, že musia mať podobu objemného šperku výlučne na špeciálne príležitosti. 
Preto sme pyšní, že v našej ponuke náhrdelníkov bodujú vzory aj kratších perlových šnúr so svetlými i čiernymi perlami Akoya s priemerom už od 4,5 mm. 
V starostlivo zostavenej Pearl Collection nájdete taktiež solitérne kúsky príveskov, obsahujúce samotnú perlu alebo kombináciu s diamantmi.

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

 

Vrstvenie náhrdelníkov je trendy

Vrstvenie náhrdelníkov je umenie, preto je vhodné mať zásobu univerzálnych modelov, ktorých kombináciou nespravíte žiadne faux-pas. Skvelú rolu zohrá opálovo-briliantový štýlový šperk s dĺžkou 46 cm. Obsahuje spolu dokonale lahodiace tri drahé opály a tri jemné brilianty. Spojte ich s retiazkami bez vzorov a rovnako nežnými náušnicami a originálny look je len váš.

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť

 

Srdce v zlatých šperkoch

 

Tento obľúbený vzor je základom šatníka a jedným z najobľúbenejších náhrdelníkov pre ženy. Noste klasický dizajn sólo alebo ho jednoducho spárujte s koktejlovým prsteňom. Srdiečko ako element všadeprítomnej lásky je výbornou voľbou pre darček na mnohé príležitosti. Nikdy tak nedarujete obyčajný šperk. Bez zbytočných slov vyjadrujete svoje city už pri otváraní krabičky s klenotom.

 

Jemné trendové náhrdelníky na každú príležitosť