BLOG

Darujte vašej milovanej šperk za narodenie dieťatka

Darujte vašej milovanej šperk za narodenie dieťatka

Začnime túto krásnu tému pravdivými slovami reverenda Thomasa M. Hesburgha, ktorý povedal: "Najdôležitejšou vecou, ktorú môže otec urobiť pre svoje deti, je, že bude milovať ich matku." A skutočne. Odborníci na vzťahy, ale aj odborníci na božské záležitosti vám potvrdia, že šťastie v rodine sa odvíja od partnerského vzťahu. O to viac, ak sa z dvoch stanú traja! Už ste svojej láske poďakovali za tento najcennejší dar nového života? Ak nie, ukážeme vám, ako na to!


Náhrdelník Cupid

Perleťový náhrdelník Cupid z ružového zlata

Predstavujeme vám Náhrdelník Cupid. Na výrobu sme použili prírodné materiály: ružové zlato, perleť, diamant.

Pozrieť šperk


Myslíme si, že nám mnohí dajú za pravdu, že dieťa je najľúbeznejšou zárukou vzťahu, pretože udržiava partnerské puto lásky. Tento súzvuk duší sa tradične posilňuje darom – výnimočným šperkom, ktorý ukrýva váš jedinečný príbeh lásky. Prečo práve šperkom? Pravý šperk nie je akýmsi rozmarom, ale skutočným nositeľom nezabudnuteľnej emócie. Vďačnosť za spoločného potomka je jednou z nich. Je to nezmazateľná spomienka srdca, ktorú si môžete pripomínať každý deň! A keďže sme mysleli na jedinečnosť každej ženy, citlivo sme vybrali skvosty, ktoré odzrkadľujú najsilnejšie atribúty jej duše.

Ak vaša láska miluje romantiku

 
„Láska je ako dieťa, túži po všetkom, čo má na očiach.“ W. Shakespeare

 

Nový život rastie v brušku 9 mesiacov a ani naše skvosty sa nerodia zo dňa na deň.  Ich prvotné príbehy začínajú pri myšlienke, ideálnom dizajne, posúvajú sa v deji cez hľadanie vhodných prírodných kameňov, nápaditých výbrusov, aby ich nakoniec ručne osadili naši šikovní majstri. Okolo jedného jediného šperku tak kmitá množstvo trpezlivých a nadaných klenotníkov, aby vzniklo dielo, ktoré bude s vami do konca života. Presne ako puto s vaším dieťaťom. Všetko je zrazu oveľa intenzívnejšie, sýtejšie, slovom krajšie. Ak pretavíte tieto pocity do morganitového „šperku vďaky“, rozkvitnete všetci. Ako rodina.

Darujte vašej milovanej šperk za narodenie dieťatka
Náš tip: Morganite collection. Chcete vidieť budúcnosť so svojou vyvolenou iba v ružových farbách? Vyberte jej jemný šperk s „ružovou ružou“ – drahokamom morganitom, ktorý už na prvý pohľad prirodzene podporuje rozkvet manželskej lásky. Nepochybne za to môžu pastelové odtiene ružovej farby, ktorej intenzita je priam dokonalá v prsteni Temple. A ak je pre vás narodenie bábätka impulzom k zásnubám, tento prstienok sa perfektne kvalifikuje aj na túto udalosť, pretože okrem centrálneho morganitu ho zdobia aj nesmrteľné brilianty. V prípade, že žena vášho života nikdy nevyjde na verejnosť bez ozdoby v uchu, s morganitovými náušnicami Landmark bude chcieť byť krásna aj doma. Dokonca sú také podmanivé, že si ich pravdepodobne zoberie so sebou aj do ríše snov.

Ak vaša láska miluje nadčasovosť

„Žena je hádankou a dieťa rozlúštením.“ V. Hugo

V tomto prípade by sme mohli povedať: „Žena je hádankou a diamanty rozlúštením.“ :-) Mimochodom, vedeli ste, že Taliani hovoria, že práve diamanty sú zrodené z „ohňa lásky“? Je nesmierne inšpirujúce kochať sa ich večnou krásou. Najmä, keď sú darované. Takýto šperk sa viaže k neopakovateľnému momentu, ako vôňa či hudba, ktorá v nás aj po rokoch dokáže vyvolať tie najsilnejšie emócie. Navyše, diamantové šperky sú vnímané ako dedičné šperky, ktoré sa stávajú skutočným rodinným klenotom.
 

Darujte vašej milovanej šperk za narodenie dieťatka
 

Náš tip: Pure diamond collection. Horúcou novinkou z našej trenčianskej klenotníckej dielne je moderný a svieži diamantový set Avidity so zaujímavým dizajnom, ktorý dokonale vyjadrí hĺbku vzťahu k milovanej osobe. Pretože skutočná láska je ako diamant. Ojedinelá, krásna a večná. Ak by ste ju chceli udržiavať „nažive“ i s prúdom času, môžete každý šperk z daného setu venovať pri inej vzácnej príležitosti. Alebo pri ďalšom potomkovi? Toto už je váš vlastný príbeh, cez ktorý Avidity nikdy nestratí na svojej hodnote. 

