BLOG

Inšpirujte sa morganitovou kolekciou v najnovšej EMME!

Inšpirujte sa morganitovou kolekciou v najnovšej EMME!
„Najviac vzrušujúci, najnáročnejší a najvýznamnejší vzťah zo všetkých je ten, čo máme samy so sebou," povedala bohyňa štýlu Carrie Bradshaw z ikonického seriálu Sex v meste a my s ňou do bodky súhlasíme. Láska k sebe totiž znamená vedieť sa správne ohodnotiť. Čo tak uchovať túto hodnotu do sexy šperku s morganitom, ktorý je titulovaný ako drahokam božskej lásky?

Morganit – top šperk v mesiaci lásky!

I keď sme obyčajné smrteľníčky, môžeme si vychutnať priazeň bohov práve cez ich vzácne dary. Prírodné farebné kamene sú to najrafinovanejšie, čo krásny ženský vesmír postretlo. Špeciálne miesto patrí „ružovému smaragdu“ – morganitu – ktorý je azda najkrajším členom v rodine berylov. V čom spočíva jeho charizma?

„Celý dizajn tohto nádherného kameňa pôsobí jemne a decentne, je príjemný na pokožke, nie je prvoplánový, nekričí, no zároveň pri každom naklonení javí iný odlesk a farby – od čírej, bledoružovej až po broskyňovú. Dokonalú sýtosť farby mu dodáva prítomnosť mangánu,“ odhaľujú tajomstvo morganitu profesionáli v klenotníctve Mikuš Diamonds. A skutočne, akoby morganit kopíroval i nálady terajšej prírody, plnej kvetov, erotiky, rozmnožovania a radosti. Radosti z lásky.

Inšpirujte sa morganitovou kolekciou v najnovšej EMME!

Pre aké lásky je morganit vhodný?

... pre všetky! Každá ženská duša, každého veku si pýta jeho láskyplnú pozornosť! V metafyzických kruhoch sa šepká, že morganit podporuje ženskú energiu lásky, zlepšuje vzťahy medzi partnermi a stimuluje tvorivosť a pohodu. Ide o veľmi romantický drahokam, preto je často vnímaný ako dar vyjadrujúci hlboké city a úprimnú lásku. Pri kúpe možno prihliadnuť i na hviezdny fakt, že je osobným kameňom harmonického znamenia Váh.

Ako morganit vhodne kombinovať?

Ak by sme sa držali nepísaných pravidiel „biblie štýlu“, tak veľmi efektne – tón v tóne – pôsobí v symbióze s čoraz trendovejším ružovým zlatom. Milovníčky plnokrvných kontrastov ho zas ocenia v žiarivom bielom zlate. Tak či onak, morganit je zrodený na všetky špeciálne príležitosti ako i na každodenné nosenie v duchu ležérnej elegancie „top džínsy a šik blúzka“. Dokonalú súhru v „grande finale“ vytvorí s prírodnými nesmrteľnými briliantmi.

Mikuš Diamonds miluje morganit

... a zákazníci Mikuš Diamonds milujú jeho ručné osadenie a precízne prevedenie. To platí pri všetkých unikátnych šperkoch tohto rodinného klenotníctva, ktoré už dvadsať rokov plní vaše vyšperkované túžby. Zažite morganitovú osudovosť naživo v jednom zo siedmich kamenných klenotníctiev Mikuš Diamonds alebo v e-shope mikusdiamonds.sk.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Výber Top zásnubných prsteňov

Ktorý model zásnubného prsteňa kraľoval v roku 2022 v našom klenotníctve? Prinášame Vám rebríček TOP 10 snubákov za uplynulý rok.

PREČÍTAŤ ČLÁNOK