BLOG

2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!

2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!

Presne o týždeň, kedy oslavujeme Štedrý deň, si môže žena vášho srdca rozbaliť jeden zo štedrých darčekov, ktoré tvoria našu druhú päticu top šperkárskych trendov na rok 2020! Vnímajte čaro týchto ručne robených šperkov z prírodných drahokamov, ktoré sú balzamom pre dušu, potešením tela na (nad)zmyslovej úrovni a vzdaním úcty našim precíznym klenotníkom, ktorí vedia, po čom ženy túžia! Šťastné a ligotavé!
 

1. Morganitový prsteň Temple

Telo prsteňa Temple: Zásnubné krivky, prírodný morganit, prírodné diamanty, ružové zlato

Duša prsteňa Temple: Ružová ruža. Ružový smaragd. Ružový beryl. Aj takto by sme vedeli oslavovať dizajn tohto nádherného skvostu, ktorý pôsobí decentne, nie je prvoplánový, a predsa dostatočne výrazný, aby splnil status zásnubného klenotu. Teplé pastelové odtiene ho priam predurčujú k tomu, aby sa stal tichým svedkom vášho spoločného života. Ak už máte zásnubný míľnik za sebou, prsteň Temple môžete vnímať ako skvelý tip na darček pri narodení dieťatka alebo pri inom osobnom sviatku ženy vášho života.

2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o prsteni Temple: Morganit je známy výnimočnou vlastnosťou – pleochroizmom – ktorá je príčinou toho, že jeho farba sa javí odlišne sýta pri jeho rôznom natočení. Pri každom uhle tak môžete objaviť novú farbu – od čírej, bledoružovej, broskyňovej až po intenzívnejšiu ružovú. Skutočný zázrak z prírody, však?

Topásový prsteň Temple

Telo prsteňa Temple: Trendy krivky, prírodný topás, prírodné diamanty, biele zlato

Duša prsteňa Temple: Hneď ako uzrel svetlo sveta tento štýlový fešák, stal sa našou srdcovou záležitosťou. Na rozdiel od svojho jemného súrodenca s ružovým morganitom, modrý topás vyniká v sýtejšej zbroji. Jeho zvodom neodolali ani Indovia, ktorí celé stáročia verili, že im tento „ohnivý“ drahokam zaistí dlhý život, krásu a inteligenciu. Ak si chcete zaistiť večné sympatie svojej vyvolenej, vedzte, že modrý topás zodpovedá k 4. výročiu svadby. Radostným (vianočným) priehrštím si ho však môžu dopriať aj sebavedomé „single ladies“.

2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o prsteni Temple: Modrá farba topásu je tak špecifická, že dostala v klenotníckom žargóne samostatné pomenovanie „londýnsky topás“. Bez ohľadu na jeho multikultúrne označenie (london blue), jeho rodný list je výsostne „made in Slovakia“.

 
2. Diamantová súprava Avidity  

 
Telo náhrdelníka Avidity: Božské krivky, prírodné diamanty, žlté zlato

 

Duša náhrdelníka Avidity: Ak by Oskar, „boh slnka“, miloval amulety, určite by si za ten hlavný zvolil poetický náhrdelník Avidity z klenotníckej dielne Mikuš Diamonds. Dlho by mu však nevydržal, keďže chýr o žiarivom zlate s ešte žiarivejšími diamantmi v ešte žiarivejšom neštandardnom dizajne by ako slnečný lúč prenikol z nebies až na našu Zem. A keďže smrteľníci už dobyli Mesiac, určite by vymysleli spôsob, ako pokoriť i slnečného Oskara. Našťastie nemusíme o tom rozmýšľať. Hľa. Náhrdelník Avidity je tu a teraz. Iba pre vás. Moderný, svieži a vždy so slnečnou náladou! Jeho vibrácie boli natoľko hypnotizujúce, že sa im neubránili ani naši šikovní klenotníci a k náhrdelníku zhotovili rovnomenné hrejivé náušnice a rovnako oslnivý prsteň Avidity.

2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!

Zaujímavosť o náhrdelníku Avidity: Majstrovstvo sa skrýva v detailoch, v tomto prípade v neobvyklom prevliekacom ušku náhrdelníka, ktoré opticky budí dojem plnej zlatej guličky. Ak vás skutočne zaujal tento pútavý klenot, veríme, že vás potešíme pozitívnou správou o jeho ďalšom (väčšom) členovi. Ten sa narodí do rodinného klanu Avidity už budúci rok 2020. Nuž, už teraz je jasné, že má zmysel pre magické načasovanie.

