BLOG

Farba roka 2024: Peach Fuzz

Farba roka 2024: Peach Fuzz

Svet marketingu a dizajnu je každý rok poznamenaný farbou, ktorá definuje trendy a štýl. Pre rok 2024 sa dostávame do sveta nežnej a elegantnej farby, ktorá okamžite evokuje pocit luxusu a sofistikovanosti, prináša nový rozmer do sveta módy a šperkárstva, je to farba s názvom Peach Fuzz. Táto jemná, ale pritom výrazná farba nám otvára dvere do sveta, kde sa spája klenotnícke umenie s najnovšími dizajnovými trendmi.

 

prívesok, prsteň a náramok v odtieni Peach Fuzz

 

Farba roka 2024 aj vo svete šperkov

Peach Fuzz nie je len ďalšou farbou v palete, je to výnimočný odtieň, ktorý symbolizuje štýl a trendovosť. Jeho odtiene pripomínajú zrelosť broskyne, čo dodáva prírodný nádych. Je to farba, ktorá nás bude sprevádzať cez rôzne obdobia, prinesie teplo a pokoj do každodenných okamihov. Odráža súčasné trendy a nálady v spoločnosti – odhaľuje túžbu po teple, pohode a pozitívnej energii.

 

Drahé kamene vo farbe Peach Fuzz

Pri hľadaní inšpirácie pre farbu roka 2024 sme sa zamerali na svet drahých kameňov a šperkov. Farba Peach Fuzz nám pripomína teplé odtiene koralu a morganitu, ktoré krásne rozžiaria a doplnia vašu šperkovnicu. Tento broskyňový odtieň s jemným nádychom ružovej prináša do šperkov sviežosť a mladistvosť, čím sa stáva ideálnou voľbou pre modernú a sebavedomú dámu alebo slečnu.

 

prstene osadené koralom a morganitom v odtieni Peach Fuzz

 

Morganitové šperky ako trend tohto roka

V roku 2024 získavajú drahokamy koral a morganit nový rozmer. Koral, tradične cenený pre svoje intenzívne červené odtiene, teraz prichádza v kontraste s mäkkosťou a jemnosťou v odtieni Peach Fuzz. Na druhej strane, morganit s jeho prirodzeným broskyňovým odtieňom je jasnou voľbou pre šperky v tomto trende. Odtiene oboch týchto prírodných drahých kameňov ožijú a celý rok 2024 sa budú tešiť svojej popularite.

 

prívesky osadené morganitom a mesačným kameňom

 

Zažiarte so šperkom Mikuš Diamonds

V rodinnom klenotníctve Mikuš Diamonds máme vášeň pre kvalitu a inováciu, čo svojim klientom dokazujeme deň čo deň vo všetkých našich klenotníctvach. V našich šperkoch nájdete dokonalú harmóniu medzi tradičnou eleganciou a moderným dizajnom. Od náušníc a prsteňov až po prívesky a náramky, každý kúsok je majstrovským dielom, ktoré spája krásu koralu a morganitu s teplom farby Peach Fuzz.

 

náhrdelník, prsteň a námušnice v ružovom zlate osadené morganitom

 

 

Elegantný outfit v kombinácii s trendy šperkom

V roku 2024 nejde len o to, aké šperky nosíme, ale aj o to, ako ich nosíme. Šperky z dielne Mikuš Diamonds sú navrhnuté tak, aby boli nielen nádherné, ale aj všestranné. Či už ide o deň v kancelárii alebo večer na spoločenskej udalosti, tieto šperky pridávajú každému outfitu nádych luxusu a štýlu.

Peach Fuzz a spojenie s materiálmi ako koral a morganit nie je len dočasným trendom, je to výzva k objavovaniu nových možností v šperkárstve. V Mikuš Diamonds s týmto trendom otvárame nové dvere do sveta štýlu a elegancie, kde každý kúsok šperku má svoj príbeh a význam.

 

náhrdelník, prsteň a náušnice osadené morganitom a akvamarínom v ružovom zlate

 

Viac o korale a morganite na našich blogoch:  
https://www.mikusdiamonds.sk/blog/koralove-zazraky-pritahuju-zraky-bohyn
https://www.mikusdiamonds.sk/blog/morganit-romanticky-drahokam-lasky