BLOG

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

„Keď si uvedomíš, že chceš stráviť zvyšok života s niekým, chceš, aby sa zvyšok života začal čo najskôr.“ When Harry Met Sally

Svadba, životné rozhodnutie dvoch ľudí, ktorí sa vyberú spoločnou cestou manželstva. Môže byť romantická alebo dobrodružná, tradičná alebo originálna, v úzkom kruhu rodiny či veľkolepá, no to, čo spája všetky svadby je manželský sľub, sľub lásky a vernosti druhej osobe.

Obrúčky Mikuš Diamonds Wedding Line

Je pre nás poctou, že si pre svoj manželský sľub vyberáte obrúčky z našej kolekcie Mikuš Diamonds Wedding Line. Dôveru, ktorú vkladáte do obrúčok vyrobených pod rodinnou značkou si nesmierne vážime. Vieme, že výber a konečné rozhodnutie je pre niektoré páry zdĺhavý proces, preto sme vytvorili vzorkovnicu obrúčok, ktorá je tvorená pestrou ponukou rôznorodých obrúčok. Samozrejme, že všetky obrúčky z našej ponuky vieme modifikovať podľa požiadaviek snúbencov alebo vytvoriť obrúčky podľa konkrétnych požiadaviek.

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Obrúčky, ako aj ostatné šperky, vyrábame v našom rodinnom klenotníctve pod hradom Matúša Čáka v Trenčíne. Preto vám pri ich výrobe vieme garantovať najvyššiu kvalitu, Doživotnú záruku proti vypadnutiu drahého kameňa a Bezplatný servis. Obrúčky osádzame výlučne prírodnými diamantmi s impresiou Srdcia a Šípy (Hearts & Arrows). V rámci nášho benefitu ponúkame novomanželom aj bezplatný gravír obrúčok, ktorý sa teší veľkej obľube.  

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

 

TOP 10  modelov obrúčok z nášho klenotníctva

Ako inšpiráciu pre našich budúcich „obrúčkových“ zákazníkov sme vytvorili rebríček top 10 modelov za uplynulé roky 2020 a 2021, ktoré napriek všetkému boli bohaté na svadby zdobené obrúčkami Mikuš Diamonds.

 

1. Obrúčky Georgia

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds
 

Prvenstvo a najobľúbenejší model si opäť obhájili obrúčky Georgia. Model, ktorý si pôvodne navrhla naša obchodná riaditeľka, Ivetka Zimková Mikušová, ako svoju obrúčku, sa zaradil aj do našej stálej ponuky. Preto sa ani nečudujeme, že už roky kraľuje na vrchole rebríčka obľúbenosti. Obrúčky vyrobené z lásky pre lásku.

 

2. Obrúčky Salome

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Druhým najobľúbenejším modelom obrúčok je jednoduchý model Salome, v ktorom je dámska obrúčka zdobená žiarivým diamantom. S týmto výberom sa plne stotožňujeme, keďže ide o nadčasový model a vďaka svojmu jednoduchému a jemnému dizajnu spĺňa všetky atribúty obrúčky na celý život.

 

3. Obrúčky Ria

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Romantický a elegantný model obrúčok Ria je osadený v dámskej verzii 4-mi diamantmi. Ako pri všetkých diamantových obrúčkach, tak aj v prípade modelu Ria, je možné vyrobiť aj obrúčku bez diamantov, prípadne vyrobiť drahokamovú verziu s použitím prírodných farebných kameňov.

 

4. Obrúčky Lila

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Obrúčky Lila sú prototypom moderných a vizuálne veľmi príťažlivých obrúčok, či už ide o diamantové prevedenie dámskej alebo čistej pánskej verzie. Je krásne kombinovateľná s akýmkoľvek zásnubným prsteňom a možno práve preto sa v radoch našich mladomanželov teší veľkej popularite.

 

5. Obrúčky Frances

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Obrúčky Frances patria medzi novinky v našej stálej ponuke. Vďaka svojmu unikátnemu profilu a dizajnu zaujali desiatky našich zákazníkov a žnú veľké úspechy. Sú dôkazom, že stále je možné vymyslieť niečo nové a osloviť tak aj tých najnáročnejších zákazníkov.

 

6. Obrúčky Lea

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Stálica našej ponuky, obrúčky Lea. Kombinácia matného a lesklého zlata s rafinovaným diamantovým vzorom je v našej ponuke od počiatku. Aj vďaka tomuto krásnemu prepojeniu a aj vysokej popularite medzi našimi zákazníkmi možno považovať tieto obrúčky za nadčasové a spĺňajúce najvyššie požiadavky.

 

7. Obrúčky Judith

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Model obrúčok, pri ktorom je dámska obrúčka osadená diamantmi po celom obvode. Vzhľadom na to je cenové nastavenie týchto obrúčok vyššie ako pri ostatných modeloch z našej kolekcie, no aj napriek tomu majú zastúpenie v top 10 najobľúbenejších modelov.

 

8. Obrúčky Clementine

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds
 

Model Clementine osadený diamantmi po celom obvode v dámskej verzii, rovnako ako model Judith, patrí medzi luxusné modely obrúčok. Vizuálne krásny model, ktorý zaručene bude ozdobou svadobného sľubu novomanželov a rovnako krásny bude vďaka našej a vašej starostlivosti dlhé roky.

 

9. Obrúčky Gloria

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Štandardne sa tieto obrúčky vyrábajú v šírke 5 mm (samozrejme je možná modifikácia) vďaka čomu ide o výraznejšie pôsobiaci model, avšak vďaka jemnému prevedeniu pôsobí veľmi nežne na dámskej aj pánskej ruke. V dámskom prevedení je vsadený diamant v elegantnom lôžku. 

 

10. Obrúčky Amelie

Najobľúbenejšie obrúčky Mikuš Diamonds

Čaro týchto obrúčok je v kombinácií dvoch farieb zlata (samotné prevedenie je na výbere zákazníkov, samozrejmosťou je možnosť vyhotovenia v jednej farbe zlata). Kombinácia farieb zlata je v radoch snúbencov veľmi obľúbená, keďže sa dá jednoducho zladiť ku šperkom, ktoré bežne dáma, prípadne pán nosievajú.

Veríme, že si z ponuky obrúčok v našom klenotníctve vyberiete tie, ktoré vás budú sprevádzať vo svadobný deň, ale aj celým spoločným životom. S výberom vám radi pomôžeme, a už teraz sa tešíme na vaše svadobné príbehy.