3. Diamantový náhrdelník Runes

Telo náhrdelníka Runes: Magické krivky, prírodné diamanty, biele, žlté a ružové zlato

Duša náhrdelníka Runes: Vedeli ste, že anglický preklad slova runes znamená „magické znaky“? Je úžasné, že toto kúzelné pomenovanie priamo úmerne odráža magické krivky príťažlivého náhrdelníka Runes. V dekolte ženy pôsobí akoby sa tam narodil, pričom nikdy nezabúda na svoje hlavné poslanie – zvýrazniť najpozoruhodnejší jav prírody – krásu ženy. Vďaka nepopierateľnej briliancii dokonale vyniká v kategórii „ultimátny večerný šperk“, no rovnako brilantne zahrá jemnú „chic“ verziu v bežné dni. Navyše je vhodný pre všetky vekové kategórie. Rafinované vrstvenie retiazok účelovo odpútava od nežiaducich vrások na krku, mladším ženám zas dodáva esprit sviežosti a ľahkosti.
 


2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o náhrdelníku Runes: Tento „dvojvrstvový“ krásavec má aj dva uhly pohľadu. V tom prvom vás zaujme jeho jemná inakosť – skladaná diamantová hlavička. Pri detailnejšom náhľade zostanete príjemne fascinovaní ležérnym, no v skutočnosti poctivo premysleným usporiadaním jeho jednotlivých magických prvkov.

4. Diamantový prsteň Style

Telo prsteňa Style: Štýlové krivky, prírodné diamanty, biele, žlté a ružové zlato

Duša prsteňa Style: Podľa psychologických výskumov si okolie ako prvé všimne oči a ruky. Okrem kvalitnej manikúry môžete pôvab svojich rúk zvýrazniť správne zvoleným typom prsteňa – v klenotníckej ríši nazývaného ako „koktailový“. A keďže každá žena zbožňuje diamanty, práve nesmrteľné diamantové spojenie v grandióznom prsteni Style nebude rozhodne hriechom proti štýlu a vkusu. Pokúšať vás však bude. Pravé diamanty majú totiž zvláštnu schopnosť nadviazať okamžitý vzťah so ženským pohlavím. O to viac v avantgardných luxusných vibráciách tohto briliantového prsteňa. A pretože súčasná doba si žiada zmenu prístupu, odvážnosť a jedinečnosť s potrebnou dávkou extravagantného štýlu, pokojne môžete prsteň Style vnímať aj na denné nosenie a postaviť na ňom celý svoj aktuálny outfit.

2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o prsteni Style: Koktailový prsteň nie náhodou nazývame „koktailový“. V metaforickom duchu je okolie takmer vždy „opité“ jeho pôvabom. Za týmto účelom sme ručne osadili 30 prírodných briliantov do zaujímavo vymyslenej, akoby otvorenej šíny prsteňa. Tento efektný prvok má aj svoju praktickú stránku. Budúcej majiteľke sadne veľkosť prsteňa +/- jedno číslo, takže si ho vie variovať podľa osobnej potreby.
 

5. Diamantové náušnice Calm

Telo náušníc Calm: Rozkvitnuté krivky, prírodné diamanty, biele, žlté a ružové zlato

Duša náušníc Calm: Chceli ste vždy vedieť, prečo vás mocne priťahuje určitý symbol? Tak, ako šperky nestrácajú na svojej hodnote vďaka prírodným diamantom, aj reč symbolov je tu od počiatku, nemení sa a je silno zakorenená v našom podvedomí. Veľmi hlboko s naším vnútrom komunikuje aj čarokrásny symbol kvetu, ktorý sme zapracovali do rozkošných diamantových náušníc Calm. Sú veselé, hravé, vkusné a dostatočne výrazné, aby pozdvihli náladu tam, kde treba. Tým myslíme aj šperkovnicu vašej dcéry či vnučky, pre ktoré bude tento dedičný klenot prechádzkou diamantovou záhradou.

2. časť: 5 top šperkárskych trendov na rok 2020!
 

Zaujímavosť o náušniciach Calm: Pri tomto roztomilo vyšperkovanom kúsku sa nebudete vedieť vynadívať na detaily, ktoré tvoria harmonický celok. Ten ovplyvňujú i rôznorodé pocitové nuansy v závislosti od zvolenej farby zlata. V bielej verzii tohto drahého kovu pôsobia náušnice Calm sviežo a mladistvo, v ružovej moderne a romanticky, v žltom odtieni zlata zasa tradične i nadčasovo. Ako by ste chceli pôsobiť vy?