BLOG

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

V máji, mesiaci lásky, sme obohatili náš blog i sociálne siete článkom o exotických zásnubách našich zákazníkov. Hlavní aktéri si zaspomínali na najkrajšie chvíle za hranicami bežných dní, a tých, ktorých to čaká, sme, veríme, inšpirovali v ďalších cezhraničných zásnubných krokoch. Pokiaľ však dávate prednosť nášmu krásnemu a malebnému Slovensku, či už z praktických dôvodov kvôli situácii v zahraničí alebo z romantických dôvodov viažucich sa na slovenské zákutia, tento článok je práve pre vás. S radosťou sme zozbierali niektoré zásnubné okamihy našich klientov, ktorí sa s nami podelili o chvíle, ktoré navždy zmenili ich život.

Hradná pani & leto lásky & vysnívané diamanty

Miesto zásnub: Bojnický zámok

Osudová žena: Vanesa

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Natasha

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: Všade dobre, na Slovensku najlepšie! A to platí nielen o zámockej lokalite zasnúbenia, ale aj o výbere kráľovského skvostu z našej dielne. Nech teraz prehovorí naša zamilovaná Vaneska: „Keď som bola prvýkrát u vás na predajni, dúfala som, že raz aj ja budem mať diamantový zásnubný prstienok od Mikuš Diamonds. Teraz ho už mám a k tomu som aj šťastne zasnúbená. Už viem, prečo sa hovorí ,žiariš ako diamant‘. Ďakujem vám za niečo tak úžasné, čo bude zdobiť moju ruku do konca života.“ Touto cestou ďakujeme aj my a prajeme lásku pevnú a jagavú ako diamant!

Kráska na Dunaji & ríša kvetov & diamantové srdce

Miesto zásnub: Staré mesto, Bratislava

Osudová žena: Mária

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Leila

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: Ak máte vyslovene harmonický pocit pri pohľade na tieto umelecké fotografie, rozhodne to nie je náhoda. Naša sympatická zákazníčka Mária pracuje v ríši kvetov, ktoré sa stali aj súčasťou atmosférického zásnubného fotenia v našom hlavnom meste v jedno príjemné augustové popoludnie. Láska, súzvuk, pohoda, to všetko ide z tohto úžasného páru, ktorý spečatil svoj vzťah s naším diamantovým prsteňom Leila v tvare srdca. Zo srdca si vybrali aj naše svadobné obrúčky a my sa tešíme, že môžeme byť súčasťou tohto krásneho príbehu aj ďalšie vzácne okamihy ich života.

Tatranská turistika & najsladšia odmena & diamantový kvet

Miesto zásnub: Chata pod Rysmi

Osudová žena: Lenka

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Summer

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: Hovorí sa, že žena a hory boli stvorené podľa tých istých zásad. Keď sa spojí táto krásna kombinácia, môže vzniknúť jedinečný zásnubný zážitok, zavŕšený veľkolepým diamantovým „ÁNO“. „Tento moment sa navždy vryje do môjho srdca a bude patriť medzi moje najkrajšie spomienky v mojom živote. Môj šikovný a úžasný snúbenec sa dokonale trafil do môjho vkusu a ešte k tomu mi briliantový prstienok Summer sadol ako uliaty,“ prezrádza Lenka o svojom jedinečnom zásnubnom okamihu, ktorý bol spojený s vysokohorskou turistikou, na konci ktorej ju čakala tá najmagickejšia odmena z našej klenotníckej dielne. Čo myslíte, zvýšil by sa záujem o šport tohto druhu, ak by ženy v cieli čakali diamanty? :-)

