BLOG

10 výhod zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds!

10 výhod zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds!

V požiadaní o ruku sa hranice nekladú, no pretrvávajúcim symbolom spojenia dvoch ľudí naďalej zostáva zásnubný prsteň. Zásnuby sú totiž sľubom, že budúcnosť bude patriť vám. A v tomto duchu si zaslúžite hojnosť, pozornosť, dôveru aj pocit bezpečia. A to nielen v partnerskom vzťahu, ale vo vzťahu klient-klenotník. Kúpou šperku to u nás nekončí, váš príbeh pokračuje, ožíva – vždy s vedomím, že klenotnícka rodina Mikušovcov tu bude pre vás aj v budúcnosti. Ak sa momentálne rozhodujete, kde venovať vašu zásnubnú pozornosť, čítajte nás!


Prsteň Victoria

Diamantový zásnubný prsteň Victoria z bieleho zlata

Predstavujeme vám Prsteň Victoria. Na výrobu sme použili prírodné materiály: biele zlato, diamant.

Pozrieť šperk

 

1. Ručná výroba zásnubných prsteňov aj na zákazku

V našej citlivo zostavenej ponuke máme množstvo ručne robených nádherných a nadčasových zásnubných prsteňov, ktoré je možné modifikovať podľa vašich predstáv – napríklad skombinovať korunku a šínu z rôznych prsteňov, vložiť/ubrať prírodné diamanty či iné drahé kamene. No rovnako vášnivo zhotovíme šperk podľa vášho návrhu, fotky či vzorky. Do úvahy treba, pochopiteľne, brať i technickú stránku veci. Ak je niečo nepraktické, prípadne nereálne, vždy na to upozorníme a hľadáme optimálne kompromisy i alternatívy. A ak má klient záujem vidieť šperk predtým, ako sa vyrobí, poskytujeme aj špeciálnu 3D vizualizáciu. Popustite uzdu fantázii a vyšperkujte najdôležitejší šperk, ktorý muž žene vyberá!

2. Certifikované šperky a členstvo na diamantovej burze v Antverpách

V našej trenčianskej klenotníckej dielni pracujeme iba s prírodnými materiálmi, ako zlato, prírodné diamanty a drahé kamene. Navyše, naši čelní predstavitelia a experti na drahé kamene – Ivan Mikuš a jeho syn Martin – sú jediní slovenskí členovia najstaršej diamantovej burzy sveta v Antverpách. Pri výbere diamantov nie sme limitovaní, pre klientov osobne vyberáme to najlepšie a stojíme si za kvalitou každého ručne vyrobeného šperku. Práve z toho dôvodu máme možnosť prispôsobenia požadovaného cenového nastavenia klienta zmenou technických parametrov drahých kameňov v šperku a tiež možnosť vyrobenia šperkov do súpravy kedykoľvek v budúcnosti. Všetky šperky sú certifikované a overené najlepšími a najprecíznejšími gemologickými laboratóriami na Slovensku i vo svete (GIA, HRD, IGI, SGI).

10 výhod zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds!
 

3. Možnosť nákupu zásnubných prsteňov aj prostredníctvom e-shopu

 
“To, že sme rozšírili naše služby o e-shop, neznamená, že sa plánujeme stiahnuť z kamenných predajní. Chceme, aby zákazníci mohli vidieť naše šperky naživo, lebo tak sú, prirodzene, najkrajšie. E-shop preto vnímame ako benefit celého tohto fungovania,“ konštatuje naša obchodná riaditeľka Iveta Zimková Mikušová. Radi zdôrazníme, že takto objednané šperky majú všetky atribúty šperkov, ktoré by ste si zakúpili osobne. E-shopový benefit tak môžete vnímať z hľadiska časovej efektivity, komfortu, nákupu z pohodlia domova. Takto objednaný šperk vám doručíme buď kuriérom (v rámci Slovenska poskytujeme túto službu zadarmo) alebo si ho môžete vyzdvihnúť v jednej z našich 7 kamenných predajní. Budeme sa na vás tešiť!

4. Sedem kamenných predajní po celom Slovensku

 

Naším cieľom je byť ku vám čo najbližšie, preto naše kamenné predajne nájdete lokalizované po celom Slovensku. V našom hlavnom meste, Bratislave, sú vám k dispozícii až dve predajne. Špecifický a vysoko intímny koncept predajne na Dunajskej ulici je určený pre klientov, ktorí preferujú rezerváciu presného termínu, kedy sa objednanému klientovi venujú naše profesionálne predajkyne. Druhá, prakticky nedávno otvorená bratislavská predajňa, vám rozžiari deň v obľúbenom nákupnom centre Eurovea. Ďalšiu, nemenej štýlovú a vynovenú predajňu nájdete v Trenčíne, ku ktorému sme viazaní aj historicky, a kde tento rok plánujeme otvoriť nové priestory a ponúknuť tak veľmi zaujímavý koncept prepojenia viacerých zložiek Mikuš Diamonds. Viac prezrádzať nebudeme, ale už teraz sa máte na čo tešiť! Rovnako krásne predajne so vzácnymi kúskami vznikli i v Trnave, Banskej Bystrici, Prešove a Košiciach.

