BLOG

Letné interview s Máriou Čírovou v najnovšej Emme!

Letné interview s Máriou Čírovou v najnovšej Emme!

Slobodná, odvahou hnaná, multitalentovaná speváčka – Mária Čírová – žiari ako exkluzívna tvár slovenského rodinného klenotníctva Mikuš Diamonds. Jej éterické krivky a životná filozofia dokonale ladia s ručne robenými šperkmi s unikátnym príbehom. Začítajte sa do jej unikátov.

K akým šperkom najviac inklinujete?

U mňa je to celé o pocitoch, takže ťažko definovať môj obľúbený štýl. Niekedy sa mi dokonca stane, že objavím doplnok, ktorý som nosila v puberte a mám chuť sa ním ozdobiť aj teraz. Každopádne, náušnice sú pre mňa top. Tých som vyskúšala asi najviac a skutočne ma baví s nimi experimentovať. Špeciálnou kategóriou sú potom prstene, na väčšinu z nich sa mi totiž viažu nezabudnuteľné spomienky.


Minulý rok ste svoj vzťah posunuli na najvyšší level. Podľa čoho ste si vybrali svadobné obrúčky?

Ja by som pokojne išla aj do extravagantnejších modelov. Môj muž však chcel čo najjednoduchší typ obrúčky, ktorý by nevnímal pri bežnom fungovaní, ani pri hraní na gitare. V tomto smere som sa mu maximálne prispôsobila. Máme tam vygravírovaný dátum, naše mená a jednu vetičku.


Aký šperk by ste si na seba nikdy nedali?

Hm. Jednoznačne taký, ktorý by ma ničím neoslovil. Šperky ma skrátka musia zaujať, či už umeleckým vyjadrením alebo svojou výnimočnosťou. Páči sa mi, že presne na tomto princípe funguje Mikuš Diamonds. Keď si uvedomím, akú úžasnú cestu musí prejsť každý jeden šperk, ktorý sa u nich zrodí, je to skutočné majstrovstvo. Fascinujú ma večné diamanty, štýlové farebné drahé kamene a super sú i klasické biele perly, ktoré skvele vyniknú práve v tomto „vzdušnom“ období.

Letné interview s Máriou Čírovou v najnovšej Emme!

Pre mnohé smrteľníčky ste inšpiratívna aj ako módna ikona. Aká je tá vaša?

Móda je súčasť môjho života rovnako ako moja osudová láska – hudba. Mám množstvo kamarátov medzi módnymi návrhármi, s ktorými často spolupracujeme na zaujímavých projektoch alebo prehliadkach. A čo sa týka ikony, verte či nie, nemám žiadnu. Dokáže ma však upútať prirodzená charizma, akú vyžarujú niektoré osobnosti svetovej módy. Za všetky spomeniem Gisele Bündchen.


Čo všetko vám evokuje leto? Na čo sa najviac tešíte?

Milujem teplo. Milujem, keď je dlho svetlo. Milujem, keď vstanem o pol siedmej ráno a vonku je úžasný svieži vzduch a večer sa dá sedieť v tričku do polnoci. Milujem obdobie ľahučkých šiat, kúpania, grilovačiek a ležérneho oddychu. Je to obdobie, keď čerpám energiu na celý rok. Nedávno sme sa vytešovali zo svadobnej cesty na Maledivách, no určite ešte plánujeme dovolenku pri mori, keďže sme celá rodina alergici. Radi chodíme autom, lebo môžeme objavovať nové pláže a utajené miesta.


Ak by ste mohli na svojom živote niečo zmeniť, čo by to bolo?

Nie som ten typ človeka, čo sa nejako extra zamýšľa nad minulosťou. Skúsme sa radšej tešiť z prítomnosti. Aj keď je to stále o tom istom, raz ste hore a raz dole – všetko má svoj (skrytý) význam a všetko nás posúva ďalej! Zbožňujem život a všetky jeho tajomstvá.


Vyjadrite svoj život jedným slovom...

Iba jedným? Tak dobrodružstvo! (smiech.)

SÚVISIACE ČLÁNKY

Výber Top zásnubných prsteňov

Ktorý model zásnubného prsteňa kraľoval v roku 2022 v našom klenotníctve? Prinášame Vám rebríček TOP 10 snubákov za uplynulý rok.

PREČÍTAŤ ČLÁNOK