Nečakané plesanie & mystické zásnuby & briliantová dokonalosť

Miesto zásnub: Štrbské pleso

Osudová žena: Kristína

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Sharon

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: V tomto príbehu sa presunieme z horúceho leta do zimy, ktorá má svoje špecifické čaro, o to viac, ak si ju spájame s našimi vzácnymi horami.Na moje 30. narodeniny mi Andrej daroval pobyt v krásnom hoteli v Tatrách. Keď sme tam dorazili, navrhol prechádzku pri Štrbskom plese. Síce mi nešlo do hlavy, prečo sa chce ísť prechádzať v hmle a po tme, no privolila som. Ako sme kráčali, zrazu zastal, spustil na mňa dojímavý monológ, pričom si kľakol a vytiahol svietiacu krabičku s najkrajším prsteňom na svete. Dojal ma k slzám! Boli sme tam len my dvaja, tma a žiarivý diamantový prsteň Sharon, ktorý je výnimočný svojím tvarom. Úprimne, krajší by som (si) sama nevybrala. Dokonca aj náš arménsky kamarát, ktorý sa vďaka rodinnému starožitníctvu vyzná v šperkoch, pochválil výber tohto dokonalého zásnubného prsteňa,“ hovorí Kristínka, ktorú spolu s jej Andrejom zdobia aj obrúčky z našej dielne. Ale to už je iný príbeh. :-)

Hviezdne výhľady & nezabudnuteľné narodeniny & originálny skvost

Miesto zásnub: Lomnický štít

Osudová žena: Zuzana

Zásnubný skvost: Personalizovaný prsteň Dragon's eye s ruženínom a diamantmi

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: Aj nasledujúce nečakané zásnuby boli lokalizované v našich magických Tatrách, v zimnom období pri príležitosti narodenín našej dojatej zákazníčky Zuzky. Hľa, ako rafinovane to pripravil jej milovaný Marek. „Absolútne som netušila, kam ideme. Po ceste som si ale stihla všimnúť smer Vysoké Tatry a keď som uvidela Lomnický štít, prezradil mi, že tam budeme aj nocovať. Ani v lanovke mi nenapadlo, že by ma mohol požiadať o ruku (stále som si tento výlet spájala s mojím sviatkom). Potom, pekne trpezlivo počkal až na západ slnka, pokľakol si ako zo starého dojáku a spýtal sa tú čarovnú vetu: ,Vezmeš si ma? Ani na sekundu som nezaváhala, od dojatia sa rozplakala, bolo to neskutočne nádherné, počasie nám hralo do karát, všade boli rozprávkové výhľady na hory. Priznám sa, vždy som túžila po tom, aby moje zásnuby boli niečím výnimočné, a preto som v tomto smere netúžila po klasike ani čo sa týka zásnubného prsteňa. V Mikuš Diamonds sa mi dávnejšie páčil legendárny prsteň Lagoon v ružovom zlate s ruženínom. No môj muž našiel a vybral ešte krajší zásnubný skvost. Išlo o jeden jediný exkluzívny kus, určený pre mňa, s tajomným názvom Dragon's eye.“ Toto „Dračie oko“ tvorí jeden veľký centrálny ruženín a okolo neho žiari 38 briliantov.

Štedré Vianoce & nezabudnuteľné narodeniny & morganitové zasnúbenie

Miesto zásnub: Jedľové Kostoľany

Osudová žena: Natália

Zásnubný skvost: Personalizovaný prsteň Gianna s morganitom a diamantmi

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: „Naše zásnuby prebehli na Štedrý večer, išlo o naše druhé spoločné Vianoce. V poslednom darčeku som od môjho Miška očakávala fakt všetko – od wellnessu až po ponožky. Po rozbalení asi štvrtej krabičky v krabičke som stále nerozumela, čo sa deje, i keď všetci naokolo už slzili. Keď som sa v tomto stave dopracovala k poslednej vrstve z tejto svojskej matriošky a vzhliadla som prsteň s krabičkou, zo šoku som ju hneď zavrela. :-) Po troch sekundách načítavania systému a spozorovaní môjho muža na kolenách, sa ma spýtal, či budem jeho manželkou. Skúste hádať, aká bola moja odpoveď pod prekvapeným vianočným stromčekom. :-) Keďže šperky sú mojou vášňou, prácou aj záľubou (pozn. red. Natálka je naša profesionálna predajkyňa v Banskej Bystrici), sama by som si nevedela vybrať top zásnubný skvost. Ešteže to Michal urobil za mňa a stavil na perfektnú kombináciu luxusného ružového zlata, prírodných diamantov a jemného morganitu. Model zásnubného prsteňa Gianna je dosť výrazný, no práve krásna a pastelová farba morganitu ho robí romantickým a jedinečným.“