10 výhod zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds!
5. Presun šperku na najdostupnejšiu predajňu 

Vybrali ste si vysnívaný šperk, ale nenachádza sa v predajni Mikuš Diamonds vo vašom meste? Pre absolútny komfort a maximálnu spokojnosť ponúkame v tomto prípade možnosť presunu vybraného šperku na vyžiadanie zákazníka do preňho najdostupnejšej predajne. Takisto poskytujeme možnosť záväznej rezervácie tovaru podmienenej zložením minimálne 30 % zálohy na šperk (šperk ostane na predajni rezervovaný až do momentu doplatku zvyšnej hodnoty šperku a jeho prevzatia zákazníkom).

6. Kupón na 10% zľavu pri kúpe svadobných obrúčok Mikuš Diamonds

Ak sa rozhodnete písať svoj zásnubný príbeh práve s nami, ku kúpe zásnubného prsteňa automaticky od nás dostanete Mikuš Diamonds kúpon s 10% zľavou na naše svadobné obrúčky. Veríme, že budete rovnako spokojní (obaja) a vyberiete si vytúžené obrúčky, ktoré sa stanú nadčasovým šperkom pre váš spoločný život! Pri výbere vás radi usmerníme, nebojte sa pýtať, skúšať a kombinovať. Je to čistá radosť. Užite si tieto vzácne okamihy, ktoré ku svadbe neodmysliteľne patria.

10 výhod zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds!
7. Bezplatné gravírovanie textu do šperku a luxusné darčekové balenie

A čo finálne gravírovanie? Pre mnohé páry je samozrejmou záležitosťou iba pri svadobných obrúčkach, no osobný gravír môžete zakomponovať aj do zásnubného prsteňa. Tým nadobudne ešte intímnejší ráz, pretože ako sa traduje, „napísané zostáva“. Pre akýkoľvek text či symbol sa rozhodnete (aj dodatočne), gravírovanie poskytujeme bezplatne. Mimochodom, grátis je aj krásna ručne vyhotovená luxusná krabička so špeciálnym LED osvetlením, čím ešte viac vyniká krása zásnubného skvostu. Súčasťou tohto exkluzívneho „balíčka“ je i handrička na čistenie šperku a vkusná taška s logom.
 

8. Úprava veľkosti prsteňa a výmena nenoseného šperku do 14-tich dní od zakúpenia

Synonymum slova zásnub je prekvapenie. Čím väčšie a nečakanejšie, tým intenzívnejšie sú emócie (na oboch stranách). Nie vždy však klient pozná presnú veľkosť prstenníka svojej milovanej, z toho dôvodu ponúkame bezplatne možnosť dodatočnej úpravy veľkosti prsteňa v prípade, že jej nesadne ako uliaty. Samozrejme, vždy dopredu zvažujeme aj technické parametre daného zásnubného modelu, o čom vopred klienta informujeme. A v prípade, ak nastane situácia, že vašej vyvolenej sa zásnubný prstienok nebude páčiť, prípadne preferuje inú farbu zlata, je možné nenosený šperk vrátiť do 14 dní od zakúpenia a vymeniť ho za iný zásnubný prsteň/šperk prípadne poukaz v danej hodnote.

10 výhod zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds!
 

9. Špeciálny čistiaci roztok na čistenie šperkov v domácich podmienkach s 50 % zľavou

Komplexná starostlivosť o šperk nespočíva iba v našom nadštandardnom profesionálnom servise šperkov. Bežné nečistoty, ktoré sa na šperku zachytia pri nosení, je vhodné vyčistiť aj v domácom prostredí – a to za použitia špeciálnych roztokov, ktoré ponúkame vo všetkých predajniach Mikuš Diamonds. Najväčšou výhodou čistiacich roztokov je ich jednoduché, rýchle a praktické použitie (odstránenie nežiadúcich nečistôt zaberie maximálne 5 minút) s ihneď viditeľným účinkom. Ako bonus – pri kúpe šperku – získate tento roztok s 50 % zľavou.

10. Doživotná záruka proti vypadnutiu drahého kameňa a celoživotný bezplatný servis

K našim šperkom, ktoré sú ručne osadené prírodnými drahými kameňmi, ponúkame celoživotnú záruku proti vypadnutiu kameňa a celoživotný bezplatný servis. Celoživotná záruka znamená odbornú prehliadku šperku s dobou platnosti 99 rokov od kúpy šperku – 99 rokov preto, že tak ako sa u nás biznisu venuje viac generácií, chceme, aby aj ďalšie generácie našich klientov mohli využívať náš servis k ich šperkom. Celoživotný bezplatný servis zahŕňa profesionálne čistenie a obnovu povrchovej úpravy šperku a jedenkrát úpravu veľkosti. Do polovice roka 2019 platil úzus, že na to, aby mal klient právo na doživotný bezplatný servis, je potrebné doniesť šperk na pravidelnú prehliadku raz za dva roky. „Na základe mnohoročných pozitívnych skúseností s našou kvalitou osádzania drahých kameňov sme však pristúpili k rozhodnutiu, že pre splnenie podmienok celoživotnej záruky nie je už naďalej potrebné ju podmieňovať povinnými odbornými prehliadkami šperku tak, ako tomu bolo do polovice roka 2019,konštatuje náš top gemológ a výkonný riaditeľ Martin Mikuš.

10 výhod zásnubných prsteňov Mikuš Diamonds!

Táto zmena je jasným posolstvom, že si stojíme za kvalitou našej ručnej robenej práce a zároveň s radosťou odbremeníme našich klientov nielen z časového, ale aj z ľudského hľadiska. Sme rodinné klenotníctvo a túto hodnotu chceme vštepovať do všetkých pilierov, ktoré tvoria Mikuš Diamonds. Už 20 rokov!