Ak vaša láska miluje živelnosť

„Deti sú budúcnosť, ktorá už je prítomná medzi nami.“ Ján Pavol II.

Rodina je miestom lásky a života. Miestom, kde láska rodí život. A nový život sme vdýchli aj do nadpozemsky krásnej súpravy Still life. Tá neuveriteľným spôsobom reflektuje spontánnu, dynamickú a veselú povahu ženskej bytosti, ktorá vie, že rovnováha sa začína pri optimistickom vnímaní sveta. Našli ste v tejto charakteristike ženu vášho života? Je jasné, že tento životný postoj je priam nákazlivý, a tak ho prirodzene prenáša aj do energií celej vašej rodiny. A ako si môže „dobiť baterky“ ona? Čítajte ďalej!

Darujte vašej milovanej šperk za narodenie dieťatka
 

Náš tip: Colorful collection. V tejto žiarivej kolekcii nájdete rafinovane hravé šperky, kde vzácne prírodné drahokamy efektne kontrastujú ako muž so ženou. Túto myšlienku potvrdzuje slávnostný set Still life so sviežim praziolitom a bezfarebnými diamantmi. V čom spočíva jeho kúzlo? Harmonické tvary sú bezkonkurenčné, zvolili sme ich s absolútne jasným zámerom unikátneho výbrusu, ktorý nemá ostré hrany. Práve preto naši klenotníci vymysleli zaujímavý detail v podobe trojuholníkovej krapne, čím ešte viac vyniká výnimočnosť setu Still life. A v prípade, že farba praziolitu nezodpovedá vašej vysnenej predstave, zamerajte pozornosť na ďalšie citlivo limitované verzie, a to v romantickom ruženíne, mystickom ametyste, ušľachtilom topáse, hrejivom citríne, tajomnej záhnede a vášnivom granáte.

Ak vaša láska miluje vznešenosť

„Na láske je najkrajšie to, že ju nikto nedokáže vysvetliť, ale predsa ju každý tak nádherne chápe.“ F. Bacon

Výnimočné chvíle si žiadajú výnimočné šperky. A výnimočná žena si zaslúži výnimočné perly. Prečo práve tieto organické drahokamy? Každá perla má svoj vlastný príbeh, neopakovateľné čaro zrodu, takže ak radi dávate šperky s príbehom, perlový šperk je na to ako stvorený. Na svete neexistuje perla s rovnakým tvarom či leskom a táto asociácia sa krásne spája aj so ženou, s ktorou ste už navždy spojili svoj život cez spoločné dieťatko. Aj ono bude o pár rokov vnímať silu tohto šperku, hĺbku vašej lásky, pretože perly sú už celé stáročia krásne a nadčasové.

Darujte vašej milovanej šperk za narodenie dieťatka

Náš tip: Pearl collection. Muž nemusí byť básnik, aby na prvý pohľad videl, že perly sú vznešené i praktické. U každej ženy podtrhnú šmrnc, eleganciu a ženskosť. Ak by ste boli v záplave našich perlových šperkov stratení, nechajte si poradiť u našich profesionálnych predajkýň, ktoré disponujú nielen vkusom, ale aj odborným pozadím. Nekupujete si bižutériu, ktorá už o mesiac podľahne zubu času, ale pravý šperk – zaujímajte sa o parametre, ktoré vytvárajú daný šperk jedinečným. Tým je napríklad prívesok Sincerity s nádherným odtieňom juhomorskej perly, ktorý jemne padne do kriviek ženského dekoltu a zvýrazní to, čo má. :-). To rovnako zvládne aj perlový Prsteň Kanohi, kde vyniká prírodná juhomorská perla jednoduchým, no o to nápaditejším spôsobom.

... a príbeh nekončí

Páni, ak ste nás zaregistrovali až prostredníctvom tohto článku, vedzte, že už vyše 20 rokov fungujeme ďaleko za hranicami konvenčného vnímania vzťahu klenotník – klient, pretože chceme byť vaším rodinným klenotníkom. Dve generácie Mikušovcov, tradícia a odborné renomé predstavujú našu veľkú devízu. Najväčšou výzvou je, aby ste boli maximálne spokojní a cítili, že od nás dostávate nadštandard. Preto ku všetkým našim šperkom (áno, aj k tým detským) poskytujeme nadštandardné benefity ako doživotná záruka a bezplatný servis prvej triedy. Vstúpte do nášho sveta a my rozžiarime ten váš. :-)