Láska nebeská & dozvuky výročia & briliantová jemnosť

Miesto zásnub: Banská Bystrica

Osudová žena: Kristína

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Josette

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: Kristínku požiadal o ruku jej nastávajúci pár dní po oslave ich 5-ročného výročia. A jej reakcia? „Žiadosť prišla skutočne nečakane. Dostala som ten najkrajší zásnubný prstienok z ružového zlata.“ Túto diamantovú jemnosť sme „pokrstili“ menom Josette a právom patrí medzi naše najdecentnejšie zásnubné skvosty – z ohňa zrodené, s láskou darované.

Útulný domov & jesenné zásnuby & najobľúbenejší solitér

Miesto zásnub: Doma, tam, kde kvitne láska

Osudová žena: Loriána

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Sprout

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: „Naše zásnuby neboli ničím výnimočné,“ začína svoje rozprávanie naša spokojná zákazníčka Lori, „no zároveň boli veľmi špeciálne, pretože boli len o nás dvoch a našej láske.“ Chcete vedieť, ako prebehli? „Prišla som večer domov, kde ma čakal môj, teraz už snúbenec, Lukáš. Zrazu ma silno objal a spýtal sa ma, či viem, že ma ľúbi. S úsmevom som mu odpovedala, v tom si kľakol a otvoril krabičku s prsteňom Sprout a spýtal sa ma tú najkrajšiu otázku. Bolo to nádherné a emotívne. Prsteň je dokonalý. Ešte pred zásnubami som ho obdivovala vždy, keď som išla okolo predajne Mikuš Diamonds. Je jednoduchý, no výrazný. Stále sa naň neviem vynadívať. Už navždy mi bude pripomínať tento nádherný jesenný večer.“ Mimochodom, model tohto prstienka patrí medzi dlhodobo najpopulárnejšie solitéry medzi našimi snúbencami a v roku 2019 sa ocitol na 1. mieste medzi najpredávanejšími zásnubnými prsteňmi z našej trenčianskej klenotníckej dielne.

Zámocký luxus & valentínsky dar & preslávený klenot

Miesto zásnub: Zámocký hotel Galicia Nueva, Lučenec


Osudová žena: Katarína

Zásnubný skvost: Diamantový prsteň Lyndsy

Ako zažiť najkrajšie zásnuby na Slovensku!

Zásnubný príbeh: Spomenúť zaláskované zásnubné „stories“ a vynechať Valentín, sviatok zaľúbených, to by bol hriech, nemyslíte? Hriešne krásny diamantový prsteň Lyndsy, ktorý v niekdajšej kampani preslávil náš bývalý ambasádor a herec Braňo Deák, ozdobil prstenník našej zákazníčky Katky práve na Valentína. „Nádherné prostredie zámockého hotela, v ktorom ma môj milovaný požiadal o ruku, bolo samo osebe klenotom. Absolútna romantika, intimita, pokoj, to všetko bolo nečakane ,narušené okamihom, o ktorom som snívala už ako malá slečna. V tých predstavách svietil diamantový prsteň, no skutočnosť predstihla moje očakávania priam míľovými krokmi. Zbožňujem dizajn tohto prsteňa práve preto, že mi ho daroval muž, s ktorým chcem byť do konca života.“

A aké sú naše benefity?

Priam doživotné, pretože ich poskytujeme presne s týmto atribútom ku všetkým našim zásnubným skvostom. Oceniť tak môžete nielen ručne robenú krásu, ktorú pre vás zhmotňujeme už vyše 20 rokov, ale aj doživotnú záruku proti vypadnutiu drahého kameňa a bezplatný servis, po ktorom bude váš prstienok ako nový – a to nielen po estetickej, ale aj odbornej stránke. Tešíme sa na vás, aj na všetky zásnubné príbehy, o ktoré sa s nami podelíte. Či už sa udejú za našimi hranicami, alebo v čisto slovenských súradniciach – určite budú krásne a nezabudnuteľné!