BLOG

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami

„Okolnosti môžete často zmeniť zmenou vášho postoja.“ Eleanor Rooseveltová

A práve neovplyvniteľné okolnosti znova donútili zmeniť i náš náhľad na možnosti, ako zostať milovníkom našich šperkov stále nablízku. Pri aktuálnej situácii nevešiame hlavu, ale otvárame dokorán dvere pre náš e-shop, kde si v pohodlí domova pri šálke kávy alebo pohári vína viete komfortne pozrieť celú našu ponuku šperkov.

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami
 

Pre jednoduchšiu orientáciu sme pre vás vytvorili návod ako nakupovať, aj napriek uzavretým klenotníctvam. A aby ste sa nebáli, že kúpite mačku vo vreci, vyjdeme vám vo všetkom v ústrety tak, že si ani nevšimnete rozdiel medzi doterajším nakupovaním priamo v našich predajniach.

Online nákupy šperkov

Napriek zatvoreným prevádzkam vás o to srdečnejšie chceme privítať na našej webovej stránke. Ak si chcete byť istí, že vami zvolený šperk stihne k vám docestovať do Vianoc, zamerajte sa na tie so štítkom Skladom. Pre urýchlenie vyhľadávania si taktiež môžete navoliť kritériá pre vás šité na mieru, a to cez odkaz Filtrovať. Pri konkrétnom type šperku si teda viete vybrať nielen farbu zlata, osadený drahý kameň alebo cenové rozpätie, ale aj ich dostupnosť. Jednoduché, prehľadné, rýchle. Presne takýto spôsob nákupu v dnešnej bleskovej dobe padne vhod, zvlášť v čase predvianočnom, kedy chceme do najkrajšieho dňa v roku toho stihnúť viac ako inokedy.

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami
 

Reálne fotografie šperkov

Pokiaľ ste si vybrali šperk a napriek tomu váhate s nákupom, ak si neviete predstaviť, ako vyzerá „naživo“ alebo priamo na tele, s radosťou pre vás pripravíme fotografie, prípadne video, znázorňujúce konkrétny šperk z viacerých uhlov. S touto požiadavkou sa môžete obrátiť na vybrané klenotníctvo, či priamo na náš centrálny zákaznícky servis. Pre uľahčenie rozhodovania urobíme všetko preto, aby ste si podklady potrebné k výberu toho najkrajšieho daru našli v čo najkratšom čase priamo vo vašej mailovej schránke.

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami
 

Výklad šperkov na mieru

Aktuálne platné opatrenia nám neposkytujú možnosť prezentácie šperkov v klenotníctvach tak, ako to bolo možné doteraz. Keďže však vieme, že pre mnohých z vás je dôležité šperk pred jeho zakúpením vidieť, našli sme spôsob, ako vám vyjsť v rámci možností a maximálnej bezpečnosti v ústrety: pripravíme pre vás výklad na mieru. Prostredníctvom neho si viete obzrieť zvolený šperk aj v prípade zatvorenej prevádzky.

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami
 

Stratení vo výbere šperku? Poradíme vám

Ak si nie ste istí, čo by sa obdarovanej osobe hodilo, alebo sa cítite vo výbere trošku stratení, k dispozícii sú vám naše profesionálne predajkyne, pripravené na telefonických linkách jednotlivých klenotníctiev. Poradia, usmernia a pripravia zoznam šperkov, ktoré budú ideálnym darčekom či už pre vás alebo pre niekoho z vašej rodiny a blízkych. Následný postup bude spočívať vo výbere jedného z vyššie spomenutých bodov. Nuž a ak by sa napriek snahe o perfektné doladenie všetkých detailov stalo, že šperk nesplní predstavu obdarovanej dámy na 100 %, potešíme vás nadštandardnou „poistkou“: možnosť výmeny nového, nenoseného šperku sme predĺžili do 31. 01. 2022.

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami
 

Šperk vo vianočnom šate ako nádherný darček

Veríme, že šperk, ktorý ste si vybrali, poteší nielen oko, ale zahreje aj srdiečko pri jeho otváraní pod vianočným stromčekom. A aby sme predĺžili dojem prekvapenia, šperk vám luxusne darčekovo zabalíme a to aj v prípade, ak ste sa rozhodli objednať si ho priamo domov.

Pohodlný online nákup šperkov s našimi výhodami

Prevzatie a platba šperku

Ani pri zatvorených prevádzkach sa nemusíte obávať, že si váš vytúžený šperk k vám nenájde cestu. Naše klenotníctva fungujú ako výdajné miesta pre vaše objednávky s možnosťou platby priamo na mieste. Pri online nákupe vám šperk bude bezpečne doručený kuriérom na vami zvolenú adresu a snáď ani nemusíme pripomínať, že i takýto druh nákupu zahŕňa všetky naše významné benefity, vrátane Doživotnej záruky proti vypadnutiu drahého kameňa a Celoživotného bezplatného servisu. Pokiaľ sa totiž obraciate na renomovanú, serióznu a v našom prípade hrdú slovenskú značku, získavate nielen výnimočný, ručne vyrobený diamantový alebo drahokamový šperk, no tiež nenahraditeľný pocit, že sa o vás ako o nášho zákazníka vždy postaráme. Samotným nákupom u nás vzťah predajca – zákazník nekončí, naopak, je to len začiatok cesty. Našou túžbou je byť vaším rodinným klenotníkom, stať sa súčasťou príbehov, ktoré prežívate a to vo všetkých časoch. 

U nás ste v dobrých rukách

Našu ambíciu najlepšie vystihujú slová výkonného riaditeľa Martina Mikuša: „Ruka v ruke s jedinečnosťou šperkov, ktoré vo vlastnej klenotníckej dielni vyrábame, ide prvotriedny servis“. Ten vám zabezpečí tím ľudí, s láskou tvoriaci značku Mikuš Diamonds. Všetci veríme, že sme vám pomohli pri výbere vášho vytúženého šperku a že sa čoskoro budeme môcť s vami osobne stretnúť v našich predajniach. Dovtedy sa tešíme na všetky spoločné virtuálne zážitky.