BLOG

Presťahovanie trenčianskej predajne Mikuš Diamonds

Presťahovanie trenčianskej predajne Mikuš Diamonds

Otvárame sa zmenám, no pritom nestrácame svoje vlastné hodnoty. Aj takto by sme definovali náš začiatok nového roku 2018. Klenotníctvo Mikuš Diamonds, nachádzajúce sa v Trenčíne na ulici Vajanského, bolo od 1.1.2018 presťahované do ZOC MAX na ulici Gen. M.R. Štefánika. Čo pre vás ďalej plánujeme?

Trenčianska predajňa s „genius locci“

Vďaka silnej rodinnej tradícii a fúzii dvoch generácií tu plánujeme byť pre vás aj v budúcnosti. Tá sa intenzívnym spôsobom viaže práve na mesto Trenčín, ktoré je spojené s našou šperkárskou aj rodinnou históriou. Práve tu, v našej klenotníckej dielni, vdychujeme všetkým šperkom dušu.

Aj z toho dôvodu v budúcnosti plánujeme prepojenie novej kamennej predajne v centre mesta Trenčín s našou výrobou, kde všetky klenoty osádzame výlučne ručne. Tieto priestory budú (ne)skutočným zážitkom na všetkých úrovniach. Do toho času tu pre vás budeme v ZOC MAX Trenčín, kde podnikáme kroky k poskytnutiu ešte kvalitnejšieho zážitku a servisu ako doteraz.

Presťahovanie trenčianskej predajne Mikuš Diamonds


Otvorenie novej predajne v Trnave

Šesť značkových klenotníctiev dnes nájdete v Bratislave, Trenčíne, Žiline, Banskej Bystrici, Prešove a od minulého roku aj v Košiciach. V duchu našej filozofie „byť čo najbližšie k vám“, pre vás už v prvom štvrťroku 2018 pripravujeme otvorenie nového klenotníctva Mikuš Diamonds aj v obchodnom centre City Arena v Trnave. Veríme, že si radi doprajete nadzmyslový zážitok z nádherných šperkov a servisu prvej triedy aj v tomto malom „slovenskom Ríme“.


Presťahovanie trenčianskej predajne Mikuš Diamonds


A keďže poskytujeme luxusnú alternatívu k bežným klenotníckym výrobkom, individuálna starostlivosť o klienta je pre nás východiskom i kľúčovým pilierom. Nebojte sa pýtať, nebojte sa chcieť od šperkov, a teda aj od nás viac! To všetko totiž smeruje k pozitívnym zmenám, ktoré hýbu (nielen) svetom v Mikuš Diamonds. Jedine tak sa dajú vytvoriť hodnoty, ktoré pretrvajú.