BLOG

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku

Pragmatik alebo romantik? Na statuse až tak nezáleží, pretože zásnubná kreativita sa dá ukryť do oboch charakterových nuansí muža. Muža, ktorý sa rozhodne podujať na najväčšie dobrodružstvo života – zásnubný akt. Pri tak silnom láskyplnom míľniku sa nedá hovoriť o krajšom, lepšom, či vychytenejšom priebehu „pokľaku“, no predsa len existujú žiadosti o ruku, ktoré sa svojou originalitou zapísali do zásnubných dejín. Nemusíte ich do bodky kopírovať, stačí sa nechať inšpirovať a pridať kus svojho vlastného príbehu lásky.
 

1. Kinder surprise – diamantové prekvapenie

 

Čoskoro, vďaka maškrtnému sviatku, ktorý oslavujeme 6. decembra, sa rapídne zvýši spotreba hriešne chutných čokolád. V akejkoľvek podobe. No aj pre veľkáčov je stále veľmi obľúbená forma 2 v 1. Čokoládové vajíčko s prekvapením, ktoré sa nedá dopredu predvídať, ani keď s ním mocne pohrkáme. Ak plánujete zásnuby práve na Mikuláša a chcete ísť na to skutočne rafinovane, ukryte diamantový zásnubný prsteň do Kinder vajíčka. Chce to trochu šikovnosti, ale sladké ÁNO od vašej vyvolenej rozhodne stojí za to!

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku

 

2. Domáci miláčikovia – dojemné posolstvo lásky

 

Pes. Mačka. Fretka. (Vhodné doplňte podľa seba.) Sú skutočne skvelými pomocníkmi aj pri takom vzácnom míľniku ako je žiadosť o ruku. Skúste zavesiť tabuľku s osudovou vetou na krk vášmu štvornohému miláčikovi a privítajte obaja svoju kráľovnú po príchode z práce. Verte nám, jej únava po náročnom dni sa švihom premení na zásnubný adrenalín, po akom túži každá žena, ktorá už našla svojho kráľa.

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku
 

3. Scrabble – vyskladajte si zásnubné „ÁNO“

 

Dlhé zimné večery, ktoré sa čo chvíľa stanú realitou, prajú rôznorodým spoločenským hrám v teplúčku obývačky. Ak ste vášnivým hráčom napríklad hry Scrabble, viete spojiť spoločnú záľubu so spoločným životom. :-) Vyskladajte v príhodnom okamihu čarovnú vetu „Vezmeš si ma“ a počkajte si na ÁNO, s ktorým historicky najviac zabodujete. Obaja!

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku
 

4. Let balónom – zásnuby ako v siedmom nebi

 

Ak je let teplovzdušným balónom už dlhé roky snom vašej milej, nie je nič inšpiratívnejšie ako prepojiť jeden sen s druhým. S vami. Dokonale zaostrené na ohromný zážitok bude aj vtedy, ak vašu žiadosť rozšírite na pozemné súradnice, okolo ktorých podľa plánu preletíte. Spojte sa so šikovným farmárom, ktorý sa dokáže kreatívne vyblázniť pri „zásnubných kruhoch v obilí“. Otázka „Vezmeš si ma?“, ktorá jej bude adresovaná z výšin nebeských, bude veľkolepé, no stále intímne svojské „divadlo“, ktorého potlesk sa meria zásnubným skvostom. V prípade, že to chcete posunúť o level vyššie, prenajmite si lietadlo, z ktorého výhľad môže byť rovnako jedinečný.

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku

5. Klávesnica – pohľad, na ktorý sa nezabúda

 

Predpokladáme, že ak čítate tieto riadky, nezaobídete sa bez IT technológií. Ak sám plávate v týchto vodách z vysoko profesionálneho hľadiska, túto žiadosť o prstenník si skutočne užijete. Nemusíte pritom rozobrať celý počítač či notebook vašej lásky, stačí, ak efektne prelepíte písmená na klávesnici a necháte tam iba to, čo tam v danú Veľkú chvíľu patrí. Predstavte si, ako ráno, ešte rozospatá, ťuká do klávesnice a intuitívne tam hľadá rozmiestnenie abecedy, na ktoré je zvyknutá. A hľa, vidí „iba“: „Vezmeš si ma?“ Rovnako nezabudnuteľne to môže vypáliť aj večer, keď si pôjdete pozrieť spoločne film, ktorého výber necháte na ňu. Rafinované, však?

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku
 

6. Kino – v hlavnej úlohe vy a vaša vyvolená

 

Kým predchádzajúce žiadosti o rúčku boli viac v rovine intimity, nasledujúci originálny tip počíta s tým, že ste obaja do istej miery extroverti a nerobí vám problém podeliť sa o svoje šťastie s celou, uhm, kinosálou. Veď viete ako sa hovorí: „Šťastie je skutočné, keď ho máme s kým zdieľať.“ Ak vám táto žiadosť príde ako z amerického filmu, verte, že sa odohrala v Prešove. 
Kreatívny potenciálny ženích všetko pripravil tak, že sa pred samotným filmom pustil akoby trailer. Ten však snímal priebeh vzťahu oboch aktérov, teda aj ženy jeho srdca, ktorá, samozrejme, nič netušiaca sedela v hľadisku. Po skončení ich spoločného plátna lásky, ju pred celou sálou požiadal o ruku. Takto podobne to môžete vymyslieť na billboarde, ktorý si prenajmete, v rádiu, v lietadle (letuška s radosťou vyhlási túto netradičnú inštruktáž), prípadne na športovom zápase, kde to po dohode vypustí do éteru hlásateľ a kameraman sa postará o zachytenie neopakovateľných dojmov.

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku
 

7. Tetovanie – odvždy a navždy, na tele i duši

 

Ak ste fanúšikom zdobenia tela, nerobí vám problém trošku bolesti z lásky a chcete zostať verný aj svojmu štýlu, vytetovať si zásnubnú otázku na kus holej kože môže byť vskutku netradičnou žiadosťou. Garantujeme vám, že sa to vytetuje do srdca i duše vašej (veríme) budúcej ženy. Kľúčovú otázku môžete doplniť aj špecifickým citátom, výrokom či vizuálom – diamantovým zásnubným prsteňom –, ktorý sa zrazu z obrázkovej podoby zmení na skutočnosť. Drsná romantika, čo poviete?

7 najkreatívnejších žiadostí o ruku

Originálne miesto aj zásnubný prsteň

 

Existuje skutočne mnoho spôsobov, ako pokľaknúť pred ženou vášho života, ale iba jeden dôvod. Milujete ju. Či už sa rozhodne vstúpiť na zásnubné územie na Vianoce, Silvestra, Valentín či osobný sviatok, počúvajte svoju intuíciu a renomé klenotníka, ktorému zveríte svoj osud. 

My, v Mikuš Diamonds, poskytujeme na všetky zásnubné prstene doživotnú záruku a bezplatný servis. Navyše, originálne nemusí byť iba miesto, kde posuniete váš vzťah na vyššiu úroveň, ale aj výber samotného zásnubného klenotu. Žiadna požiadavka nám v tomto štýle nie je cudzia, pretože všetky šperky vyrábame ručne – s láskou a nekonečnou vášňou v našej klenotníckej dielni v Trenčíne. Tešíme sa na vaše „ÁNO“. :-)